Leoaicele DC*(19)*-Happy birthday

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyalo

Adi-nu cumva alea sunt coacaze???Sunt rosii si un picut acrisoare?? Da e suuper Brownies capucino ( am facut-o la ziua mea au gustat atunci!!)Poate Krem a la Krem?? Sau un cheese cake???? Pe asta ultimul nu l-am mai facut deci ar fi premiera!

Depinde de voi,noua ne plac praji ciocolatoase,brownie e perfect,la fel si kremul,insa fiind cald si tinand cont ca faci tort de ciocolata(cu ciocolata)eu as alege o prajitura cu fructe.cheese cake il vad mai mult ca un desert "de familie" nu de servit la petreceri,insa ,depinde de gusturi,dupa cum spuneam.

Pot sa-ti dau o idee? De ce nu servesti inghetata?Pe langa felia de tort o bulina sau doua de inghetata,sau separat in cupe cu un piscot de sampanie si un sos de ceva..,asa nu mai muncesti la prajitura.poti pastra putina frisca si ceva decor de ciocolata de la tort sa ornezi si cupele de inghetata..

A! Sau inca ceva,faci doar blatul de la brownie,si-l servesti cu inghetata de vanilie.mancam asa ceva la un restaurant cu sfecific american din Iasi.

Mergi la inceput

CAtalina,am vazut poze frumoase si cum zicea si Daria,pline de optimism si voia buna!

Dany,da coacaze,nu reuseam deloc sa-mi amintesc..

Annie,si eu intelesesem ca intra in concediu sotul si ca o sa petreceti mai mult timp impreuna,in schimb era vb ca pleaca..Nasol,cat sta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Adrianaaa, help !
Idei pt 16 albusuri cu care n-am ce face ... pls ...

Mey, la noi e tare cald afara, in birou insa am 22 de grade

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Adi-daaaaaaaa ma incanta ideea cu blatul de la Brownies si inghetata !! E si mai rapid!

Daria-si eu aveam peste 10 albusuri...dar mie dupa decongelare nush mi s-au flescait..nu se bateau deloc-deloc..prin urmare l-eam aruncat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

da, intra in concediu, azi e ultima zi de munca, sper sa fie si scurta, si sambata dimineatza are avion, spre sydney, si sta..nu stim (biletul de return e pt 30 Sept), pleaca in interes, adica sa caute un job Doamne Ajuta! si apoi mergem si noi la el, cam asta ar fi planul...sa vedem cum or sa decurga lucrurile si treburile pe acolo. Nu avem alta solutie, momentan. El chiar are nevoie de un alt job, nu conteaza cat de greu e, dar sa aibe un program bine stabilit, sa stie o ora cand vine acasa, fapt care aici nu e posibil, stie doar ora cand pleaca.

Daria nu tie frig la 22 de grade, eu in casa tin pe 25, si uneori ma ia cu brrrr..si muncesti prea mult, ia o pauza

vai ce lene am, dati-mi vreo doua palme sa-mi revin!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata, sunt cu o cafea mare in fata!
La multi ani sarbatoritelor de azi, Pojogam, Mony, Cocoloasha, Rhoneea.
Am dormit ca niciodata pana la 9.30! Si la Olanesti ne sculam devreme ca trebuia la 8 si ceva sa mergem la masa, dar aici e boierie.
Ma bucur ca v-au placut pozele.
Catutza, la Olanesti mergem cu bilet, an de an, dar sunt o multime de pensiuni si case care au camere de inchiriat. La hoteluri e ceva mai scump.
Annie, bafta sotului tau, sa vina cu un job nou in buzunar, ca sa puteti pleca!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Muncesc , da` nu ma rup Sper norocul nostru, in august se calmeaza transporturile dupa data de 15, asa ca sunt ok
Maine e sarbatoare mare, dar ca in fiecare an voi munci la pregatelile pt ziua Giuliei ... sa-mi tineti pumnii sa nu dau foc la casa, da ?
Annie, tinem pumnii sa fie o vacanta cu mult spor pt voi !!! Sa puteti "scapa" din desert
Dany, cand te-apuci de investigatii ???
Chiar aseara ma gandeam ca luna viitoare merg la gineco sa repet analizele de secretie si Pap si ma gandeam io asa, in sinea mea, ca in 2010 ar trebui sa mai incerc un bb Pt mine si Giulia ... tatic gasim noi

Mergi la inceput

Cu placere Dany..

Daria,daca nu-ti trebuie acum,baga-le la congelator.Se fac checuri din albusuri(un pahar albusuri,unul cu zahar,unul faina,suc si coaja de la o lamaie,nuci sau rahat sau bucati de ciocolata)eu am facut ,ai mei au mancat insa mie nu mi-a prea placut,era putin gumilastic.Mai poti face "urati dar buni" reteta Adrianei de pe culi,am facut,sant tare buni insa iti trebuie multa nuca.
SAu paine de albus(6 albusuri,juma de pahar de zahar,juma de faina,juma de nuci amestecate cu stafide),bezele sau tort din albus(un fel de pandispan cu nuca),tort din bezele(foi bezea umplute cu crema de cacao),tort himalaia(foi bezea umplute cu bezea),spuma de ciocolata(albus batut cu zahar si amestecat cu ciocolata topita freata cu putin unt)sau un fel de budinca( un fel de crema de z ars din albusuri cu nuca sau migdale pisate)-toate astea sant din Sanda Marin daca vrei reteta la ceva,iti scriu.

Annie,bafta sotului in gasirea unei slujbe.

Daria,nu pot decat sa te admir ptr ca mai vrei un copilut!

Mergi la inceput

Adriana, merci de ideeeeee, am si uitat de nucile macinate cu albusurile batute, iese un blat super bun, torn io peste ceva crema buna, merciii din suflet !!!

Mey, io am fo` copil unic, groaznic, ce mai, imi doream tot timpul un frate, sora, orice. Acum aici in oras nu am veri, matusi, neamuri, nimic. Eu cu taica`mio (care vrea si el sa plece) si Giulia. Pt ea as vrea tare mult un fratior / surioara pt mai tarziu, sa nu fie singura pe lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

neatza! si eu repede la o

sarbatoritelor de azi !

Annie , succes sotului tau, sa va dea cat mai repede vesti bune si sa va mutati de aici intr-o tara mai "altfel"...intelegi tu.

Dany , multumesc ca nu m-ai uitat cu Moeciu cand ne hotaram te caut sa te intreb cum ajung acolo, unde e si cat costa si adac e loc liber normal

Daria , din partea mea toata admiratia ca mai vrei un bebe , spor la treburi maine sa faci poze multe la petrecere sa ne arati si noua Am uitat sa te intreb cati copii ai la petrecere?

Katty , noi nu am fost niciodata cu bilet nici la mare nici la munte dar cred ca e bine sa stii ca ai totul asigurat (mergeam cu ai mei cand eram copil cu bilet cate 12-18 zile si tare bine era ). Anul viitoar avem 2 nunti si un botez anuntate de acum asa ca nu cred ca vom mai pupa mare poate munte cateva zile...

Dany , eu sincer sun Mariile maine si primesc si eu telefoane pentru Mariuca mea.

Gabi , cum sunteti, ce faci ai ajuns la dr?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput