Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (122)
Raspunsuri - Pagina 5
diarux spune:
si pentru YAEL:
YAEL uite c-a sosit!
Bine ca ai revenit.
Nu stiam nimic de tine,
dar aflam ca sunteti bine.
O mamica implinita,
c-o fetita frumusica!
Din pacate, nu-i laptic!
Asta e! Conteaz-un pic,
dar cum tu o iubesti tare,
sigur se va face mare!
Spre Finlanda salutari
si foarte multe urari!
Ruxandra
36+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 4 SAPTAMANI 

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
truli-luli spune:
Imi cer scuze ca nu am reusit sa citesc din urma dar am intrat cu o problema:
Cum desfund canalele???????????????? Am sanii tari si durerosi, cu pompa nu ies decat 5 ml, bebe nu trage nimic ca vede ca nu iasa si se enerveaza iar eu zici ca sunt la primul copil. Faza e ca la Ana s-au desfundat f usor dar acum nu reusesc nicicum
Cami
39s+ cu
si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
AnnaBaby spune:
Noi il asteptam pe tati sa ajunga acasa ca sa iesim la o plimbarica prin parc, sa luam putin aer. Acum a adormit si ariciul, dupa ce am imbracat-o si am pregatit-o de plimbare, ca pana acum de pe la 3 s-a tot smiorcait, si eu asa as fi dormit...ca mi-e un somn de casc in continuu.
Ia spuneti-mi si mie daca sunt exagerata ca nu ii pun caciulita pe cap cand o scot afara, ca mi se tot spune ca vai, copilul nu are nici macar o luna... sau ca tin geamul deschis toata ziua in camera - vai, e curent...Exagerez eu sau nu? Nu as vrea s-o invat infofolita, dar nici sa o tin prea dezbracata. Nu stiu cum e mai bine. Voi cum procedati?
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
MissJJ spune:
M-am mai relaxat oleaca la tv cat a dormit Ari, da tot naspa ma simt ma enerveaza starea asta, nici chef de gatit nu am nimic.
Anka aici la noi astia dfs is cei mai scumpi la canapele ca ei numai cu asta se ocupa dar is si cele mai bune de pe piata. www.dfs.co.uk au f multe modele faine la noi acasa as alege ceva colorat si funky au pe portocaliu si pe verde niste modele super faine.
Violeta ms.
Caprioara si noi avem tone de mutzuneii unii alesi de Ari multi alesi de maicasa.
Asta gri l-am ales eu din tkmaxx pe eticheta scrie ca il cheama Piper.
Oricum mi-au placut ochii aia si materialul. Si ea doarme cu o tona de mutuneii doi pigleti,adik porcusorul din winnie the pooh, un catelush mic si un ursuletz primul plush cumparat de tati ei special pt ea cand inca era la mama in burtica.
Boti ms.
Da pernitza e preferata pt dormit ziua asa bine doarme pe ea de zici ca are ceva special de adormit bebeii, pupici la colega americanca
.
Legat de suzete vezi ca sunt multe care au diferite forme adik unele sunt mai plate altele gen cireasa si tot asa, si materialul iarasi silicon sau latex. Si eu am preferat sa ii dau sa molfaie suzeta decat mana exact cum zici tu ca de suzeta putem scapa dar de deget nu prea aici ii vezi pe unii de 13-14 ani merg la scoala cu degetul in gura.
Legat de biberoane si care sunt mai bune si etc fetele mele amble eis cu avent am avut si eu din alea de care zice yael de la tommee tippee nu a vrut a mea nici sa le vada si alea de la nuk le-am incercat nu i-au placut deci tot avent folosim.
Legat de apa folosita la laptic in ro va inteleg de ce optati pt apa plata, aici noi folosim fierbatoarele cu filtru de la brita si multa lume foloseste apa de la chiuveta pt baut sunt canile alea de la brita care se tin la frigider. Eu am zis numai ca stiu ca nu se fierbe apa plata de incalzit e ok da nu de fiert.
Yael da par 2+2 da aia unde doarme Ami e cu 3 are tot doua perne ca si asta de doua dar e mai lunga aia de doua are aproape 2 m si asta de 3 are 2,20 aproximativ.
Da si noi am vrea sa avem casa noastra este tot rent si asta dar noi dam mai putin chirie cat costa o casa din asta normal dar ne facem cum vrem noi in interior si nu ne creste chiria timp de 5 ani. Am preferat asa ca macar imi fac dupa propiul plac pe ea nu o intereseaza. Noi dam 800 pe casa cand normal una ca a noastra adik 3 bedroom end of terraced e vreo 1100 si avem si gradina mare. Uite aici un before and after cum era casa si cum am facut-o noi. Am gasit-o f greu sa aiba asa o locatie buna adik aproape scoala, magazine si tren ca nu avem inca masina ne-a luat doi ani in total sa gasim o casa ca asta la asa un pret super de aia am ales sa facem noi ca nu era nimic facut inauntru de 5 ani si era jalnic de mizerie.
In poze nu se vede dar carpetele erau extrem de vechi patate si miroseau toaleta si baia erau super mizerabile, acuma ne-am mai ramas bucataria acolo e mai multa munca ca tre sa dam jos dulapurile sa le vopsim apoi blatul trebuie schimbat peretii dati jos tapetul existent si revopsiti si plus o bucata chiar de la intrare trebuie desfintata si acolo punem o masa mica si cateva scaune pt cand bei o cafea sau papi ceva cereale sau stai la masa nu sa papam tot pe dining table in sufragerie.
Multa lumea ne-a zis ca suntem nebuni ca facem la altul in casa dar suntem satui de case cu rent unde nu ai voie nici sa schimbi un bec unde stai cu mobila latora murdara veche si dezmembrata si mai ales ca avem copii am vrut sa fie curat sa stiu ca o pot lasa sa se tavaleasca pe jos fara grija. Na piticii nostri..
Si oricum vrem sa stam aici pana reusim sa ne luam casa noastra deci mai trec ceva ani buni si eu ma folosesc de ce pun in casa nu altii.
Diarux Yael e trecuta pe 15.07 la Marina eu am trecut dar nu am kg, cm nik. Tre sa merg sa scotocesc sa vad unde e mesajul. Mai aduceti-mi aminte ca faci bine ca eu mai uit uneori.
Cami eu cu masaj cu toate ca e dureros dar asta e si poti incerca cu o seringa tai varful ala unde vine acul si inversezi taspicul ala il bagi pe unde ai taiat acuma si apoi cand incerci sa pompezi cum ar veni face vid, asa mi-a facut moasa in spital cand am nascut-o pe Ari.
Anna nu exagerezi deloc eu la fete le-am pus caciula numai rpimele ore al spital si primul drum acasa pe urma nici urma numai iarna sau daca e chiar vant si racoare gluga de la gecuta caciula numai iarna la temp f joase. Si cu geamul deschis noi dormim noaptea cu geamul deschis cu fata la noi in camera le face f bien aerul curat, deci dupa mine nu exagerezi aici te sfatuiesc sa ii tii cat mai lejer ca si ei transpira ca si tine chiar daca sunt mici.
Ziua si la mine sunt deschise si usi si geamuri si is ok amandoua.
Mami de printese
Ari si
Ami
AnnaBaby spune:
Truli luli eu chiar nu am experienta la alaptat ca la mine a tinut doar vreo 3 zile. Dar atat cat a tinut am avut canalele foarte infundate si m-a stors o asistenta in maternitate, si apoi cand am ajuns acasa m-a ajutat o vecina, ca eu singura nu puteam sa ma strang. Si durea de ma lua naiba 

. Nu a functionat nici pompa si nici bb nu a reusit sa le desfunde.Si cand in sfarsit a inceput sa curga cate ceva, bb a papat ce era in sani, si apoi gata, la revedere, s-a terminat laptele meu. Si asta a fost tot. Concluzia este ca trebuie sa te mulgi serios.Chiar daca iti vine sa plangi de durere, cel putin eu asa simteam.
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
Tecky spune:
Anna intotdeauna sa faci ce crezi tu ca e mai bine pt copilul tau,nu mai pleca urechea in dreapta si in stanga,ca asa e bine,ca asa nu e bine....fiecare e liber sa-si dea cu parerea dar eu iti zic ce mi-a zis mie un dr in legatura cu caciulita la bb:dumneata ai sta cu caciula pe cap pe caldurile acestea?
Ankalaura pe mine nu m-a invatat nimeni cum sa tin,sa alaptez bb la Elias in ciuda faptului ca am cotizat mereu ba sa-i schimbe hainutele,ba sa-i steraga ochisorii pt ca ii curgeau.Am avut surpriza sa-mi aduca fetita imbracata cu haine care nu erau ale ei.Era o tipa care daca nu primea nimic venea si iti lua copilul din brate ca pe o carpa ca sa-l duca in patutul lor.Eu am fost super multumita de conditiile in care am nascut dar poate am avut eu ghinion cu cele de la neonato.Si dr neonatolog nu m-a bagat in seama decat atunci cand a avut ea chef,vroiam sa o intreb ceva neaparat si imi zicea :mai tarziu ca acum nu am timp.
Va las ca ma duc sa-mi trezesc bursucelul sa iesim afara.![]()
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
diarux spune:
MADA intr-un final am vazut si eu ca era trcuta YAEL, is oleak ametita de la caldur1
am sa caut si pe MARINA, n-ar trebui sa fie prea greu.
TECKY 
ANNABABY cate griji apar si dupa! cred ca asa o sa fie si la noi. oare sa-l imbrac, oare sa ii mai dau jos....da piticii astia ii las mai incolo. ca inca nu am scapat de astialalti.Cred ca tot cum simti tu mai bine .
Ruxandra
36+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 4 SAPTAMANI 

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
MissJJ spune:
Am mai vazut si eu pozele cu pepenasi vai iti vine sa ii papi ce scumpi is.

Scumpi
eu mi-am permis sa scriu la pralinutze ca am zis ca acolo poate citesti mai des, ma bucur ca ai pus poze cu Sebi si asteptam sa scrii cat de des.

Plec sa ne pregatim sa iesim si noi la aer cu toate ca e ud afara dar vine si tati si mergem rapid pana la tesco speram sa nu ne facem ciuciulete pe drum.
Asa ca mi-am adus aminte ca discutati despre sucul de fructe de la 4 luni, aici ne-a zis si moasa si medicul ca sistemul digestiv al bebeilor nu este atat de bine format pt alte fluide/solide mai devreme de 17 saptamani. Si la noi divsersificarea se incepe cu fructe pasate si cereale, orez n genere prima oara. Eu sucuri de fructe i-am dat lui Ari mult mai tarziu, cand deja era marisoara pana atunci ceiuc de musetel sau apa intre laptic cat era bebe mci si dupa 6 luni dupa mese.
Mami de printese
Ari si
Ami
diarux spune:
MADA iaca am gasit! chiar repede. despre MARINA:
sunt mamica megafericita de Ana Sofia, 2970 g, 49 cm, apgar 9, nascuta in aceasta dimineata prin cezariana. suntem bine amandoua.
scriu de pe telefon si nu e prea comod. intru cu detalii mai multe dupa ce plecam acasa
Ruxandra
36+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 4 SAPTAMANI