Leoaicele DC*(19)*-Happy birthday

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Ledi-offf ce ti-a si cu electrocasnicele astea! Da si eu o s achem pe cineva ...pt. orice pb. gen garnitura supape etc...nu-i bai ca nu-s scumpe dar daca e cuvaaaa...nu are sens... asa ca deja m-am orientat...apropo voi ce mi-ati recomanda??Vreau cu hublou caci am spatiu mic si folosesc si partea de sus a masinii!Ce fel de cuva sa fie de carbon sau de altceva...nu prea stiu la ce sa ma orientez!
Cum e salaul cu maioneza??Eu nu prea sunt fan maioneza dar..o data n-o fi foc!
Annie-of..lasa ca poate schimbi continentul!
Cred ca ai ales cea mai buna solutie!!
Dodo- deja a inceput sa apara primul semn somnolenta!
Cata- deci un vecin a oprit apa , a facut reparatii si de aia e asa urata.
Daria- spor -spor la trebi! Sunt si eu pe aici te acompaniez! Fac si eu dulce pt. Mariutele mele!
Cata-sa-ti traiasca Mariuca si sa te bucuri de ea!
La multi ani Mariilor si Marianilor!!
La multi ani ! Carmenp
O zi buna va doresc cu putina caldura!Deja ma ia cu lesin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Dany,nush cum se face salaul cu maioneza si cartofi natur,ca io doar l-am mancat,mami(soacra-mea) l-a facut.Noi doar ne-am dus la halit,mai ales ca nu avem frigi si singura mancare,daca-i pot zice asa,is legumele si fructele,ca alea nu s-au stricat.
Noi am vbit cu cineva,inclusiv cu mami care a patit si ea la fel cu frigi..si piesa e scumpica,plus ca ea cica a schimbat-o de 3 ori si abia a 4-a a fost ok..plus ce i-a dat aluia de atatea ori sa i-o monteze..Plus ca stai atata amar de vreme fara frigi si sa mananci numai mancare din oras e scump rau.Asa ca asta e,il luam in credit,ca n-am de unde sa scot acum 9-10mil,in conditiile in care salariul meu se duce pe analize,medicamente si vizite la medic.Asta este..Macar ala o sa fie nou,in garantie si nu mai imi bat capul cu el..
Pupam fetele..
La Cta este ingrozitor de cald inca de pe acum.,..la job imi ingheata picioarele de la aerul conditionat,acasa lesin de cald si nu pot dormi..de groaza!

POZE
Minunica mea
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata, la o noua zi!
La multi ani tuturor Mariiutelor de pe aici, ! Sa fiti sanatoase si fericite!
Catutza, un ptr. Mariuta ta frumusica, o sincera imbratisare si o urare de sanatate! Sa se faca mare, sa fie sanatoasa, sa va aduca bucurii!
Ledi, fugutza repede sa va luati frigider, daca asa ati hotarat! Sa va luati ceva ca lumea sa va tina cat mai mult!

Succes cu caldurile, si pe aici e cald dar nu chiar asa!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Pe unde sunteti???V-ati ascuns ?

katty,unu bun ziceam ca e si asta,ca doar e zanussi nu un no name..da' nah,atata a putut el sa duca!Sa mai zic ca de fapt el a functionat in astia 4-5 ani..de fapt max 2-3?(al meu a fost plecat din tara)Asta e...
M-am suparat in ziua cu pricina ca mi s-a stricat mancarea si pe caldurile astea mi-e greu sa gatesc,..si mi se parea culmea sa mananc fructe si sa mor de foame cand numai ce facusem aprovizionarea!

Aurora ,tu ce mai faci?Vino si mai zi-ne de tine..Ai luat ce trebuie pt bebit?Ca eu mi-am facut lista..si doar cu chestii strict necesare nu fite..si e lunga rau..si am facut un calcul si doar strictul asta necesar ma aduce la 25mil..daca mai pun si lucrurile pt mine si nastea..ma apuca damblalele..Asa ca incepand de luna viitoare incep usor ,usor sa-i iau una alta,ca initial ziceam ca-i iau prin nov-dec..dar 1.nu dispun de atatia bani de-odata si 2..pe frig si vant si cu burta la gura numai prin magazine n-am chef sa umblu..Asa ca luna asta ii luam ceva,luna viitoare ceva..si tot asa..carutu e mai greu,ca ala e scump si atunci imi trebuie o suma frumusica...ca vreau sa iau 2in1..cu tot cu scoica.Gata,ca poate plictisesc audienta
Abia astept sa ajung pe 25 la dr,sa-mi vad minunea,ca ma stresez mereu cu "de ce nu misca" "ce-o face pe acolo"..mama paranoica rau..

POZE
Minunica mea
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Io`st home alone
Asa ca va scriu doo randuri k m-am asezat, ma dor picioarele ingrozitor, am terminat supa pe pui pt salata de beuf, blatul si o praji, am aruncat ruladele la cuptor si mai am o graozaaaa, nush cand apuc sa fac curat ... fug, dar revin ...

Ledi, tinem pumnii pt 25 !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Si eu sunt prin zonaa...
ma coc in aer cald ( sau hipercald) caci am treminat blatul de praji' si am avut nenorocita inspiratie de a continua de a face si cojile de ecler! Cine vrea sauna la mine in bucatarie??
Mai am de facut crema si glazura si gataaaa!!Cobor pe urma sa cumpar niste inghetata si suculet sau ceai lipton nush...si atat! Diseara ne invita sorela pe la ea!
Vreau sa ajung si la biserica ! Cam multe vreau! Dar toate actiunile mele se cam pleostesc in fata caldurii de afarica! Deci mai zac pe aici putin!
DAria deci ne luam de manutza! dar eu termin mai repedeee! Spor la trebi!
katty- te invidiez..esti la aer. Nu-i ca la noi!Spor si voua!
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Salutare!

multumim din suflet pentru urari si din partea noastra

Dany , se fac greu eclerele? ca nu am facut niciodata. da si mie reteta ta testata

Daria , spor la munca, Giulik unde e de esti singura?

Katty , trimite si la noi niste aer rece si curat de munte , azi-noapte nu am putut sa dorm si ma uitam pe net e scumpa cazarea la Olanesti 100-150 ron pe nopte mi se pare cam mult sa ne arati poze de maine de la petrecere, chiar ce meniu faceti, ai mai gasit ceva?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

am uitat total ...batranetzea...

La multi ani, tuturor MARIILOR !!! sa fiti sanatoase, fericite si tot ca va doriti sa se indeplineasca

ma duc sa adorm cupila care nu vrea deloc la somn si mie-mi pica ochii in gura ca la 4 am adormit azi-noapte...

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Catutza, sunt si mai ieftine cazari la Olanesti, la particulari. Daca te intereseaza pot sa vorbesc cu cineva sa va gaseasca ceva frumos si mai ieftin la 70-80 lei/noapte.
Pai ce-am pregatit. Ieri salamul de biscuiti, azi am facut ouale Faberge, acum facem inghetata, iar dupa ne apucam de tort.
Maine dimineata facem icrele si pasta de branza, pregatim aperitivele obisnuite si cam atat. Restul se cheama GRATAR!
E destul de cald si aici afara. La pranz nu tinem copiii in bazin, doar dimineata de la 11-13 si seara de la 17-20. In casa e bine, zici ca e aer conditionat.

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare din nou. Mai shed si io 10 minute ca zau nu mai rezist in picioare.
Giulia a fost cu dadaca pe afara, apoi a culcat-o la ea, maaare minune ca s-a oferit sa ma ajute in felul acesta
Am terminat tortul diplomat, maine il ornez. Am terminat salata de beuf, de vinete, sunt gata ruladele de carnita; am gatat salamul de biscuiti si praji cu bezea. Acum merg sa tavalesc tavalita in cocos Mai la noapte fac snitelele si chiftelutele.
Intre timp tre` sa aspir cumva si sa dam o tura`n parc. Cred ca ma voi tari pe coate si burta

Katty, abia astept pozele de la voi, sunt toate atat de artistice, distractie maxima si spor la gratarit !
Catutza, ce faceti ?
Dodoooooooooo, da un semn !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput