Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (122)
Raspunsuri - Pagina 2
Didi81 spune:
Mona, si Aida mea are mese la care mananca doar 50-60 ml, ce-i drept e mai mica decat Codrin, are 5 saptamani azi; si cand mananca asa putin i se face foame iar in cel mult 2 ore. Si totusi cresteee
. Ea prefera tetinele Nuk si Baby Nova.
Didi
de Aida Maria
AnnaBaby spune:
Sun iubita, la fel ca Mona sunt si eu, adica am alaptat-o pe Ioana doar vreo 3 zile, ca dupa aceea n-am mai avut lapte deloc. Asa ca ea papa nu mai formula. Asta este. Si nici macar nu se gaseste laptele pe care-l bea ea, ca in maternitate ii dadeau Lailac, iar in farmacii nu se gaseste. Cu mare greutate am descoperit o farmacie la care putem face comanda. Si nici nu-l schimb ca il accepta bine, ia in greutate, papa cate 130 ml la o masa, din 4 in 4 ore si nu ma risc sa experimentez cu alt fel de lapte. Si eu am crescut tot cu lapte praf, nici mama nu a avut de unde sa-mi dea, poate e ceva genetic, habar n-am.
Asa ca fruntea sus, sunt convinsa ca o sa fie bine, la urma urmei Thea e o luptatoare si nu o sa se lase ea "influentata" de faptul ca papa formula. Nu te invinovati, tu ai facut toate eforturile posibile...
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
monalac spune:
ANA XENA,am vazut invitatia pt botez,e tare frumoasa...
eu pe bebe il scot zilnic afara,ii fac baita in fiecare seara,insa au mai existat si seri in care a adormit profund si nu l am mai trezit..asta cand avea colici si plangea f mult..si mi era ca daca il trezesc,nu mai adoarme..acum insa,il trezesc ca am vazut ca apoi adoarme la loc...
ceai ii dau baby drink amestecat cu ceai de fenicul de la hipp.i l fac mai diluat,insa am observat ca daca bea mult ceai nu mai bea lapte...,adica bea mai putin lapte..laptele i l fac caldut,ca altfel nu se dizolva bine...am avut termos,spun am avut ca unul mi l a furat de pe banca,din parc,cand eu il cautam pe cris care plecase de langa mine si se aventurase cam departe,apoi am luat altul si s a jucat cris cu el,apoi l a agatat pe o banca in port,cu tot cu biberon si l am uitat acolo...
diarux spune:
suntem in urma la lista cu pepenashi. nu e nici MARINA, nici DANA...si nu mai stiu nimic de STRULUTA. ca eu poezica am facut-o.
VIO 
Ruxandra
36+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 4 SAPTAMANI 

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ankalaura spune:
ANDREEA-MARIAde LADYMINA
s-a nascut la ora 10.30, 100% natural, 3900 g, 56 cm, apgar 9, 10 la 5 minute
Sa fii fericita, micuta minune, si sa aduci parintilor numai bucurii! Felicitari, Mina!
Anca mami de Eliza si Erika
monalac spune:
in legatura cu ochii..si lui bebe//ii fuge//un ochisor,dar stiu ca e normal,ei inca nu au muschii ochiului bine antrenati..stiu ca si cris se mai uita crucis uneori si acum are niste ochi superbi...
DANANGI am citit ca alessio are hidrocel...nu m am confruntat cu asta,dar vezi ca la //parintii intreaba//,e un subiect despre asta...
eu am cu 2 kg mai putin decat atunci cand am ramas insarcinata,dar am 82kg

bine,la cat de obosita sunt,nici nu se pune problema de vreo cura de slabire...
noi avem botezul pe 13 sept,iar pe 20 suntem noi nasi...avem o finuta care tb sa fie de o varsta cu bebe codrin,dar bebita al meu s a grabit sa ne cunoasca...
eu am luat si banii de trusou 150ron si prima pt nastere,230ron.
insa am o problema,contabila de la liceu nu vrea sa mi dea salariul bonus,cica ea nu considera lege//contractul colectiv de munca//ce as putea sa fac s o determin sa mi dea banii?
AnnaBaby spune:
Anaxena e super tare invitatia, originala!!!!!
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
MissJJ spune:
Buna fetele!
Uff nu mai reusesc sa tin pasul am citit in super diagonala ce ati scris ieri noi am avut o zi super plina si cu peripetii mai incolo intru s ava zic ca acuma is pe fuga.
Diarux daca stii pe la ce pagina si la ce capitol sunt vestile despre Marina si Struluta zi-mi please sa adaug la lista eu am pus acuma pe dana81 si ladymina.
Link cu canapele. Nu is super bine facute pozele da la cat de obosita eram ieri...
Mami de printese
Ari si
Ami
Yael spune:
Am revenit si noi! Ne treceti si pe noi in listuta?
Eevi Klaara
(cu mami n. 24.11.1975), surioara de Jael 24.11.2003 & Nardi 01.05.2005
15.07.2008 - 3,980 kg, 51 cm, Apgar 9, cezariana, 39 saptamani
Ce sa va zicem despre noi? E o fetita superba, seamana leit cu surioara ei (deocamdata), suntem fericiti, de abea acum pot spune ca ma simt cu adevarat implinita. Am nascut marti, joi am fost deja acasa... A fost a 3-a cezariana la mine...
Laptic nu mai am nici eu... mi-am cumparat si pompa electrica de la Medela (o gramada de bani) -e super pompa, nimic de zis. Eu nu stiu cum va descurcati cu cea manuala... Se pare ca lapticul meu nu a fost bun, pt. ca facea numai diaree (cred ca si de 8 ori pe zi)... o durea burtica... era agitata... Asa ca am incercat si cu formula, si am vazut ca atunci cand manca NAN (aici in Finlanda e nr.1) era linistita si facea kk cum trebuie... Imi pare rau ca a tb. sa arunc lapticul meu... insa n-am avut ce face. Oricum, ce era mai important a primit (laptele 'galben', primul lapte), anticorpi, imunitate sau/si ce mai e... pe care oricum nu le poti primi decat o data, e ca un vaccin, al doilea nu-l mai faci... Parerea mea, nu conteaza daca alaptezi o luna sau 6 luni...
De mancat mananca cam putin zic eu, la inceput a avut 8 mese/zi... si daca manca 60 ml./masa, acum are 6 mese/zi si mananca cam 90ml./masa (uneori doar 60ml.). Nu e mancacioasa.. insa cere... si se satura repede... mai adoarme... uf. Ar trebui sa manance 120ml la o masa!
Ma duc sa o hranesc. Va pupic pe toate
I, J
4v6kk, N
3v & E
1kk
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
Tecky spune:
Pup toate fetele!
Profit ca Raluca doarme sa scriu si eu cateva randuri.Azi am fost in parc si am facut si cateva poze cu fetita mea draga si scumpa,le-am pus pe picasa daca vreti sa le vedeti.
Mina felicitari,sa-ti traiasca bb Andreea Maria si sa fie sanatoasa!
Anaxena este superba invitatia pt botez!
Mada mi-au placut mult canapelele,ai un adevarat gust la facut shopping.
V-am pupat!
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA