Leoaicele DC*(19)*-Happy birthday

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Dany, si noi am facut lumanarea debotez a doua oara cand am nasit si a iesit tare frumoasa, cu trandafirasi mici roz, cu dantela, a iesit de vis!
Salata berlineza se face asa (nu-s cantitatile exacte, dar se face dupa gust):
Carne vita fiarta si taiata cubulete cam 5-700 gr, 2 legaturi de ceapa verde, 4 castraveti murati, 1 cutie porumb,maioneza. Se amesteca toate, e un deliciu. Am scris-o si eu mai demult pe-aici pe forum, dar nu mai tin minte. Eu o fac tot timpul, dar nu mai stiu parca in reteta originala se pun oua fierte (eu nu pun).

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

am nervi cat casa, NU am apa deloc si asta e de cateva ore am tot zis ca vine dar vad ca nu...
nu am apa sa spal vasele , pentru toaleta...pentru nimic... ma apuc sa plang poate strang macar un castonel de lacrimi ....

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Katty- daaa..cam asa ceva vreau eu da cu trandafirasi mici albi...fara dantelea...doar cu o panglica alba sau verde...mai vad...lata..si niste frunze mai late..plus un ursulet mic de plus! Si ceva gen plasa in spate..asa de sustinere!
Da asta e reteta( in ea eu pun cam 2/3 oua depinde de marimea lor...dar nu mai pun multa maioneza)!
Cata-nasol fara strop de apa! Offf..dar daca era ceva din CET sau RADET trebuia pus anunt vizibil la intrare in bloc! Eu cred totusi ca cineva are pb. cu vreo teava...se mai intampla!
Dar si asa treb. pus afis vizibil pt. toata lumea la parter!Asa e de bun simt!
Annie-inclin spre sfatul Catalinei...dar ma indoiesc ca stie sa-si calce singur! Oricum in valiza se vor sifona!

eu va urez noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Dany , a venit apa pana la urma, dar fara presiune si cam murdara la Apa Nova cand am sunat au spus ca la ei nu apare nimic (nici lucrari in zona nici defectiuni) asa ca Dumnezeu stie de la ce a fost, sper sa nu se mai repete.

ma duc in pat ca maine am o zi plina, noapte buna si racoroasa va doresc

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata, poftiti la cafeluta de vineri

CARMENP

MARIILOR

Annie, cum au zis si fetele, 12 ore de zbor intr-uo valiza , n-ai cum sa pui camasile sa iasa perfecte :(
Catutza, moama ce nasoala treaba cu apa atunci cand ami ai treaba in casa :(
Dany, ce frumos ca vei fi nasica ! Si eu am un finut de 6 ani.
Gravidutele, treceti la semnat condicaaa !
Eu azi voi fi prin zona ... ca muncesc home

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Catutza m-am gandit sai dau fierul la el, ca stie sa calce, dar nu se potrivesc la stechere, si plus de asta am si eu neoie de unul, si altul nu mai cumpar. i-am sugerat sa caute o tanti amabila, sa-l ajute si sa-i calce camasile ..Important este sa ajunga el cu bine acolo, inainte de toate!

si sati spun cum e cu apa aici, sucks also, nu se opreste, dar curge ruginita, diferite nuante de maron, caci atunci cand spal, spal ca neoamenii, cele inchise la culoare, iar la urma cele albe, ca sa nu curga cea mai ruginita apa pe rufele albe, dar chiar si asa am patit-o, ca dupa clatit sa am surpriza sa trebuiasca sa e mai spal odata, caci aveau pete galben/maronii

Katty , merci de reteta, chiam am niste cele necesare prin casa, o sa o incerc negresit

LA MULTI ANI! sarbatoritelor de azi, si tuturor Mariilor, si Marianilor, caci poarta acest nume sfant, si fie ca Maica Domnului sa-i aibe in paza si sa-i ocroteasca si sa-ii ajute pe .

Am si eu un nepot Marian, are aproape 19 ani

pup fetele, Daria spor la gatit, presupun ca ai ceva de lucru.

si eu, sper sa mai am timpt saami arunc un ochi pe aici!

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai..

Eu maine abia iau legatura cu dr gineco sper sa ma programeze marti sau joi sa vad cum stau.

La multi ani!
tuturor sarbatoritilor zile,
atat aniversari cat si onomastic

Am citit tot dar din cauza calduri am o lipsa de elan nespecifica mie.

PS:Azi imi vine cumnatul mic(sa-si caute chirie) ,care a terminat facultatea si va lucra la Basarabi o sa avem si rude in Ct.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Dodo, iesiti azi pe faleza, sa vada Bogdi, vapoarele si fanfara si toate cele?

------------------------
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza..
Dany,imi pare rau ca ti s-a stricat si tie masina de spalat..Nasol tare cu electrocasnicile astea.Ar exista varianta sa caut pe cineva,sa vada ce are,eventual sa-i schimbe piesa...dar cred ca ar dura prea mult si apoi mai stiu pe cineva care avand aceeasi problema..a schimbat vreo 3-4 piese pana sa fie ok..si nici nu-s ieftine!
Catutza,nasol rau fara apa deloc..mai avem si noi zile pe aici fara apa si tare nasol e.Si mai nasol e ca nu se anunta!Sa-ti spun ca eu mai demult m-am spalat cu apa plata?(era musai sa ma spal si neavand apa deloc...mi-am pus apa plata la incalzit..un bax)

Eu m-am trezit devreme si asa as mai fi dormit,dar ieri mi-a luat al meu rezultatul analizelor si cica urocultura nu a fost recoltata bine,sa o refac!
Aseara am fost la mami sa papam,toata ziua am visat la salaul ei cu maioneza si la ciorbita..la munca numaram minuntele pana sa plec..Si am halit de apoi ma durea burtica de cat bagasem in mine.
Si acum,ce credeti?M-am trezit cu foamea in gat...si-am halit 2 banane si 2 nectarine..ptiuu..
Va pupic.

La multi ani Mariilor!

POZE
Minunica mea
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annie80

Dodo, iesiti azi pe faleza, sa vada Bogdi, vapoarele si fanfara si toate cele?

------------------------
Alergic at stupidity.

Nu ,pentru ca e foarte aglomerat si oricum nu ar vedea nimic.Poate daca nu-i obosit Dan ,cand vine de la servici vedem retragerea cu torte de pe bulevard,vom vedea ce si cum va fi.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput