Leoaicele DC*(19)*-Happy birthday

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Buna si de la mine pe ziua de azi
Eu va ofer o limonada rece indulcita cu miere poftiti??
LA MULTI ANI!! sarbatoritelor zilei!Copilutzu,Hopes,Ramonella
Copilutzule nu stiam mamica ce esti felina!! Hai baga un okisor si pi la noi pe-acilea!
Fetili- multam fain pt. aprecieri!aAvem o tara f. frumoasa pacat ca unii dintre noi o cam strica!
Cata- m-ai pierdut..mi se pare prea complicata tarta asta- asa ca daca mi-e pofta vreodata- exista cofe'!Am degustat virtual de la tine si m-am saturat!!!
Ledi- imi pare rau pt. pb. tale! Off... las' ca o sa vina si vremurile mai bune! Asa este banul nu mai are nicio valoare!
Daria- suntem si noi aici si punem umarul la muncutza ta!!Sa stapanesti sanatoasa supernova roz!
Annie
Raluca-ma bucur ca e bine cupilul! Las' ca aveti timp sa sarbatoriti in doi!
Doamne ce cald e!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Daria habar nu am cand ajungla dr.Am vrut sa ma programez la unul si cand mi-a zis consultatie cu 150 ron m-am razgandit(pt ca nu-i am ),de aceea Leditia dr ta gineco cat iti i-a la consultatie,eco?!Esti multumita de el/ea?!

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Dodo,dr mea acum e in concediu,pana pe 25.Dar eu sunt multumita de ea,e amabila,grijulie..pana acum is multumita.Consultatia la ea,adik controlul ginecologic e 60 de ron,eco intravaginala e 80 de ron,secretia cu PAP e 40 de ron.

POZE
Minunica mea
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Dodo,dr mea acum e in concediu,pana pe 25.Dar eu sunt multumita de ea,e amabila,grijulie..pana acum is multumita.Consultatia la ea,adik controlul ginecologic e 60 de ron,eco intravaginala e 80 de ron,secretia cu PAP e 40 de ron.

POZE
Minunica mea
18+

Da-mi te rog si mie numele,adresa si programul ei

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Dr Russu Elvira
adresa mi-e greu..Bl. Aurel Vlaicu,intersectia varfu cu dor cu aurel vlaicu,zona CET,langa Silvian,in blocul de langa pe colt la parter.Scrie pe un panou N'Oely Medical Center...mai mult de atat habar n-am sa-ti zic.Programari la 0341176668,daca vrei si nr dumneaei ti-l dau pe PM,dar cum spuneam,vine pe 25 din concediu...ca atunci dau si eu o fuga la ea,ca tare mi-e dor de ea..neahh,trebe sa vad ce face bebitu..

POZE
Minunica mea
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Pe mine m-a costat 250 lei consultatie+echo+pap,cu asteptare de 1 luna la programare..si testul pap l-au pierdut(toate din ziua respectiva) ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello in miez de noapte

am o nelamurire, daca tot nu am somn analizez meniul pentru duminica , deci : smantana dulce Dorna 32 % daca o bat la mixer devine frisca? (va rog nu radeti de mine ca nu stiu). Vreau sa fac crema de ciocolata si cu samantana care ramane sa imbrac tortul-adica cu frisca...intelegeti voi.

noi am fost in parc si e nisip pe jos, ma ustura si acum gatul de la praful ala si am facut niste calcaie, foarte frumose pline de crapaturi.

o noapte linistita va doresc

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa !
Lauraspeedy , Alivio , Cristina A , Nuschu

Catutza, gand la gand, chiar ieri am cumparat frisca lichida si tot la Hulala am ramas, nu am putut sa ma decid la Dorna aia ... uoofff, sper sa intre Adriana sa ne lamureasca.

La noi consultul gineco a fost asa; 50 lei eco transvaginala, 50 ron consultatia, 40 ron secretie, 40 ron Pap. Io mai merg luna viitoare si sper ca am gatat pe`o juma` de an ...

DODO_PUI alias GABRIELA

Sa ai parte de tot binele din lume, sanatate, impliniri si numai bucurii, sa-ti vezi feciorul sanatos si o odisee de 40 de saptamani fara probleme cu un bb sanatos si frumos la final !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

LA MULTI ANI ! DODO

www.premiumflowerstore.com/images/BC102707920.jpg" target="_blank">Sa ai parte de tot binele din lume si toate visele sa se implineasca, multa sanatate fericire si iubire!

pup si celelalte fetici

Mergi la inceput

La multi ani ani fericiti Dodo!Multa sanatate si sa vi se implineasca toate visurile.

Azi merg la munca..e atat de cald afara,ieri a fost crima si pedeapsa,nici in casa nu mai poti respira...m-am saturat..Ma gandeam sa nu ma mai complic cu AC-ul aici,ca e spatiul mic...si sa luam cand ne-om muta,dar mai e asa mult pana ne mutam,ca tot mai zac o vara pe aici..si totusi,abia astept toamna..iarna..nush,putina racoare..
pup fetele.

POZE
Minunica mea
18+

Mergi la inceput