Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (122)
Raspunsuri - Pagina 3
Caprioara spune:
La multi ani pentru Theodorele noastre dragi (de Sun si Motanik)!
Sa fiti sanatoase si sa aduceti numai bucurii parintilor!
Si la multe lunite bb Alessio!
Bun venit noilor pepenashi de Ladymina si Dana!
Anaxena, dementziala invitatia!!!
Mona,
.
Mada, super canapelele!
Mai, dar mult ati mai scris de ieri, abia am apucat sa citesc din urma, cam in diagonala.
Deci cu molifta, cate bordeie, atatea obiceie
.
Fug, ca ma "cere" Matei
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Povestea nasterii Ilincutzei
poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
monalac spune:
bebe de cateva zile doarme f mult..o fi ceva suspect?mi se tot pare ca are febra,dar i am luat de cateva ori temperatura,are intre 36.9si 37.1...,mi e tare frica pt ca tb sa i fac azi vaccinul si stiu ca vaccinul facut pe un organism bolnav are efecte devastatoare...
BOTI,citeam ca ai optat pt engerix+hepatita b.si eu am fost tentata,dar cand am vazut ca e vb de 2 intepaturi,m am lasat pagubasa...
LADYMINA,felicitari!sa ai un bebe sanatos si papacios!
DIARUX,ce predai?si eu tot profa sunt...
MADA,am vazut canapelele.sunt f frumoase!
ca tot am citit de mada,ca se apuca de studiat...,mi am amintit ca si eu voi avea de dat restante,ca sesiunea a doua am ratat o pt ca m am internat in spital...am ratat si licenta,dar o voi da anul viitor...
Gini75 spune:
Anaxena, e super, super invitatia.
Bujo, si eu le spal cu detergent si apoi le clatesc bine. In legatura cu pompa manuala de la Avent, eu ma descurc fff bine cu ea. M-a ajutat foarte mult de la inceput, cand fetita, fiind mai micuta, nu reusea sa traga deloc.
Andreea Maria, sa fii sanatoasa! Mamica Mina felicitari!
turturica spune:
Fetelor, am venit de la control. Ce sa zic, totul beton, nu cred ca apare bebe miine. Adica placenta arata super-bine, necalcifiata, lichid am suficient, tensiunea de aviator, nu m-am umflat, bebe e bine, are 3300 g, totul functioneaza perfect.
In ritmul asta n-are nici o motivatie micuta sa iasa afara.
Asta e, daca copchilul nu vrea sa iasa afara cind are maica-sa pasarele, o lasam in pace, sa vina cind e ea pregatita.
Dar tot mi-am luat niste pui picant de la chinezi si l-am programat pe sot la o partida romantica deseara, just in case ![]()
andrey, cum a fost la tine la control? Toate bune?
sun, mersi de sfaturile cu ceaiurile. Si nu te mai amar te rog, cu lapticul, nimeni nu te poate invinovati ca n-ai facut totul posibil, pentru mine e de admirat ca ai reusit atita vreme sa o alaptezi pe thea 
Si la multi ani de ziua numelor ambelor teodore, de laura si motanik, sa creasca in continuare mari, frumoase si sanatoase 
dana, la cit mai multe luni implinite pentru alessio, ce baietel mare ai!
violeta, si eu tot fac si desfac la bagajul de spital, barbatu-meu zice ca pe cind ma apuc sa spal hainutele lui bebe a doua oara o sa inceapa sa se ingrijoreze, pina atunci sint inca in parametri normali ![]()
marimar, ce nastere rapida ai avut, imi plac tare mult numele pe care le-ai ales pentru bebe 3. Gata, m-am si dus sa-mi fac o tura de ceai de frunze de zmeur, povestea ta m-a incurajat.
ladymina, acum am vazut ca deja ai nascut, felicitari, sa creasca mare andreea-maria, iar tie refacere rapida si mult laptic.
annababy, ce fain de voi ca mergeti la mare, la noi nu se prevede anul asta plaja, dar la anul ne luam noi pirleala. Ati gasit pensiune pina la urma?
truli-luli, bine ati revenit acasa, adaptare usoara va doresc 
anaxena, imi place invitatia de botez, foarte originala, iar poza aleasa e tare sugestiva.
mada, foarte frumoase canapelele, arata super sufrageria, felicitari, albinutelor ce sinteti, tu si cu flo.
Revin, dar cum ziceam, ma duc sa-mi fac ceaiul de zmeur, ca vreau si eu sa nasc in 3 minute si 2 miscari.
38+
ankalaura spune:
MONA - ce bine ca ati scapat de colici. Cris e inca micut, o sa se impace el cu situatia...
Dar pentru lapte praf, e indicata apa plata? Ca citisem pe undeva ca nu... ca cica nu fac bine mineralele alea...
BUJO - si eu pun nitel detergent la spalatul biberoanelor. Ustensilele bebelusesti le pastrez intr-un mare castrn cu capac etans. Intreba si BOTI la un moment dat. Iar pentru ca nu le folosesc in aceeasi ordine in care le sterilizez, din cand in cand le las pe toate in chiuveta cu detergent si apa calda, re-spal castronul, si le re-sterilizez. Sticlutele arata foarte bine in continuare, dar tetinele de cauciuc s-au albit putin. N-are nimic, le schimbam ![]()
BOTI - ziceai ca ati luat si voi tetine de-alea "pseudo-sfarc" Mai, cum papa fie-ta cu ele, ca Erika nu suge NICI MACAR UN ML cu ele, desi trage cu nadejde... le-am luat degeaba si au mai costat si o groaza de bani! 
SCUTECE - noi folosim Happy. Cu Pampers nu am fost foarte fericita la Eliza, iar acum nu le-am mai incercat. Deocamdata avem masura 0 dar dupa pachetul asta trecem la 1. Newborn am folosit doar 2 pachete mici, pana la 2 saptamani maxim, daca imi amintesc corect
CREME - eu sunt fan Nivea si toate cosmeticele pentru bebe sunt de la Nivea. Nu imi place cum miroase Dalin. Am mai folosit Sanosan "de divertisment", dar m-am intors la "piticul" Nivea. Nu ma omor dupa Johnson.
PE FATZUCA - avem brobonele... chiar multe, pana spre urechiuse. Dau cu Bepanthen de ieri, ca am citit la voi, si vad ca ii face bine. Sper sa ii treaca repede. O tot curat cu discuri inmuiate in apa calda, ca se mozoleste pana la urechi atunci cand suge...
CEAI nu ii dau deloc. Si nici apa.
TRUSOU - am luat si eu cei 150 de lei, ieri. Adica sotul meu, ca eu nu m-as fi putut duce. Astept si alocatia de nastere. Salariul mediu l-am luat deja luna trecuta, la putin timp dupa nastere. MONA, cum adica EA nu considera CCMN "lege"? Pai cine e ea? Poti reclama foarte simplu. Vezi ca e subiect la legislative, si explica Marius exact unde te poti adresa si care sunt termenele de rezolutie. In locul tau, m-as documenta bine si m-as duce sa o amenint ca reclam. Si m-as duce si la director in audienta, cu tot cu documentatie. Crede-ma, si daca nu vrea sa ti-l dea, dupa reclamatie o sa fie obligati sa ti-l dea. De ce sa renunti la dreptul tau?
MADA - super canapelele. De bun gust. Ce imi plac modelele astea clasice... La noi sunt niste modele de mori, zici ca sunt scaune de compartiment de tren, cu niste tetiere asa... IIIiihhhh...
Ma duc sa mai vad si eu din pozici. Eu nu am mai reusit sa pun. E un adevarat circ, le salvam pe calculator, eu stau cu laptopul in brate de obicei ca e mai comod, ca sa iau pozele tre' sa dau drumul la calculator, ma enerveaza ca bazaie.... Si apoi ma trezesc ca n-am timp ![]()
Mai tre' sa citesc si sfarsitul capitolului trecut, ca n-am vazut linkul la invitatia de botez si sunt curioasa ![]()
Anca mami de Eliza si Erika
violeta29 spune:
LADYMINA, FELICITARI, SA-TI TRAIASCA MICUTA PRINTESA SI SA VA BUCURATI DE EA!
TURTURICA, deci si tu ai o problema cu bagajul! Ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la dr, lasa copilul sa stea acolo ca iese el cand o veni momentul!
MADA , canapelele sunt superbe si sunt asortate foarte bine cu restul camerei. Sa le stapiniti sanatosi!
MONALAC, am auzit si eu multe fete care lucreaza in invatamant ca au avut probleme cu salariul asta, intra pe forumul legislativ si intreaba acolo, cu siguranta vei primi un raspuns mai autorizat.
ANAXENA, super tare invitatia, si poza aleasa e pe masura!
YAEL, bine ai revenit!
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
37+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 3 SAPTAMANI

ankalaura spune:
Am uitat sa va mai spun... din seria "du-te acasa ca n-avem locuri" de la Elias
, pe Roxana au reprogramat-o maine la 14.00... Ca aveau multe nasteri naturale. Ei, asta e... Acuma... eu am vazut situatia... maternitatea nu e mare, medici in schimb sunt multi, si probabil ca e o "batalie" de subsol acolo... Pentru ca locuri sunt, dar e posibil ca fiecare din medici sa isi "rezerve" din ele, just in case... Ca si cand am nascut eu, externau in draci, ca cica nu erau locuri, dar in realitate erau cel putin 3 saloane goale complet, pe care le-am vazut eu goale. Iar la alaptat nu eram asa multe, deci sigur erau mai mult de 3 saloane goale. Cred ca mai mult de 15-20 de mamici nu am vazut niciodata la alaptat, iar saloane sunt cel putin 13, ca eu am stat in 13...
Anca mami de Eliza si Erika
MissJJ spune:
Buna fetele!
Am revenit.
La Multi Ani
Thea si Theodora!
Alessio la cat mai multe luni!

Mina felicitari 

pt printesa sa creasca mare frumoasa si sanatoasa si tie refacere rapida

Cer scuze ca nu raspund la fiecare cum as fi dorit da nu reusesc sa recuperez din capitolul trecut.
Yael bine ai revenit sunteti pe listutza.
Turturica, Caprioara, Tecky, Mona ms mult.
Mona ma bucur ca mai scrii si ca bebe Codrin e cuminte, dar am vazut ca ai zis ca fierbi apa plata nu o mai fierbe ca nu e bine prin fierbere nu stiu ce se intampla cu mineralele din apa, ceva de genul oricum stiu ca nu e bine.
Sper ca nu te superi ca ti-am zis
da stiu ca am citit, aici nici nu te lasa sa faci laptele praf cu apa plata numai cu apa fiarta si racita scrie pe cutiile de lapte ca nu se face cu apa plata tot asa din nu stiu ce cauza nu de nivelul de saruri din apa cum zice in ro ci pur si simplu de genul ca se modifica nu stiu ce prin combinarea formulei cu apa plata. . Ma rog u get the grip.
Gini cum a zis si Bujo si eu ma impac super cu ea si eu tot asa daca nu mai curge dintr-un san ma mut la celalalt si mai masez si curge garla.
Vai am azi o stare nu mai pot zici ca innebunesc i'm all over the place ,fetele nu fac nimic da parca ma enerveaza orice.

Dupa amiaza pasez fetele lui Flo si ma duc singura sus sau in gradina sa ascult niste muzica sa nu mai aud de lapte, bebeii, copii, borcanele, mancare si alte asemenea macar doua ore ca de nu o iau prin papusoi, simt ca imi plesneste capul desi nu ma doare. Is super stresata azi da nu stiu de ce ca nu mi-a facut nimeni nimic. Scuzati aberatiile da tre sa zic si eu cuiva.
Am mai pus aici poze cu sufrageria si canapelele sa va faceti o idee unde sunt fiecare, daca vreti of course.
Scuzati cearsaful din geam si muslinurile peste tot intinse de zici ca ii spalatorie. Da nu e finished.
In fatza la semineu si canapeaua aia mare vrem sa punem un covor ceva cu bej/alb si negru sa mearga cu modelul de la pernitzele de la canapele.
Cam atata merg sa mai stau si eu intinsa cat doarme Arianna pe canapea poate ma mai relaxez ca simt ca imi explodeaza creierul.![]()
Mami de printese
Ari si
Ami
Caprioara spune:
Mada, pe pisoiul gri din poza catarat pe coltul canapelei il are si Matei
, il cheama Smokey! E unul din motzoflendarii lui preferati cu care doarme, in afara de cei 3 Toto. Bine, ce e la el in pat, o herghelie intreaga de plushuri
! Mereu mai adauga cate unul nou, si daca ii iau sa-i pun in alta parte se terezeste si ii ia inapoi in pat.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Povestea nasterii Ilincutzei
poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
boticelina spune:
Anka, la noi biberonul preferat e unul cu tetina-sfarc de latex, uite www.nukbabyshop.co.uk/products.aspx?pid=91" target="_blank">aici de care. Sorbim si cu Aventurile daca e nevoie dar ia mult aer. Asa cu asta de la Nuk, face botul mare ca la tzitzi si turteste tetina care e foarte moale si se descurca de minune. Acuma poate depinde si de forma tzatzei imprimata in capul copilului, zic asta pentru ca am observat ieri la finutul meu ca nu prea se descurca cu tzatzele mele, prietena mea are sanii si sfarcurile mai mici si el sugea din varful buzelor. Io am tzatze mari si late si Garga face o gura de zici ca ma inghite cand ia tzitzi.
Eu pentru brobonelele de pe fata ii dau cu o discheta demachianta inmuiata in ser fiziologic de cateva ori pe zi, ati vazut ce ziceau omuletii aia in articolul pus de Mada, ca nu se ung cu creme pentru ca se inchid porii si risti sa faca apoi puncte negre pe fata. Vor trece oricum de la sine in timp. La noi se accentueaza la caldura sau cand plange neconsolat.
Fetele, voi folositi suzete? Cum i-ati convins pe bebeloni sa le accepte? Ca io am incercat dar i se face rau de la ea, uneori si vomita putin daca insist. Mi-ar conveni sa vrea suzi pentru ca se pare ca a descoperit pumnul si degetele si si le tot baga in gura, e mai safe suzi in cazul asta, daca tot simte nevoia sa tzocaie pe ceva, plus ca o pot si dezvata mai usor de suzi dupa o vreme, asa degetul e pe viata...
Mada sunt minunate canapelele
sa le folositi sanatori cat mai mult timp. Tot asa doarme si Nancy pe o pernuta ca si Ami 
_
Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata 
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251
_
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"