Leoaicele DC*(19)*-Happy birthday

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Don'soare profesoara maine sa ma ascultati la lectie, uitasem in mare parte de australia, stiam ca anotimpurile sunt pe dos, deci ziua mea o sa fie iarna . bun ca nu o sa ramn inzepezita, numi place zapada, si repet 38 de grade pt mine sunt pefecte, (cand vor fi 38)
uitasem si de corali, wow dar noo sa ma scufund sai vad ca sunt rechini.

si vb unui prieten, e posibilitatea sa te mananca un animal care nu esista in regnul animal

Pupic fetele!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Catutza, afinele le-am pus deocamdata cu zahar, jumatate dintre ele le las sirop, jumatate le punem alcool si facem afinata, miamm!
Ledi, si mie imi pare rau ca o patisi cu frigiderul, taman acum cu caldurile astea, dar incearca sa minimizezi stresul!!!
Dany, si tu cu masina, ce-au masinariile astea?
Am nevoie de ajutor, suntem in pana de idei, am nevoie de retete de aperitive interesante facute fara cuptor (doar la aragaz), Lili, sora mea are in plan deja o rulada de cascaval cu pate, icre, salata de vinete, dar ce altceva mai putem face sambata la petrecere. Ma ajutati? O sa caut si la subiectul bucatarie, dar nu stiu cat imi ia sa gasesc ceva.

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Katty- puteti face ceva de efect: POIENITA CU CIUPERCI
am reteta dar caut-o tu in lista Balbinei cred ca la ea e...daca nu o gasesti o postez eu dar cu precizarea ca NU E A MEA!! E luata de aici de pe D.C.
apoi
puteti face salata de ton, salata de pui cu legume,cu varza alba etc. , salata berlineza,
sau
. Cartofi prajiti „de mare efect”

8 cartofi
1 pumn masline
200 g porumb boabe din conserva
1 conserva ton
1 capatana de usturoi
sare, piper dupa gust

Se taie cartofii cuburi potrivite, ca pentru piure. Intr-o cratita mai adanca se pune un jumatate de deget de ulei, iar cand acesta este incins se adauga cartofii. Se acopera cu un capac pentru ca ei sa se faca mai mult in aburi decat in ulei, amestecandu-se suficient de des pentru a nu se prinde de cratita. Cand sunt pe jumatate facuti se adauga maslinele si porumbul. La final se piseaza usturoiul si se adauga dupa ce se stinge focul. Se lasa 10 minute si se serveste.

sau chiftelute , pui shanghai...etc..
eu salivez in mom. asta cand scriu...caci ce le-as mai manca eu...Dar sunt la cura si vad o foameeeeeeeee... offf...
eu inchid acum...intru mai incolo.
Pup

Mergi la inceput

ce fac fetele? au intrat in concediu?

Dany cum e salata berlineza?

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

am revenit si eu, nu am avut net

Leditia , i-mi pare rau pentru frigider e cumplit acum pe cuptorul asta sa nu ai frigider

Katty , poti face chiftelutze, oua umplute...alta idee nu am acum

Daria , gata te-ai apucat de treaba?

Katty , ce sarbatoriti sambata?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Imi place ideea cu "Poienita de ciuperci", reteta pe care am vazut-o la Monica-Elizabet.
Si salata berlineza e iammy, dar nu prea ne incanta ideea de maioneza.
Am hotarat intre timp ca facem asta, oua Faberge, mai ales ca ne raman coji de oua de la inghetata.
http://say7.info/cook/recipe/293-Zalivnyie-yayca.html (idee luata dintr-un topic al Balbinei).
Catutza, ieri a fost ziua Anei, nepoata mea, iar in weekend ii serbam ziua, a facut 4 anisori!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Katty , sa-ti traiasca nepotica La multi ani!!! si petrecere frumoasa sambata.Am vazut si eu ouale alea dar nu le-am incercat inca.Sa ne spui cum ies

Adriana , sctiu ca te-am zapacit spuneai ca frisca se inmoaie? Eu o sa ornez tortul cu frisca hulala, cam cate ore rezista sa nu se inmoaie frisca?

Annie , gata bagajul sotului?

Dany , ce-ti face finutul? cand si unde aveti botezul?

Mergi la inceput

Dany si nu dai reteta de salata berlineza? eu pap maioneza multa

catutza deocamdata pregatim, maine punem in geanta si Doamne Ajuta!

Imi dati si mie un sfat: cum impachetez camasile (proaspat calcate) sa ajunga la fel de intacte la un zbor de 14 ore? am un off mare cu asta...
Katty LA MULTI ANI! pt nepotica, frumos nume are

va pupic fetele, o seara placuta!

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

katty- suuper oualele alea!
Salata berlineza e buna...se poate face su cu putina maioneza!Iar maioneza cu ou fiert si nu mai e asa pericol! Si cat papa copiii! Ca ei nu prea papa!
Annie- sa o caut ca nu o am in fisiere..ci prin hartoage!
finutul meu e un scump
Treb. sa-l vad ca nu am apucat de cand m-am intors...
la o luna luase 1,250 g si ajunsese la 55 de cm. Dna dr. super incantata!
Botezul va fi pe 20 sept. Pana atunci nasa treb. sa dea grasimita jos de pe fundulet si de pe burtica...si sa faca muschi!!!
Nu ma avant decat atunci in preajma botezului sa iau hainute...ca nu stiu cat de mult creste strumful! Dar cumpar cruciulitele...prosop, ulei, panza ...si ma strofoc cum sa fac o lumanare draguta.Nu vreau o lumanare din aia alba de parafina ...vreau sa merg pana la biserica sa vb. cu preotul sa vad daca mai are lumanari de ceara mai groase si mai lungi... si vreau sa fac un buchet mai dragut si cu ursulet mic ceva ca cica asa-i acum la moda...O sa pun poza la mom. potrivit!Tot clocesc idei!Nu suport lumanarile alea groase de parafina!
Asaaa mai vreau sa iau finutului o iconita si sa o sfintesc la preot!
Vreau sa fiu exemplara!

Mergi la inceput

Annie , eu zic sa ii dai fierul de calcat dupa el, alta metoda nu stiu

Dany , sa nu te mai aud ca esti grasa! ca vin cu bata la tine!
Si noi la botez la Bia am primit de la nasi o iconita cumparata din biserica in ziua aia, tare mult i-mi place!
Lumanarea de botez vrei sa o faci tu? sa stii ca vei iesi muuult mai ieftin asa si va si si deosebita, abia astept sa vad cum va arata.

Gabi , pe unde umblii doamna draga? sper ca sunteti bine

fug ca mi-a venit soatza de la servici....

Mergi la inceput