Leoaicele DC*(19)*-Happy birthday
Raspunsuri - Pagina 12
szivarvany spune:
Catutza, vineri sunt pe baricade, mi-am luat zi de concediu.
Spor la treburi, vii cu poze, da ?
Katty, welcome ! Si conced placut in continuare ! Asteptam pozeleee !
Annie, treci la raport !
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
Aurorra spune:
LA MULTI ANI DODO! Multa sanatate,numai bucurii si impliniri si multa fericire alaturi de cei dragi!
Pup toate leoaicele si va doresc o seara frumoasa!
LEDI cum te mai simti?!
Aurora
33+, mamica de viitor delfinas 
http://md.lilypie.com/LID2p3.png
MsLara spune:

Lauraspeedy
Alivio
Cristina A
Nuschu
Dodo_pui

Dodo-pui sper sa fie cu bucurie dubla aceasta aniversare!!
Emma lupta iar cu cancerul
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br /
" target="_blank">In fiecare zi mai
http://www.tamagochi.ro/pet-Josepa
adi69 spune:
CAta,de asta de pe felia de tort vorbesc.
Se numeste catina,mi-am amintit in sfarsit..of...
katty spune:
Am reusit si eu sa incarc ceva poze, sper sa nu fie prea multe!
http://picasaweb.google.com/catalina.balaban/Olanesti08
La sfarsit sunt si cateva de acum de la Visinesti!
Enjoy!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
danyalo spune:
katty-- suuper poze suuperb domnisor!!!!
F. frumoase!
Adi-nu cumva alea sunt coacaze???
Sunt rosii si un picut acrisoare?? Da e suuper Brownies capucino ( am facut-o la ziua mea au gustat atunci!!)
Poate Krem a la Krem??
Sau un cheese cake???? Pe asta ultimul nu l-am mai facut deci ar fi premiera!
Cata, Daria- spor la munci/ trebi!
Da Daria treb. sa o iau de coada...ca tergiversez prea mult!
Pup toate fetele!
Annie - pe unde umbli?? Gata ati intrat in conced?Va plimbati prin Dubai???
catutza spune:
Adriana , merci de idee, arata tare bine bobitele alea.sa vad ce gasesc in auchan vineri daca nu in piatza.
Katty , am vazut pozele si sunt SUPERBE, are baiatul tau niste ochi
o sa aveti coada la usa mai tarziu
am vazut ca a-ti luat afine, ce faceti cu ele? prajituri sau afinata? Eu nu am fost niciodata la Olanesti dar ce am vazut in pozele voastre mi-a placut mult.Poate vom merge si noi anul viitor.Voi va duceti cu bilete sau la gazda?
Dany , sa nu ma uiti cu Moeciu, de cazare.
azi am facut curatenie luna in casa, mai am maine in bucatarie putin si gata
o sa bag sambata aspiratorul si sterg iar praful si un mic retus in baie si gata am scapat se smotruiala.
Cu mancarea e problema mare ca nu stiu ce sa fac
ne-am hotarat la pui la rotisor si aripioare date prin susan si...nu mai stim ce altceva. tot ma uit pe culinar si pe reviste dar inca nu cadem de acord, offf....
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Annie80 spune:

LA MULTI ANI ! Sarbatoritelor de azi, numai fericire si impliniri! 
Katty , welcome back, sa-ti traiasca cavaleru, vad ca cu un an si mai mare ca al meu,
catutza, incearca lolipop, pt copii, la mine au prins foarte bine, copanele de pui, fierte si apoi ca la snitzel, (faina, ou, pesmet) e foarte usor si de tinut (se tin de os) si de papat.
Dany, daria, ce plimbat, ce dubai? al meu lucreaza pana tarziu i noapte si sambata pleaca, la sydney, el deja e terminat ca pleaca si ne lasa .
in dimineata asta mam trezit, facut cafeu si iestit pe balcon la afumatoare si mi-a fffff***** stricat unu ziua, m-a vazut la balcon si dai holbeala, si ochi beliti de parca as fi post goala si faceam exchibitii pe balcon...ma dispera, mor cand ii vad asa de..inapoiati, unii dintre ei, nu toti, vreau sa plecam si noi de aici, nu stiu. Mai ales ca vine si ramadamul, si mancare afara, restaurante numai dupa ce apune soarele, asa ca daca pleci cu copil si vrea apa, mancare tre sa mananci in masina, aiurea rau, de parca as fi furat mancarea aia.
Nu am nimic cu ei, ii respect, le respect religia dar,.....ehh o sa treaca si anul asta.
As papa ceva dulce! Dar eu nu mai fac nimica, caci ai mei nu dau doi bani :(
Pupic fetele
si invit la cafea /ceai 
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
danyalo spune:
Pojogam ,Mony ,Cocoloasha ,Rhoneea 
'Neata!
Vin si eu c-un ceai!![]()
Cata-nu te-am uitat cu Moeciu . ideea e ca o sa o sun eu inainte apoi vb. tu cu ea cand va hotarati sa mergeti! De obicei e full acolo dar vara mmai are si per. mai libere! Ea inca nu are pensiune ( dar casa este pt. asa ceva) de aia are un picut preturi mai mici.Nu ofera decat cazare si posibilitatea de a-ti gati are o bucatarie mare plus o sala de mese ,vesela,oale, frigidere , camari .E in Moeciu de Sus .Eu o cunosc de 4 ani!Merge mai mult pe recomandari!Ti-m spus ca noi obisnuiam sa mergem intre Craciun si Rev. Dar ne bate gandul sa mergem intr-un we si prin sept. oct.Sa vedem!Daca nu vreti sa gatiti este o pensiune mai sus care are si papa!
Annie-eu asa intelesesem ca sotulica al tau intra in conced!!!![]()
Las' ca o sa scapati si de araboi! Deh... fiecare cu -cultura si credinta lui!![]()
Fug si eu sa mai fac una alta!
Ma mai uit pe prajiturele..sa vedem...
Intrebare: Maine e Adormirea Maicii Domnului si din cate stiu nu prea se felicita/ zice LA multi ani!! Gresesc! Ci pe 8 sept. Corect sau nu????
szivarvany spune:
Pojogam , Mony , Cocoloasha , Rhoneea 

Buna dimineataaa !
N-am citit nimik, recuperez imediat.
Insa am vazut pozeleee, Katty, 

Niciodata nu ma satur de vizionat poze vesele care-ti transmit numai optimism si voie-buna ! 
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()