Leoaicele DC*(19)*-Happy birthday

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Catutza, voi face totul singura, adik cu ajutorl Giuliei ...
Annie, nu ma`nnebuni, reduceri ??? Amarige-ul e mai clasic, deosebit de tare si fain, iar Mariage-ul e ultima mea dragoste, the best of pt mine.
Dodo, cand mergi la doc ?

Copilutzu , Hopes , Ramonella

Sunt prin zona ... treceti la semnat condicuta ...
Lei, cum esti ?

Dany, superbe pozeleeeeeeeeeeee ! Multumim !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Neatza fetele, vin si eu la cafea ca tare bine prinde. Sunt acasa cu piticul cel dragalas ca sa-i supraveghez simptomele ... si sa ma bucur de el :). Multumesc mult de urari, sunteti toate super dragute. Eu ieri am fost cu piticul la doctorita noastra, si dupa ce l-a controlat de toate, daca n-am fi stiut ce febra avuse pana la ora 2 noaptea, raspunsul ar fi fost perfect sanatos. Mai ramane suspiciunea de infectie urinara, sa vedem ce zic analizele. Si uite asa mi-am sarbatorit ziua cu baiatul meu care mi-a zis ca ma iubeste mult de tot si care m-a pupat si m-a mumulit ca l-a invatat bine tati.
Am sarbatorit cu pizza si cu vin :) ca programul fuse ca merem la o crasma doar noi doi ca porumbeii nu in gasca totala acasa.
Va pup pe toate.

Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,

Mergi la inceput

Ralu, sanatate muulta la voi !

Eu am primit ieri un cadou intarziat tare fain, de la sefu`, un celular nou-noutz roz , o Nokia Supernova cica si tare m-am bucurat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza..
Ce fac fetele?
Eu trebuia sa merg sa-mi repet niste analize(mai las si pe acolo vreo 2mil),dar cine sa se trezeasca?Aseara tarziu gateam,ca pe zi nu mai suport sa gatesc ca-mi creste tensiunea de la atata caldura!
Off,si am impresia ca s-a stricat frigiderul..Fac pariu ca frigideru lu bunica inca functioneaza si ingheata totul bocna..si al meu deja a decedat dupa doar 4-5ani..

POZE
Minunica mea
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Eu am fost pe-afara, sufocant si mai aveam drumuri de facut dar nu mai poc iubesc soarele si vara dar aici e prea mult, si plus Piu tre sa mearga cu mine, sitrebe facut totul dimineata ca dupa-masa e inchis nici gravidele de la noi nu au asemenea program de relash , vb de banci

daria cu toate reducerilor lor mi se par foarte eftine, mia mai luat sotul de la ei un parfum si parca nu a mai mirosit la fel ca precedentul....mai putin de juma de pret fata de un magazin cu renume....

Si pana la urma ce primisi, telefon sau masina ? Masina nokia si telefon supernova. .sa-l stapanesti cu placere si sa-ti aduca numai vesti bune

ledi, pui, traim intro lume de consum, si toate se strica la un moment dat, char mai repede, si uneori imediat dupa ce ies din garantie, cum am patit-o noi de multe ori aici
or fi aici preturile mai mici si fara tva dar e penibil sa se strice la o sapt dupa ce a iesit din garantie

va las, mai revin, am o gashca de treaba, va pupic!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Annie, nuuu, asa se numeste Nokia mea roz, Supernova, parca 7310.
Mey, ce mi-ar placea si mie sa fie reduceri masive la parfumuri ... Doamne
Ledi, tre` sa chemi un tehnic sa-ti zica de frigi, sper sa nu fie defectiune, ar fi tare nasol :( Naiba sa le ia de aparate :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Annie stiu ca toate se strica la un moment dat,nici n-am pretentia sa ma tina ceva o viata,dar de ex aspiratorul mi-a crapat si n-are nici un an de cand l-am luat si evident ca toate neplacerile astea vin in momente nepotrivite si in momente in care nu ai!Si ma oftic pt ca aveam alte planuri acum,alte prioritati(adik analize,medicamente,eco..apoi mai vin lucrusoarele pt bb care costa enorm de mult de cred ca trebuie sa fac un credit sa i le iau...ca si cum n-as avea destule..asta e..)
Anul trecut mi se parea ca banii pe care-i castigam ins ceva,acum am impresia ca-s praf in ochi si ca toti se duc pe datorii si mancare..Si ma gandesc cu groaza ca in curand o sa ne scada veniturile destul,ca eu o sa intru in concediu..apoi in cic..si mai am de platit si-o facultate..In fine,nu vreau sa para ca ma plang,este greu,dar pana la urma asta este situatia..
Gata,merg sa platesc datoriile..pup fetele.

POZE
Minunica mea
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

neatza!

Daria , sa stapanesti sanatoasa cadoul! dragutz seful teu Eu am crezut ca te ajuta cineva sa getesti atata mancare ca ai o lista lunga din cate am vazut. Spor la treaba

Leditia , sper sa nu te lase frigiderul acum in miez de vara

Annie , reduceri la parfumuri spui? cred ca te vizitez

Raluca , ma bucur ca e bine baiatul, sper sa iasa bine si analizele la urina. Il mai duci inapoi la tzara?

eu azi nu fac nimic , am decretat lene generala...doar pe seara mergem in parc cu nebunica mica.

va si sunt prin zona

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

ledi putere sa treceti peste toate si sanatate,

catutza, Daria, ma duc sa pun de-o viza pt voi?

dar cand ma gandesc cat dati pe beletu la tarom , o sa va cumparati voi de acolo, asta e si motivul pt care nu am venit in vizita in tara, si am preferat sa ma rasfat cu ceva de aici

sambata al meu sot intra si pleaca in concediu, si poate apoi plecam si noi.

PS cel mai mult imi ia sa sterg praful pe langa computer, ceva ma atrage aici!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Annie , faina Ap- care creste singura are in ea bicarbonat (cred ) , nu am facut niciodata cozonac dar am facut pandispan, chec, tort si creste destul de mult. Mie i-mi place si o folosesc des pentru ca daca pun eu bicarbonat la prajituri mi se pare ca miros...

Dany , eu cand am fost in zona Neamt era martie si nu era asa de frumos ca acum cand ai fost tu. Nu erau scoase toate cele in curte la Humulesti si nici atatea flori la manastiri- normal.
Oricum noua ne-a placut foarte mult zona. Mihai si-a luat de la Mr.Neamt o sticla de vin bisericesc-foarte bun!

Ma duc sa ma apuc de curatenie ca am realizat ca vineri e Sf.Maria si ca nu am cand sa mai fac curat asa ca ramane pe azi si maine si un retus rapid sambata.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput