Leoaicele DC*(19)*-Happy birthday
Raspunsuri - Pagina 18
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei Dodoooooooooo, da un semn ! Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 |
Am musafiri
daria
cu ochi verzi de azi Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
catutza spune:
Katty , sa-mi spui cum au iesit ouale Faberge poate fac si eu de ziua la copii mei
. merci mult ed ajutor cu Olanesti, te anunt din timp ca sa ai si tu timp sa vorbesti acolo.Oricum cred ca anul viitor vom merge prin primavara sau la inceputul veri.
Daria , ce bine ca te-a ajutat dadaca, ai mare noroc cu ea ca te ajuta.
la noi tot nu e apa, aseara a dat drumu dar nu a avut presiune mai deloc azi tot asa picura putin...acum de la 17h nu mai curge deloc
Mihai a plecat la munca plin de nervi ca nu a putut face dus, eu am alti nervi ca am un maldar de vase nespalate...
Am sunat la Apa Nova si cica nu au lucrari in cartier, problema nu e numai in blocul meu e si in blocul de langa deci cred ca tot de la ei este ceva...
Daria , sa faci muuulte poze sa vedem si noi cum a-ti petrecut si ce ai pregatit ![]()
Fetelor de unde cumpar si eu cocacaze sau afine? ca la piata azi nu am gasit
a vazut cineva din Bucuresti prin vreo piatza? As vrea sa le congelez pentru tort pentru iarna.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Annie80 spune:

LA MULTI ANI!
Mirela-c, Aancutza, Bijuarda, MonaB, Anca74, Ancasilv, Clori, Mari-Paun
multa sanatate si tot binele din lume!
si
Giulikai
Sa creasca mare si frumoasa,
sa aduca mamei numai bucurii, sa fie ascultatoare si sa fie sanatoasa
[s[
Neatza fetele, la o cafea in miez de noapte, care-va?
eu sunt
ma uit la o telenovela turceasca tradusa in araba, deci inteleg tot
. Al meu sot e in drum spre aeroport, si n-o sa am somn pana cand nu-l aud de pe celalat continent , ca a ajuns cu bine. Si cu asta din urma a calcat pe toate continentele. Sa dea DD sa si reauseasca ceva.
Catutza
cel mai aiurea sa ramai fara apa curenta, frigider si masina de spalat, sau AC pe timp de vara, eu dintre toate as renunta la.... fierul de calcat . noi avuram o pana de curent si ioc AC , la 40+ de grade, o splendoare 
dany, eu cand oi fi la casa mea si o sa cumpar , al mele de prin casa, electrocasnice, masina de spalat o vreau automata cu incarcare verticala, am avut unde am stat prima data, spala si bine si repede, si era o firma in japoneza/chineza coreana, ca nu le stiu alfabetu
Dodo, daca ai iesit la tragerea cu torte poate ati facut si poze, sami aratati si mie, ca tare sunt curioasa cum sunt?![]()
ledi, ce face burtica? Esti la prima sarcina? Sa nu te sperii daca nu misca non stop, mai acum la inceput. Clau al meu nu misca deloc lunea...pana ma bagam in pat la nani.
Of cat am putut sa scriu, scuze!
Pupici la fete
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
szivarvany spune:

Mirela-c , Aancutza , Bijuarda
MonaB , Anca74 , Ancasilv , Clori 

Mari-Paun 

Giulia mea

M-am trezit cu noaptea`n cap, mai am muuulta treaba.
Si va rog sa-mi tineti pumnii sa fie totul ok azi, am emotii
Pana acum tineam acasa zilele de nastere si era totul ok, sper sa fie si in deplasare la fel.
Pup toata trupa, un we frumos.
Vin cu pozeee ![]()
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
Annie80 spune:
iti tinem pumnii, eu sunt sigura ca o sa iasa totul bine asa cum ai planuit. 
As fi venit sa te ajut, daca as fi putut.
catutza spune:
Giulia , LA MULTI ANI!!!!! 

Sa cresti mare, sanatoasa si totate visele sa se indeplineasca
Annie , a ajuns sotul tau? cat sta acolo, la cine? Tin pumnii sa vina acasa cu vesti buna 
Daria , gata treaba? chiar ma gandeam azi la tine ca-ti va fi greu sa cari toate cele de acasa .Le asezi pe platouri acolo sau de acasa? sper ca te mai ajuta cineva.Abioa astept sa intri sa ne spui cum a fost si sa ne arati pozele de la petrecere.
Katty , petrecere frumoasa si voua azi 
Dany , cum a fost ieri , au iesit bune prajiturile?
Lilia, Raluca,Anca,Leditia,Gabi,Adriana , o zi buna va doresc si va ademenesc cu o 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Leditia spune:
Giulia,la multi ani sanatosi!
Daria,sa-ti traiasca minunea,sa fie sanatoasa si sa aiba o viata linistita si plina de bucurii si satisfactii.
POZE
Minunica mea
18+ 
katty spune:
La multi ani, Giulia!!! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, sa ai parte de intelepciune si noroc, cum zice nasul baiatului meu care e preot!! Pupici si petrecere frumoasa si o gramada de cadouri
!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Annie80 spune:
catutza abia are 2 ore1/2 de zbor, maine dimineatza ajunge acolo. Eu m-am pus sa strang, spal prin casa, aranjat si n-am nici un spor, si mai trebe sa ies sa iau painica, mi-e somn.
va doresc o zi mai buna ca a mea
si sa ma laud..ca am luat pisica datorita depresiilor in care intram in special premenstruale, eh luna asta -am avut.
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
danyalo spune:
Giulik
fetita frumoasa! Sa fii sanatoasa , cuminte si ascultatoare!Iar mamicii ii tinem pumnii toate sa iasa totul frumos ! Si asteptam deseara cuminti dupa balimucul ce treb. strans /spalat etc.. sa ne puna si pozici!
La multi ani sarbatoritelor zilei!
Annie-gata a ajuns husbandul?? jLuni vine nenea sa se uite la masina... si vedem atunci ce si cum! Eu nu vreau incarcare verticala ca am casa mica si deasupra masinii am cupt. cu microunde si efectiv nu am alt loc unde sa-l pun.
Sper sa zica ca nu e asa grava treaba!
Cata- a iesit bine tot! Si eclerasul si prajiturica.Pana la urma am facut o combinatiune la praji': blat de ciocolata ( de la Borwnies) ,la mijloc crema de vanilie ca ramasese de la ecler si deasupra am improvizat un jeleu din o cana de fanta cu un plic de budinca de frisca . Poze nu pun acum ca azi am multe in program si pozele sunt in camera foto!Dar nu uit sa pun!![]()
Reteta de ecler:
coji: 2 cani de apa, o cana de ulei, 2 cani de faina un praf de sare.
crema: e luata din Sanda Marin( crema de vanilie) . daca nu ai cartea scriu eu reteta dar nu acum ca's pe fuga!
Katty,Ledi,Annie,Adi,Daria, Raluca,Dodo,Lilia, Lara , si toate fetele pe care v-am omis va doresc o zi frumoasa, fara caldurica ...
azi am multe in program ( de dat cu lavabila in bucat. si baie, de schimbat 2 calorifere si de facut curat ca se mai pregatesc niste gauri pt. sina de perdea si lustra din sufragerie). Deci pe baricade! Sotul nu are niciun chef de trebi...asa ca treb. sa fortez nota!
Va pup