Leoaicele DC*(19)*-Happy birthday

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

mercic, fetele sa fie cu noroc

stiti cred-ca nu stiu ce haine sa-i pun, noroc ca am mai cumparat mai grosute cand am gasit pe aici, el e foarte pretentios la bagaje...hmmm.

daria, 2010 zici??? si eu as mai vrea o fetita, cu parul cret (obligatoriu, desi , nush de unde o sal capete) dar si fratior pt Clau ar fi super...dar inainte de toate sa ne stabilim intr-un loc. aci cred ca miar fi imposibil sa tin o sarcina, cred ca s-ar fierbe ala min in burtica.

Claudiu nu vrea sa auda de fratior/surioara.

pisica mea si-a gasit sa doarma in storcatorul de la masina de spalat

cate bunatati aici...cred ca o sa fac si eu un tiramisu, ca se face repede si usor (de-ala semipreparat)

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si io vreau fetitz, ca deja ma jtiu , mi-e groaza de perioada de dinainte de sarcina ... de cele 38 de saptamani de preocupari si de primul an, in rest ... m-as descurca, zic io
Catutza, vor fi vreo 12 mamici si 14-15 copii ...
Deja ma ia cu emotii ... sa fie toata lumea multumita si sa nu moara de foame

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

caaaaati????-da tanti te descurci mey???Probabil ca da din moment ce lumea o sa vina!Toata stima si respectul meu! Faceam si eu pt. grupuri mai mici asaaa... de max. 8 persoane...dar de un an nika!Seerbez pe rand cu rudele!Tot respectul meu fetele!
Daria -da...treb. sa ma urnesc.Sa-mi fac vant la dr. de fam.( sper sa nu-l fi gasit acum concediul) si mai fac o ultima incercare cu tratament 3 luni la sotz! Poate vrea DD sa faca o minune si la noi! Si m-am luat si de rugaciuni si mers prin calugari!Si ma simt parca mai bine!
Doamne ajuta tuturor! E f. bine ca iti mai doresti un bb! Eu nu ma mai gandesc la 2 ma gandesc la macar unul!
Annie- multa bafta pt. sotz! Maaamaaa... te si vad prin Australia! Da sa stii ca pe-acolo vremea e cam tropicala!Tot de soare/ mare o sa ai parte! E adevarat ca altfel...nu desert...desi...e plina Australia si de ele... tot continentul are doar 2 fluvii mari si late...cel mai mic mai seaca asaaa din cand in cand! Dar oricum nu se compara!
Cata- stai asaaaa...ca nu scapa Mariuca ta maine nefelicitata!!!
Spor la trebi fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Daria , mama ce multi invitati! pai stiu ca ai de gatit nu gluma eu am 6 invitati si tot ma stresez dar tu ?!
Ce cadou ii iei lui Giulik?

eu am lista lunga de la Bia mea : fier de calcat, un bebe si o bucatarie nici nu e pretentioasa zic eu Cred ca maine va primi decat fierul de calcat ca nu stam bina acum cu bugetul si bebele si bucataria de ziua ei. Am vazut niste bebelusi frumosi la Quelle si cred ca o sa ii iau de acolo sa vad bucataria de unde o iau si gata.E bine acum cand sunt mai mari ca spun singuri ce vor

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna fetele..
ce faceti?eu ma coc..si ma coc...si ma sufoc de cald!
Am fost de dim la analize,am lasat iar o gramada de bani pe acolo si acum ma preg sa plec la job.
Si da,frigiderul a decedat..caci e cald in el cum e si la mine in casa..si nush de ce sa-mi fie ciuda,ca s-a stricat frigideru sau ca numai ce facusem cumparaturi de 3-4 mil si s-au stricat toate!

Aurora tu ce mai faci?cum e in concediu?
Pupam fetele..ma duc sa ma pregatesc sa plec la job.

POZE
Minunica mea
18+

Mergi la inceput

Da fetele, pana acum aveam cam 10 copii, acum mai avem si colegi de gradi
Giulik are cadoul cumparat, casa lui Fify a`mai mare si mai tre` sa o cumpar pe Ariel si gata sa se multumeasca si cu chefu` asta mare care m-a falit

Dany, atunci mobilizareaaa !

Mergi la inceput

Aici magazinele sunt pline de jucarii pt fetite, mult mai multe decat pt baieti, si hainute la fel...pai asta e discriminare doamne si cat de frumoase sunt toate , ca daca vrei sa alegi nu stii pe ce sa pui mana.

ah stiati ca: astia aici lipesc si hainele cu scoci ca sa stea bine in pachet ? eu m-am crucit, caci urasc scociu si chestiile lipite cu el.

Intru la facut o prajiturica, tot instant caci tiramisu , n-am gasit

dany, tropicala zici? stiu ca e in mare un desert, dar pe tarmuri, uite acuma sunt 11 grade si e innorat ( e noapte) si pe zi cam 16 grade Celsius...pai fata de 42-32 de aici acolo e boierie, unde mai pui ca acolo mai vad si ploaie , si nu ca aici un strop la 5 min, desi au fost si "inundatii" scoli inchise ca a plouat 3 zile, nici macar nau curgeri

dar zimi te rog acolo ninge? (in iernile lor)

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Australia este a cincea tara din lume ca marime si cel mai mic continent . Este , de asemenea , cea mai joasa si mai plata intindere de uscat si continentul cel mai secetos . Contine mai mult desert decat orice alt continent .:doua treimi :intinderea sunt de aride sau semiaride.Are o linie de coasta de linire de coasta foarte scurta pentru o suprafata atat de mare:in afara Golfului Carpentaria si a marelui Golf Australian , sunt foarte putine golfuri de-a lungul totalului de 19.000 km de linie de coasta .
Continentului ii lipsesc in mod evident formele de relief : nu exista rauri mari , iar muntii sunt josi . Cel mai inalt varf australian , Varful Koscinsko din Alpii Australieni de la granita dintre South Wales si Victoria are o inaltime de numai 2.228 m , mai putin de jumatate din inaltimea Mont Blanc-ului.
Deserturile sunt in partea centrala: Victoria, Gibson, Marele desert de nisip…

Cealalta caracteristica geografica importanta a Australiei este marea din dreptul coastei tropicale a Queensland-ului . Marea Bariera de Corali , cel mai mare recif coralier din lume , are o lungime de peste 2.000 km si este clar vizibila din cosmos. “

Clima

Cea mai mare parte a Australiei este foarte secetoasa . Vara , care tine din decembrie pana-n februarie , exista valuri de caldura frecvente, temperaturile ating in general 38 grade Celsius . Unele parti sunt umede , in general regiunile de coasta estice si Insula Tasmania ( din sudul Australiei). Efectele neplacute sunt intr-o oarecare atenuate de brize vestice racoroase care sufla in tot timpul anului . In zone restranse din Australia de Sud si Australia de Vest , iernile secetoase din iunie pana in august alterneaza cu veri umede din noiembrie pana in martie . Coasta nord-vestica tropicala are ierni secetoase si veri umede : aici ploile sunt tropicale si exista conditii musonice. Insula Tasmania si Varful Koscinsko au tinuturi inzapezite in timpul iernii ; totusi , in alte parti , zapada este extrem de rara . Orasul nordic Darwin are o temperatura medie de 30 grade Celsius vara si 27 iarna , cantitatea medie de precipitati fiind de 150 cm , cea mai mare parte cazand vara . La Sydney , pe coasta de nord-est , cantitatea de precipitati este de aproape 120 cm , cazand in tot timpul anului . Partea cea mai racoroasa a tarii este Hobart din Tasmania , cu o temperatura medie de 17 grade Celsius vara si 12 iarna . In Perth , din Australia de Vest , cad aproximativ 90 cm de precipitatii pe an si temperaturile medii sunt de 23 grade Celsius ( ianuarie ) si 13 ( iulie ). “

Concluzie:
Sudul tarii este extrem de diferit de nord. Deasupra Tropicului Racului verile sunt umede, iar iernile uscate, clima fiind tropicala. Restul Australiei are clima temperata, numai ca cele patru anotimpuri sunt pe dos, dat fiind faptul ca tara e situata in Emisfera Sudica. Vara, temperaturile ating, in general, pana la 38 de grade Celsius, dar valurile dese de caldura sunt estompate, intr-o oarecare masura, de brizele vestice racoroase. Cea mai friguroasa zona a tarii este Tasmania, unde temperatura medie, vara, este de 17 grade Celsius.

NU NU NINGE! Decat in insula Tasmania.
Ledi- ma inscriu si eu in club! Mi s-a stricat masina de spalat .Curge apa de sub ea in suvoaie...am strans la apa de pe gresie... asta este...are 7 ani...trebuia si ea sa cedeze nu?
Chem pe cineva si daca-mi zice ca s-a fisurat cuva...am incurcat-o..alta cuva e 5oo lei...deci nu se merita...ca nu mi-o da noua si intr-un an e dusa si aia...deci vreau nu vreau...iau alta masina...ca nu pot fara...hai vara treaca-mearga dar iarna exclus!
Noroc ca totusi am reusit asa cu apa pe gresie sa termin programul de spalare!

Abia asteptam sa ne mai zici de BB! Aurora tu nu ne mai zici nimic de bb?
Ladymina cum e cu dom'soara acasica?

Mergi la inceput

Ledi, imi pare tare rau de patania cu frigi :( Dar tinem pumnii sa fie bune analizele ! Cand mai mergi sa ti vezi comoara ?

Annie, noi tot la aniversari de baieti ne-am dus, tare greu gasesti cadouri frumoase :(

Mergi la inceput

URGENT!!!
Ce inseamna cuptor incalzit la 350 de grade, eu am cu foc mic si mare?

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput