Leoaicele DC*(19)*-Happy birthday
Raspunsuri - Pagina 11
danyalo spune:
La Multi Ani Gabriela
www.felicitari.starclub.ro/ecard508.html" target="_blank">felicitare
Lauraspeedy , Alivio , Cristina A , Nuschu
Mneata si de la mine!
Cata-merge cum sa nu!! Pui zahar pt. siguranta farin si daca ti-e frica si un intaritor de frisca...dar nu stiu sa-ti zic cantitati...
ADI
-ASEARA M-AM INGRASAT DIN PRIVIRI(am vizionat cele peste 100 de poze cu bunatati) concluzie: sunt mic copil...toata admiratia mea pt. rabdare/migala.Cum reusesti sa faci o adev. arta din pasta aia de zahar??
Fetele- vreau si eu un sfat/o idee: stiu ca vineri nu se prea serbeaza (mai mult pe 8 sept.) insa am 2 Mariute de suflet-una-i sora si alta soacra... As vrea sa fac ceva dulce pt. ele( Surpriza)si nu stiu ce! Nu vreau complicat ...am faina, zahar, lapte,oua,si cioco iau...dar nush ce!!!![]()
Ma gandisem la ecler...dar parca as vrea o praji' cu crema !Ceva propuneri??
Referitor la eco si alte daraveri si eu trebuie sa ma urnesc( de 1 an nu am mai miscat nimic in acest sens) .Ma gandeam sa cheltui cat mai putin( nu vreau sa ma gandesc in 5 ani cati bani am investit si nu numai pt. bb ca ma deprim maxim si nu vreau)asa ca o sa fac o vizita dr. de fam. sa-mi dea frumos trimitere(sotia lui e ginec.) pt. eco si secretie for free.
In ce priv. PAP.eu m-am obisnuit sa-l fac la Instit. Cantacuzino.Sper sa reusesc sa-l aburesc sa-mi dea trimitere gratis ca altfel ma rupe cred ce e peste 100 ron dar intr-adevar este f. complex.se poate face si gratis si nu inteleg cum dr. de fam. nu vor sa dea trimitere! Bineinteles ca daca-i dau ceva se rezolva...offff.Anul trecut am platit 95 de lei pt. el si acolo am dat peste doamne care-l faceau gratis cu trimitere...iar eu fraiera plateam...caci dr. imi zisese ca e cu plata.Bineinteles ca nu cotizasem la bozonarul mnealui ceva!![]()
Pup fetili!
O zi frumoasa sa aveti!
ralcat spune:
La multi ani Gabriela. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, putere si numai bucurii de la minunea ta de baiat.
Pup leoaice
Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,
catutza spune:
neatza!

La multi ani, Gabi!

sa fii sanatoasa si tu si familia ta, sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebe perfect sanatos si mancacios 
Daria , si eu tot hulala cred ca iau, sunt sigura de rezultat asa
mai ales ca nu vreau sa o dau in bara cu tortul ca am musafiri nu e numai pt noi.
Dany , merci pentru rspuns dar nu ma complic ca-mi e ca nu iese, mai bine fac ca si Daria cu frisca lichida si stiu sigur ca iese.
fug la curatenie ca e toata casa cu susul in jos 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Dodo-pui spune:
O zi frumoasa de la Ct,va doresc.
Multumesc frumos pentru toate urarile si DD sa va dea inzecit!

Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
adi69 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catutza hello in miez de noapte ![]() am o nelamurire, daca tot nu am somn analizez meniul pentru duminica ca nu stiu). Vreau sa fac crema de ciocolata si cu samantana care ramane sa imbrac tortul-adica cu frisca...intelegeti voi.o noapte linistita va doresc ![]() Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil |
Cata,se bate,insa sa ai la indemana si ceva pliculete de intaritor de frisca si sa ornezi tortul cu putin timp inainte de a-l aduce la masa,deoarece e cald si frisca nu rezista.Daca mancati frisca vegetala,o recomand ptr ornat,se bate bine fara intaritor si nu ai surprize,creste si mai mult in volum decat cealalta,un pachetel de 200gr iti ajunge.
Noi nu mancam vegetala,adica mai folosesc cand trebuie sa duc un tort undeva sa reziste,si ma bodoganeste barbatuuuu...ca-i dau e-uri..
CAt despre decor(parca intrebaui mai inainte),o crenguta mica de bobite de astea galbene si rosii(sant pe piata acum,imi scapa numele)cateva boabe de strugure sau cateva feliute de piersica asezate in evantai ,puse peste frisca si pudrate cu un strop de z pudra..e suficient pe caldura asta.Sau cateva floricele naturale..
adi69 spune:
LA MULTI ANI GABRIELA!Iti doresc multa multa sanatate ,tie si familiei tale,felicitari ptr bebe nr 2 ,fericire,dragoste si numai bine!
szivarvany spune:
Catutza, ce tort vei face ???
Dany, noah fa bine si apuca-te de doftoriceli !
Io am asa o leneee, am treaba acasa si io stau la birou ![]()

Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
katty spune:
Hello, I am back!
La multi ani, Gabi, sa fii sanatoasa si fericita, sa-ti aduca puiul Bogdi multe bucurii si satisfactii, sa ti se implineasca toate visele!!! Si, am apucat de am citit cate ceva aseara, FELICITARI, sa dea DD sa fie bine cu sarcina!!
Va salutez pe toate, am avut un concediu minunat, acum sunt la Visinesti ila sora mea, cu Andrei, sotul a plecat de aseara in Bucuresti, vine in weekendi, pe noi ne-a lasat aici!
Va multumesc tuturor pentru urarile de ziua mea, sa fiti toate sanatoase si fericite!!
Acum incerc sa incarc pe net cateva poze si poate le pun mai incolo!
Pupici
!!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
adi69 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyalo ADI ![]() -ASEARA M-AM INGRASAT DIN PRIVIRI(am vizionat cele peste 100 de poze cu bunatati) concluzie: sunt mic copil...toata admiratia mea pt. rabdare/migala.Cum reusesti sa faci o adev. arta din pasta aia de zahar??![]() Fetele- vreau si eu un sfat/o idee: stiu ca vineri nu se prea serbeaza (mai mult pe 8 sept.) insa am 2 Mariute de suflet-una-i sora si alta soacra... As vrea sa fac ceva dulce pt. ele( Surpriza)si nu stiu ce! Nu vreau complicat ...am faina, zahar, lapte,oua,si cioco iau...dar nush ce!!! Ma gandisem la ecler...dar parca as vrea o praji' cu crema !Ceva propuneri?? |
Dany,eu as face brownie capucino a Nataliei.E o prajitura fina si eleganta,are si crema.. si ciocolata si nuci,de toate.
Cat despre "lucrul meu manual",fac si eu ce si cum pot,ma inspir mult de pe culi,fetele alea fac niste minunatii...
catutza spune:
Daria , fac tort de ciocolata, reteta ta (600ml frisca lichida + 500gr ciocolata). Blatul il cumpar pentru ca pur si simplu nu am timp sa il fac eu. Dar daca iese bun de ziua fetei fac eu si blatul.
si spor la treaba! Te apuci de azi de gatit?
Adriana , multumesc de sfaturi
cred ca o sa il imbrac in frisca si ma gandeam sa topesc niste ciocolata sa fac modele ceva cu ea pe hartie de copt si apoi sa la mut pe tort.Nu stiu despre ce crenguta vorbesti, unde se gasesc la piata sau la magazine?
Katty , bine ai revenit. Abia astept sa vad pozele si sa ne spui cum a fost 
Gabi , am uitat sa te intreb ce ai primit de la rude ![]()
eu am terminat curetenia in casa, mai am bucataria dar o fac maine ca azi pur si simplu nu mai pot. Sambata mai retusez putin si gata...
Annie , pe unde umbli mami drag?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

ca nu stiu). Vreau sa fac crema de ciocolata si cu samantana care ramane sa imbrac tortul-adica cu frisca...intelegeti voi.