Leoaicele DC*(19)*-Happy birthday
Raspunsuri - Pagina 7
szivarvany spune:
Hai k apuc sa mai scriu ...
Ralu, sanatate muulta puiului, sa nu fie nimik serios sa treaca febra aia urata !
Dany, poziliii !
Catutza, am stat 2 zile prin parc ... a fost o vreme uratica si cu mult vant.
Spor la bucatareli !!!
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
Dodo-pui spune:

RALUCA
La multi ani cu fericire si
tot binele din lume!

Da au plecat neamurile.
A fost placut,Bogdi a avut parte de ffff multa atentie si dragalasenie,i s-a implinit un mare vis sa ceara si sa i sa dea
(doar de aceea sunt mamaie si tataie nu?!)
Am iesit in fiecare seara pe plaja,la restaurant[Florin(fratele vitreg a facut cinste)]Am pozici si am voie sa le postez
ceea ce o sa si fac,dar mai tarziu sau maine-cand o sa putin timp.
Nu am primit decat 100 ron ,pe care-i voi folosi la gineco pt ca azi mi-a iesit testul de sarcina pozitiv.Nu stiu exact cand am ramas,ceea ce stiu sigur e ca am luat antibiotice
-prescrise de dr de fam ,care mi-a facut si un eco la care nu s-a vazut sarcina.In functie de ceea ce-mi va spune dr gineco voi vedea ce e de facut(nu vreau sa fac avort,DAR daca e cea mai mica sansa sa fie afectata sarcina de la medicanentele luate-o voi face)

Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
szivarvany spune:
Dodo, felicitari, sa dea DD sa fie totul bine cu bb mic din burtica !!! 

Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamagiuliei Dodo, felicitari, sa dea DD sa fie totul bine cu bb mic din burtica !!! ![]() ![]() ![]() Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 |
Asta-mi doresc din tot sufletul!

Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
danyalo spune:
wawww--super! Felicitari! O sa fie totul bine o sa vezi! Iti doresc o sarcina usoara lipsita de griji!

adi69 spune:
| citat din mesajul lui catutza hello! Adriana , cand ai tu timp vreau si eu 2 retete te rog. Poza 69 (scrie tort ciocolata sectiune) si poza 83 (tort richard) si sper ca nu te superi ](2.11.2005) Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil[/b] |
Deci,reteta la tortul respectiv este scrisa sub poza cu nr 70.,iar reteta de richard o gasesti aici.Si prajitua respectiva este foarte buna..:)
Spor la treaba!
adi69 spune:
| citat din mesajul lui danyalo adi-ai-ai -ai...io stiu toate dealurile de la tine( am fost la Ciric cu tabara acu vreo 3 ani cred-tabara explodata rau dar locul suuupperrrb)... Si stiu si unde stai ca am fost cu sotul acum vreo luna jumatate ( avea el acolo treaba la o firma) si am cautat cazareee pt. o noapteeeee vreo 3 ore...si am ajuns si pe Bucium la o pensiune am uitat numele... dar destul de scump( insa era plin!!!)..Eu sunt indragostita iremediabil de Iasi( cand am fost erau zilele Iasului) si tot orasul mirosea a tei infloriti... o Doamne -nebunie!!! E adevarat ca e cam departe centrul de tine! ![]() dany |
Inca nu stau acolo.....ma bucur deocamdata de centrul orasului,cu toata galagia lui cu tot.
MA bucur ca-ti place orasul in care traiesc

adirys21 spune:
Salutare leoaicelor!

Vreau sa va multumesc pentru felicitari si sa urez si eu La multi ani pentru Mara, Ralcat si Ilinca, multa sanatate si fericiresi petrecere frumoasa si sa aveti o zi superba.
Va impartasesc si voua bucuria mea si anume ca asteptam un
si de aceea nu o sa petrec ci o sa ma duc acasa si o dorm ca tare ma simt obosita astazi.
Va pupici.

9+
catutza spune:
Gabi , felicitari! ma bucur din suflet ca ai reusit sa ramai gravita! sa fie intr-un ceas bun iar dr sa vina cu vesti bune 
Adriana , ma duc sa "zgarm" dupa reteta
multumesc mult
sa vad cand oi avea curaj sa le incerc...
Pun si eu poze cu TARTE
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil