Leoaicele DC*(19)*-Happy birthday
Raspunsuri - Pagina 8
szivarvany spune:

Arata demential de bine tartele tale, Catutza !
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
Annie80 spune:
catutza arata tare yummy
Ai Talent!!!!
(si nu primi nimica)
Dodo...felicitari si sa fie asa cum iti doresti fara probleme 
Raluca sa se faca puiu tau bine 
eu in lisa de papi romansco-delicios, ma apucai sa fac ceva indian, la fel de delicios orez + pui condimentele lor.Clau va papa orez fara condimente
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
catutza spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei![]() ![]() ![]() Arata demential de bine tartele tale, Catutza ! Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 |
Daria , multumesc mult
dar nu arata chiar asa de bine...dar sper ca tura urmatoare sa fie si mai aratoase. Dar gustoase au fost sigur Adriana, Daria si nu numai, a-ti folosit vreodata ciocolata de menaj? am vazut in cora bucati de 500gr de 1kg...aratau bine dar nu stiu daca sunt si bune. As face tortul de ciocolata reteta Adrianei pentru duminica cand vin nasii la noi...dar sa imbrac tortul in frisca si sa vad cu ce il ornez ca la crema aia de zahar nu ma bag e prea complicat pt mine
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
adi69 spune:
Cata,faine tarte si pui la rotisor si alte alea..
Annie,suna bine ce spui tu acolo, Catalina mea mananca orez sub orice forma...
CAta,eu nu mai folosesc de foarte multa vreme(ani buni) ciocolata menaj.Nu-mi place cum miroase si n-am gasit nici una cu cacao mai multa in compozitie.Eu folosesc ciocolata amaruie de la Primola,55% cacao,la Kaufland gasesc cu 2 lei bucata,sau mai este o tableta "galaxi" care este sub 2 lei bucata si mai fac juma /juma cand nu prea sant in bani.Cert e ca pentru crema ganaj,cu cat folosesti ciocolata de mai buna calitate ,cu atat iese mai buna.
DAca nu vrei sa iasa crema amaruie,foloseste ciocolata cu lapte(sau juma/juma).
danyalo spune:
Cata-ai ai ai ce mi-ai facuut!Suuper bine arata tot ce ai pozat tu!!! Si tortuletul Richard si prajiturica made by Adi suunntt f. frumoaseee!
Cioco de menaj la vrac mai luam si eu din supermarketuri tot asa cand nu aveam prea multi banuti sau faceam cantitati mai mari pt. petreceri...dar daca faci cantit. mici nu se merita dai un picut mai mult dar iese bun!
adirys21 -sarcina cat mai usoara!
Ledi - tu ce mai zici??
O sa incerc sa incarc pozicile din concediu.
Si pun si eu o poza cu ce am facut ieri : crap de Dunare cu legume la cuptor!
Annie- si eu mananc mult orez( ca sa inlocuiesc fainoasele) cu legume dar nu cu f. multe condimente! Decat ierburi si buruieni mediteraneene si verdeturi!
catutza spune:
Annie ,
multam de aprecieri
Dany , hai cu pozele ca nu mai am rabdare
iar de crap nu mai spune nimic ca eu sunt lesinata dupa peste
Spune-mi de concediu : cat cazarea , mancarea buna sau asa si asa? Cum mai e la Tusnad? eu nu am mai fost de vreo 4-5 ani si atunci eram cam "batranesc" pe acolo....
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
danyalo spune:
Dupa lungi chinuri(caci babutza de mine a cam uitat cum se upload-eaza albumul) si dupa scris sub fiecare pozica cate ceva am reusit! Vizionare placuta!!!
Cata- cazarea: Oc. Sibiu: 100 lei ( dar nu merita decat vreo 50 max. 60) da deh...baile... nu mai merita a doua mea vizita!!
Am mai dormit tot cu 100 lei la un han din Agapia( Dumbrava Minunata) era noapte daca ajungeam mai pe zi gaseam pensiuni mai ieftine...dar nu mai aveam putere! Hanul a fost ok... avea si papica...preturi rezon!
V. Dornei: singurul loc unde am mai reveni ( dar sa plecam cu tren si sa coboram chiar acolo...fara stres de condus... poate la iarna daca suntem sanatosi) -suuper cazre 80 de lei dar putea lejer sa ceara mai mult pt. ce oferea! Dau si papa la cerere ( suuper bun) 10 lei ( MD, P, C)nu conteaza toate la acelasi pret 10/10/10 noi mai papam seara!
Tusnad -70 de lei ( la negociere ca cerea 80 de lei) iarasi muult peste ce se oferea era cam tot de 50 max. 60 lei. Tusnad este cam expi'
...acolo unde am stat era intr-adevar liniste...in rest...multi unguri in vacanta de-ai nostri sau de dincolo...ne simteam parca in alta tara! Mi-ajunge cat am batut judetele Hr. si Cv. pentru un an!!!
Mancarea: am mancat in muulte locuri...si la hanuri si la pensiuni si la rest. peste tot ok si la preturi rezon!
De altfel cei mai multi bani s-au dus in ordine pe: Cazare, motorina, papa si mici suveniruri .
Daca alegeam o varianta statica ex. Moeciu( unde avem pe cineva cu o cazare suuper la pret rezon) am fi scutit muult cam 500 de lei...dar astea fiind zise nu ne pare rau -ne-am simtit bine...desi eu eram cam chitroasa la inceput...m-am rodat pe parcurs!!Sotul meu nu a mai avut de mult timp concediu...are un serv. obositor si merita cred ceva mai de odihna nu de alergare... totusi am parcurs 1700 km si 13 judete unele de 2 ori!
A fost frumos... peisaje superbe , vreme buna... mici minusuri pe ici pe colo la cazare.. si drum( mai ales in Bistrita).
Vreau si eu reteta de aluat pt. tarte !!De unde ai luat forma?
Cred ca deja v-am plictisit cu detaliile!
Noapte buna va doresc!Asa sunt eu: precisa si tipicara!Si am si memorie de elefant!
catutza spune:
Dany , am savurat pozele de la munte, sunt superbe! eu nu ma plictisesc niciodata de poze si nici de povesti din concedii. Cat a-ti fost voi plecati, o saptamana?
Sa-mi spui si mie de cazarea de la Moeciu, cat costa, daca sunt conditii bune ca vrem si noi sa mergem dar mai la iarna sa vada si fata zapada munta ![]()
Tarta cu fructe : 250gr margarina pt prajituri se freaca cu 250gr de zahar pudra si cu un varf de sare, se spumeaza. Apoi se adauga 3 oua pe rand, dupa fiecare se amesteca bine pana se incorporeaza. Se pune 650gr de faina (eu am folosit faina de titan rosie, farin AP, ca nu mai e nevoie sa pun bicarbonat la ea)si se framanta o coca care se baga la frigider 30 min (eu am lasat-o o ora ca mai aveam ceva pe foc si am zis sa nu fie prea cald in casa).
Coca se pune in formele de tarta, foaie subtire ca ele cresc. Crema am folosit Creme Ole de vanilie. Se pun fructele apoi gelatina si se baga la frigider cateva ore sa se inmoaie putin.
*formele le-am luat de la soacra din camara
eu am o forma mare de tarta dar Mihai a vrut tarte mici. Am mai vazut in auchan zlilele trecute si o sa-mi mai iau si eu inca 10 ca sa mearga mai repede.
Daria , tu esti in focuri mari ca sambata petreceti
, cand te apuci de facut mancarea? te mai ajuta cineva?
eu am duminica musafiri vin finii si nasii , inca nu stiu sigur ce voi gati ca ma tot sucesc dar stiu sigur ca fac tort de ciocolata si mini tarte cu struguri...in rest ne mai gandim...
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Annie80 spune:
LA MULTI ANI! sarbatoritilor de azi, si tot binele din lume! 

N eatza fetele! cafea? ceai?
Dany, super poze, brava la voi vat plimbat , vati odihnit, distrat etc..
Adriana, vroiam sa spun ce stiu eu din Iasi [D], nu prea multe, l-am vazut odata iarna si odat vara, soacra-mea e acolo,
Raluca cum se simt aia mica?
catutza, am luat si eu reteta de aluat de tarte, ca poate vre-odata voi face si eu. Dar cum e faina asta care crste singura? merge sa faci cozonac fara sa mai pui drojdie sa creasca? cat de mult creste?
Daria, spuneai de un parfum Mariage, de care vb ca sunt 2 feluri, cu cutie verde si cu cutie rosie ? amarige si amarige mariage, de care spuneai, ca sunt reduceri aici.
Ledi..ce face burtica?
pupici!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Dodo-pui spune:

[b]La multi ani!
Copilutzu - 
Hopes - 
Ramonella -
multa sanatate si tot binele din lume.

Buna tuturor,
Astrele spun:
O zi in care vei incerca sa multumesti pe toata lumea din jurul tau, insa, inainte de a fi cu totul invaluit(a) de treburile in folosul altora, ai grija sa faci ceva special si pentru tine. Cauta informatii detaliate despre o actiune pe care vrei sa o incerci sau cumpara-ti un mic cadou. Aceste - aparent nimicuri - te vor ajuta sa treci peste aceasta zi mai putin stresat(a).
Altul:
12 august
O persoana apropiata din viata ta ti-a spus cu ceva timp in urma ca intentioneaza sa isi schimbe atitudinea nepotrivita pe care a avut-o in ultima vreme, insa tu nu observi nicio diferenta. Astazi te vei gandi sa porti o discutie serioasa cu aceasta si sa ii spui ce te nemultumeste. Nu este cazul sa fii prea critica si nici sa ii ceri socoteala, ci doar sa ii reamintesti ca ti-a facut o promisiune pe care nu a respectat-o.
*
Dragoste: In cuplu, tu esti cea care ia deciziile importante de obicei, iar acest lucru se intampla din cauza faptului ca tu vrei sa iti impui punctul de vedere in fata partenerului si nu pentru ca lui nu ii pasa. Incearca sa tii cont si de parerile lui si sa ii oferi ocazia sa iti demonstreze ca are idei interesante.
*
Cariera: Astazi iti vei petrece o buna parte din timp incercand sa repari o greseala pe care a facut-o un coleg de-al tau si care te afecteaza si pe tine. Din fericire, situatia se va remedia la timp si nu va fi nevoie sa ramai peste program, asa ca nu trebuie sa iti faci griji.
Altul:
Astazi vei incerca sa faci o suta de lucruri in acelasi timp, fara a tine cont de semnalele pe care ti le trimite organismul.
Nu te obosi in zadar, pentru ca nici rezultatele nu vor fi pe masura asteptarilor.
Financiar, lucrurile merg bine. O afacere incepe sa aduca profit sau castigurile din colaborari devin mai consistente.
Partenerul de viata nu prea reuseste sa-ti intre in voie, chiar daca se straduieste sa dea o nota cat mai romantica vietii in doi.
La Ct e cald si soare;
,azi am drumuri in plan,cand revin sunt la PC
si bucatarie.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!