Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (122)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna fetele!

La multi ani sarbatoritilor! Sa cresteti mari si voinici!

Baietii mei dorm (toti 3) si eu am nelamuriri in legatura cu puseele de crestere....
Ma poate ajuta cineva? La ce capitol este mesajul lui Boti in care erau detalii?

Anaxena fenomenala ca de obicei! Super tare invitatia ! Ce galerie foto frumoasa are Maria. Sunt curioasa cand se va face mai maricica, mai grasunica .....ce poze frumoase va avea

De unde ai luat pernuta aceea in care este asezata (pe o parte) Maria cand doarme? si ce pret a avut? M-ar interesa si pe mine, caci David trebuie sa doarma pe o parte si se cam muta pe spate desi il asez bine si ii pun ca suport la spate o carte grea si mare.

Felicitari noilor mamici!

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

deci a luat 2kg 200 grame in 2 luni jumatate,dar eu l am cantarit acum 3 saptamani si avea 5200,deci in 3 saptamani a luat doar 450grame!
of,iar urla,iar locul i s a inrosit...

Mergi la inceput

Mona felicitari pentru kg luate. Eu zic ca a luat bine la cat de putin zici ca papa. Ii poti pune o compresa cu apa rece la locul injectiei. Off mititelul....
Primul meu baietel nu a facut nici o reactie de la vaccinul de stat, in afara de cateva grade de febra (2), a mancat normal.....ce sa zic, sunt copii intre copii...

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

asa...sa vedem ce voiam sa scriem...:

STRULUTA era agitata,
curgea lichid asa, deodata,
dar contractiile ioc,
nu le simtea mai deloc
decat inspre dimineata
si era putin in ceata.

Agitata, speriata,
puiul nu venea odata!

Si-al ei drag de sotior
tot sarea intr-un picior.
Iar acuma, BOGDANEL,
sta in brate , mic, la el!

"Experienta minunata!"
ne spune aceasta fata.
STRULUTA, te salutam,
sanatate va uram!

Ruxandra 36+ in asteptarea lui bebe Andrei Tudor

AMR 4 SAPTAMANI

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Dia

pozele mele

Mergi la inceput

FLO ici

MONA da stiu ca le tragi tare de tot! nu ai cand sa iti tragi sufletu' ca apar altele. Te sa ai curaj si forta.

AMR 4 SAPTAMANI

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

gata...merg la somn. maine e nebunie cu pepenasii de 08.08.08. pupici la toata gashca!

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns struluta spune:

Diarux:[pup]din partea familiei! E de tot!
Am sa listez poezioara si am sa o pastrez in cutiuta lui cu amintiri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

perna e luata de la miniblu si am dat in jur de 50lei pe ea

fetelor am schimbat invitatzia..acum o scanez si v-o pun!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

azi cand am fost sa modific invitatzia am stat cu un ventilator in spate cam o ora,ma deranja ce-i drept dar n-am zis nimik,la o ora dupa ce am plecat de acolo am inceput sa nu mai vad bine,de fapt nu puteam focaliza cu partea dreapta...a fost groaznic,intr-un final am ajuns acasa tumbacita asha(tare imi era frica sa nu leshin si nici nu mancasem nimik toata ziua si era ora 17) si m-a apucat o durere de ochi si de cap de-mi venea sa urlu...m-am pus in pat cu pishcotzica mufata si am inchis ochii,cum incercam sa-i mishc sau sa-i deschid era si mai groaznic...acum cand ma ridic ma pocneste partea stanga a craniului...e groaznic!!!sper sa-mi revin pana maine!

nici eu nu-i pun caciula Mariei,vb lui Sun ii pun de amuzament,iar de imbracat o imbrac cum simt eu,iar dc e cald o dezbrac pe traseu..eu sunt o mama mai nonconformista,toata lumea zice ca nu-s normala,de exemplu: Mariei ii place sa stea numai pe umar si cat mai sus sa vada ea totul si toata lumea ma condamna ca vezi doamne nu shtiu ce patzeshte la coloana si mai nou ii place sa stea in picioare si dc nu o tzin se enerveaza si plange,ea vrea in picioare!acum poate sunt eu tampita: ii poate afecta vreo pozitzie coloana??

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput