Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI PT CELE 2 TEODORE ALE ODISEEI NOASTRE DE SUN SI MOTANIK!
Ankalaura si eu tot produsele de la Nivea le prefer pt Raluca.Am tot intalnit mamici care au nascut la Elias si ele la fel ca si mine au fost dezamagite de personalul celor de la neonatologie.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mina felicitari din suflet! Sa-ti fie Andreea sanatoasa si frumoasa!

Yael bun revenit! Sa-ti traiasca printesa!

Turtu, asta e, lasa fata sa-si aleaga ea data! Se pare ca stiu ei cel mai bine ce si cum!

Mada sunt foarte frumoase canapelele, finute asa!

Vazut Xenia si Ralucuta! Doua papusele dragi!

Apropos de apa plata si formula. Eu, personal, am mult mai multa incredere in apa plata pe care scrie ca e buna pt bebei decat in apa de la robinet, fie ea si fiarta. In meseria mea am avut multe "intalniri" cu "filtrarea" care NU se face, de fapt, apei potabile. Ma rog, nu se face cum trebuie. Asa ca eu nu cred in fierbere 100%. Dar asta este parerea mea. Eu asta folosesc. Sa nu va suparati ca zic, e pur parere personala, fiecare face asa cum e mai bine si mai sigur pt copilul sau!

Finutza multumim ca nu ne-ai uitat! Poate ne auzim la telefon si ne si vedem!

Ma retrag momentan! Am asa o stare...ma gandesc ca trebuie sa-mi caut haine pt botez (si la ce silueta mirobolanta am...), sa ma stresez cu aranjamentele...Si cu atatia oameni, asa as fi vrut sa fie mai putini...

Fug, ca va molipsesc si nu vreau!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Eliza se joaca de-a nasterea cu trei catei ai ei... Stiti pe unde scoate puiul? Pe la barbia catelului mijlociu, care e mama
Fetele cu doi copchii.... primul a pus ceva intrebari? Ca Eliza nu s-a aratat curioasa pe unde a iesit bebe...

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Mada, mercic. Super canapelele, insa sunt 2+2+1? Ca par 2 cu 2 si un fotoliu...(tu ai zis ca sunt 2+3). Si tapetul e super... Sunteti la casa noua? Ce mult mi-as dori si eu sa avem casuta noastra, curticica... (deocamdata suntem la bloc cu rent)...

Nu stiu cine intreba de biberoane... Eu folosesc de la www.tommeetippee.co.uk/department/bottle_feeding/" target="_blank">Tommee Tippee -un biberon de 260ml. costa 6.80e. Sunt extraordinare (mimic the natural flex and feel of a mum's breast). Toate sunt anti-colic, insa sunt si speciale pt. anti-colic. Eu le-am cam incercat pe toate, insa ca TT nimic nu se compara...

Cum pot sa vad si eu pozici cu voi? Pleaseee...

I, J4v6kk, N 3v & E1kk
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ei bine, tetinele de care zic eu sunt ca ale lui YAEL. Oricum, nici din cele teshite ca ale tale, Boti, nu papa NIMIC!
YAEL, nu am vazut in poza asa ca te intreb, in varful tetinei, e o mica scobitura, asa, si cu o mica crestatura in interior? Ca ale noastre asa sunt. Le-am luat fara bibe, ca bibe de dimensiunea asta aveam de la Chicco. Din nefericire, sunt singurele tetine cu diametrul asta pe care le-am vazut...si na ca nu papa nimic din ele...
Teck - de ce ai fost tu dezamagita de personalul de la neonato? Ca daca ai scris, mi-a scapat. Eu am fost foarte fericita, dar probabil comparand cu personalul de la Polizu de la vremea lui 2003... cand dadeai cu tunul si nu venea UNA sa vada daca bebe a mancat ceva sau ce mai face! Acuma, sa nu va suparati pe mine pentru parerea subiectiva pe care o am despre Polizu... Abia la Elias am vazut ca dupa nastere copilul trebuie bagat in seama... La Polizu m-au lasat cu bebe in camera si s-au carat. Mai venea cate o infirmiera care baga copilul la chiuveta, sa il spele, ba chiar au si oparit-o pe Eliza intr-o zi... Nu mi-a zis nimeni cand sau cum trebuie sa hranesc copilul. Nu stiam eu atunci de forum sau altele... Si a mai venit o doctorita in ultima zi, cand i-a facut un vaccinel in calcai si gata, m-au trimis acasa... Iar noptile, cand Eliza plangea de nu mai putea, ca eu nu stiam sa o hranesc, nu gaseai pe nimeni, dormeau toate pe rupte... Si s-au mai si repezit la mine, ca le deranjasem, de... cica de ce am iesit cu copilul din camera, ca sunt microbi pe hol... Pai daca urla ca din gura de sarpe?? Ce era, sa o las acolo sa o gasesc vanata de plans? Da' pe ele nu le trezise, desi trezise tot etajul... Si apoi au mai facut si misto de mine, ca ce ma plang ca mi-a facut rani... ca ce... are dinti??? Si printre cearta mai cascau de li se rupeau falcile... [:P] Ca sa nu mai zic cata mizerie putea sa fie la toaleta! Dumnezeule!
Asa ca la Elias mi s-a parut parfum nene... Nu mi-a vanit sa cred ca sta careva cu noi sa caste gura cum alaptam, sau ca vine si il "potriveste" pe bebe la tzatza, sa pape... Pai la Polizu nu a vazut Eliza supliment... a scazut juma' de kil in 2 zile... Iar Erika a scazut numai 200 de g....

Sorry ca mi-am descarcat oful, dar eu tare am mai patimit la prima nastere.... Nu va suparati pe mine ca sunt subiectiva... Pana la urma... omul face diferenta.... Pacat ca la noi nu isi fac datoria asa cum trebuie.....

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Da' nu da nimeni in tine, Ankule! Pt ca fiecare dintre noi avem experiente diferite!

Eu am fost tratata regeste la Euroclinic si totusi n-as mai naste acolo pt nimic in lume. Pt ca nu-s pregatiti pe reanimare copii...ori eu nu mai vreau sa trec prin ce-am trecut.

La Polizu insa, mergeam din 3 in 3 ore la Lactarium sa ne mulgem (eram in speta mamicile cu bebeii de la terapie intensiva). Doamnele stateau si ne explicau cu calm ce si cum, ne ajutau la desfundat canalele, etc. Iar cu bbii erau minunate si nu cred ca am experimentat eu asta, doar pt ca am fost la reanimare. Mie mi s-a parut cel mai fain spital ever, pt ca mi-au salvat copilul. Si atata dedicare precum am vazut la doamnele doctor, mai rar. Si zau, chiar nu credeam ca sunt conditii asa faine, ca doar d'aia m-am dus la privat!

Vezi? Experiente diferite. Eu, de exemplu, am avut parte de un inceput de cosmar la Polizu, din cauza unui doctor. Dar nu vreau sa dau nume, pt ca sunt fete care-l respecta si eu le respect opinia. Numai ca eu n-o sa uit vreodata controlul CRIMINAL pe care mi l-a facut si cele doua palme primite. Dar a fost doar atat. In rest...cum as putea sa rasplatesc munca doamnelor doctor de la Terapie Intensiva? A asistentelor? A tuturor? Caci s-au purtat pur si simplu UMAN, fara sa astepte ceva...

No, stii, e foarte bine ca scriem fiecare experienta noastra. Caci, asa diferite cum sunt experientele, ajutam alte mamici sa aleaga mai bine!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

apa si eu folosesc Dorna alba plata, si o pun in bibe si o bag 10 secunde la microunde - microundele sterilizeaza, astia de afara cand curata conducctele de condensare la sistemele de ventilatie cu nise instalatii cu microunde le curata.

Rezulta o apa calduta si sterila, deci nu e nici fiarta, nici nefiarta. N-am curaj cu apa de la robinet pentru ca la noi cartierul e alimentat dintr-o susrsa de suprafata si e clorinata la greu, are un gust infect, noi de vreo 7 ani bem numai apa plata/minerala. Am vazut insa ca exista apa speciala pentru preparat formula, de la Humana, dar n-am luat.

Anka, ce haioasa e Eliza. Mi-aduce aminte de colegul meu de banca din liceu care a recunoscut rusinat ca el pina prin clasa a saptea era convins ca pruncii se nasc pe la subrat, de-am facut noi "asociatia fara frontiere a copiilor nascuti pe la subrat" ca era prea tare

Sun, uite o si un , sa treaca depresarea

_

Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251

_

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Anka, ale mele n-au decat o gaurica. Uite aici poza mai mare cu www.tommeetippee.co.uk/images/product/closer_to_nature_teats1185205231_528.jpg" target="_blank">Slow Flow (nr.1), www.tommeetippee.co.uk/images/product/closer_to_nature_teats1185205767_162.jpg" target="_blank">Medium Flow (nr.2) si
www.tommeetippee.co.uk/images/product/closer_to_nature_teats1185205368_982.jpg" target="_blank">Fast Flow (nr.3) -insa cred ca e aceeasi poza... Poate ai nr. 1 si ar tb. sa treci la nr. 2 (chiar daca ei recomanda pt. 3+). Si eu am trecut la nr.2 pt. ca nu prea tragea nimic din 0+.
Vezi ca pe a 2-a pagina sunt numai tetine, la sf. unele noi (Anti-Colic Plus™ Medium Flow, easi-vent™ Variflo, Thick Feed si Nuby™ Medium Flow).

Aici apa nu se fierbe, se da direct de la chiuveta... Oare unde o mai fi asa in ziua de azi? Si ce mandrii sunt finlandezii cand o spun...

Edit: Uite acum am vazut, tetinele www.tommeetippee.co.uk/images/product/closer_to_nature_variflow_teat1199870234_139.jpg" target="_blank">easi-vent™ Variflo (0+) si www.tommeetippee.co.uk/images/product/think_feed_teat_y_cut1213108770_910.jpg" target="_blank">Thick Feed (6+ insa) par ca in descrierea ta, nu?

I, J4v6kk, N 3v & E1kk
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

am terminat cu shmotru'. acum zice tati scabgatesste nu stiu ce fel de peste, deci am liber. poate iesim si la o plimbarica pe seara.
M-am zapacit cu atatea mamici.treb sa fac o verificare ca nu stiu daca nu am sarit si eu pe cineva. Acum am vazut ca am 2 poezici noi de facut.

MADA de STRULUTA nu stiu eu nimic,doar ca era in contractii si plecase spre spital. da nu mai am nicio veste despre ea. sper ca e bine.Pe MARINA vad ca ai gasit-o.Mai este YAEL de trecut.

MONA si eu mai am probleme cu secretara de la scoal, dar am sa merg cu legea in mana la ea si sa speram ca va fi bine. cred ca trebuie sa imi recalculeze concediul ca eu sunt teoretic in concediu de odihna, ca e vacanta. si daca nasc mai repede de 30, ceea ce se pare ca e probabil, trebuie sa imi recalculeze banii de concediu, ca atunci intru in postnatal. deci restul de concediu deodihna il pierd, sa inteleg.
Deci eu trebuie sa primesc o prima de 230? am inteles de la voi. asta de unde? tot de la locul de munca? si ce alt bonus zicerai tu ca nu vrea sa iti dea?
aaa...romana predau

ia sa-mi vad de poezici

Ruxandra 36+ in asteptarea lui bebe Andrei Tudor

AMR 4 SAPTAMANI

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

pentru LADYMINA:

LADYMINA-i de la Mures
si a dus-o intr-un iures:
a tot fost pe la spitale
pe la CAMY cu mancare.
Si mereu a fost pe faza,
o prietena de baza!
Ne-a tinut si la curent
cu mesaje, permanent.

DPN-u'a cam trecut
fara semne de nascut.
Dar MINA se consolase,
ca la cat o asteptase
pe micutza ANDREIUTZA...

Uite c-a venit gazutza!
Sa cresti mare, sanatoasa
si mereu tot mai frumoasa.

Ruxandra 36+ in asteptarea lui bebe Andrei Tudor

AMR 4 SAPTAMANI

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput