Leoaicele DC*(19)*-Happy birthday
Raspunsuri - Pagina 6
adi69 spune:
Multumesc ptr urari,daa,ne chinuim de cativa ani cu casa asta,ar fi bine sa reusim s-o terminam pana la iarna,sa ne mutam caci m-am saturat deja ..
Am taraganat mai mult caci avem ceva umezeala la demisol,intr-un colt,facem acum sistematizare care sa preia apa de la scurgerile de pe casa,cica asta ar fi cauza,om vedea .Oricum nu ma mut pana nu se usuca si nu se rezolva problema.
Vecina de langa noi,avea apa in demisol,si a sapat pe langa casa si-a gasit tuburi de dren pline de apa la baza fundatiei,au facut idiotii tb de dren la fundatie si n-au facut si scurgere,s-ar putea ca asta sa fie motivul si la noi.Om vedea,de luni incep sa lucreze la trotuare(pus pavele) si la canale de scurgere pe langa si vor sapa sa vada unde se scurge drenul de sub casa.Greu cu meseriasii astia frate!
O multime de probleme,nu mai spun,ne-am trezit,dupa ce au facut scarile la etaj, ca dam cu capul in tavan cand urcam scarile,a trebuit sa facem modificari,in loc de etaj mansardat am inaltime de aprox 4 metri in unele locuri ,la etaj,gresia de la bucatarie au montat-o de doua ori ca avea valuri,faianta la fel,in baia noastra au gresit modelul de trei ori..vai de capul meu.Si eu numai tangential cu problemele casei,insa sotul a fost aproape zi de zi pe santier si s-a lovit direct de probleme asa incat ,si putinul par pe care-l mai avea ,ori a inceput sa plece,ori s-a albit ,de tot.
Nu e deloc usor sa faci casa,cu mesterii nostri,incepand de la arhitect si terminand cu zidarii.
Probleme multe insa nu mai scriu caci deja m-am intins prea mult.
CAta,casa e intr-un cartier de vile,la marginea orasului,pe o coasta de deal,adica a fost margine de oras,caci,deja ne-a inghitit orasul,de jur imprejur numai case,cartiere de case..sedii de firme,pensiuni si restaurante.
E aproape de drumul care iese din oras spre Vaslui-Bucuresti,aproape de Hanul Trei Sarmale si de Plopii fara sot(a lui Eminescu).Poze inca nu am ce arata,sa o varuim pe din afara si apoi va pun,acum arata nasol..
Noi stam acum in zona centrala, si nu stiu cum ma voi acomoda.acum daca am chef de plimbare,in 20 min sant in Copou,in centru,aproape cum ies din casa,nici nu am nevoie de masina acolo insa..musai masina .Si eu inca nu am curaj sa conduc..ei dar asta e alta poveste.
V-am pupacit,va doresc duminica placuta si ma duc la plimbare,sa mai sparg ceva banuti..:)
catutza spune:
Adriana , din pacate nu am ajuns in Iasi niciodata asa ca nu stiu zona
cu mutatul in cartier e mai rau intradevar, mai ales cand esti obisnuit intr-o zona buna unde ai parc aproape si magazina mai multe.Dar va obisnuiti voi, va fi mai bine la curte ca are fata ta unde sa alerge si sa se joace ![]()
Plimbare placuta si spor la cheltuit banuti.
Noi inca stam acasa ca Mihai la 21 iese de la servici asa ca mai e pana atunci, probabil ca pe la 18 vom pleca si noi in parc...asta daca nu ploua intre timp.
Raluca , ai dus masina la baiat, cum a fost, ia placut ?
va
si va urez o duminica placuta la toate!
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
MsLara spune:
Marilena_ral si Floricika 
Annie 80pentru aniversarea casatoriei! ( sper ca n-am gresit
)
si Laurelor caci azi a fost Sf Lavrentie! Si cu ocazia asta un pahar virtual cu ce doreste fiecare, sampanie
sau suc
!
Annie am admirat pozele, chiar sunt exotice si impresionante!
Emma lupta iar cu cancerul
Lali
www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br /
" target="_blank">In fiecare zi mai
http://www.tamagochi.ro/pet-Josepa
Annie80 spune:
Adriana, am condus in Iasi
imi era frica de Buc si am imbulinat-o acolo
. tot ce stiu de pe-acolo sunt dealurire barnova, Buciumu , si mai era ceva cu Ci...ric or something.
Lara...mercic
Nu a iesit cum am vrut, dar neah.
fetelor, am trait sa-mi faca piu* meu masaj, cu mantutele lui mici 
pisica ma sperie....mai mereu vine sa doarma pe la capul meu (nu nas in nas) dar ma face sa gandesc ca poate as avea vro problema
Ilinca
Mara
Adirys21 

LA MULTI ANI!
Ralcat
mii de flori si ganduri bune, numai fericiri si impliniri 

[pup si fetele
si dau cafeul 
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
adi69 spune:
LA multi ani,la multi ani!
La multi ani Raluca,sa fii iubita si fericita !
CAta,pai,am descris-o binisor in caz ca ajungi prin zona,sa poti sa treci pe la mine..:)
,de Annie,nu mai zic,uite ea deja a fost prin Bucium..deci stie drumul :)
Annie,le-ai nimerit,si astea sant doar doua(Ciricul e un lac) din cele 7 "coline" pe care este asezat orasul nostru.CA si Roma ,de altfel.Orasul de pe cele 7 coline..Imi iubesc orasul,v-am mai spus asta?
Sa aveti o saptamana cat mai placuta!
szivarvany spune:
RALUCA 

Sa ai parte de tot binele din lume alaturi de comoara ta si cei dragi tie !
Sunt prin zona, muncesc 
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
ralcat spune:
Saru mana de urari. Sa dea Dumnezeu sa fim sanatoase si iubite ca restul le rezolvam noi.
Noi am fost la Campulung cu surle si trambite, am dus masinuta. S-a bucurat teribil piticot, si-o iubeste, si-o pupa, dimineata vorbeste cu ea. Dar ... am adus puiul acasa pentru ca a facut 39 grade febra. Si nu reusim sa o scadem si nici alte simptome nu avem. Asa ca am sunat doctora care ne-a zis ca trebe vazut obligatoriu. Azi la 3 avem programarea la pediatru. Pana una alta am stat toata noaptea cu el, asteptand simptome de enteroviroza - dar care simptome n-au venit-, hidratand cupilu, luandu-i temperatura si schimbandu-l de hainute ca le scoteam fleasca dupa el. Ca niciodata mi-a mancat 5 biberoane intr-o noapte asa de sete ii era. Am venit la munca sa-mi iau laptopu si acu fug acasa la cupilu meu.
Cam asta e ziua mea pana acu.
Va pup pe toate.
Copiii merita tot efortul nostru
Robert, Sonia,
Alex, Andrei,
Ecaterina, Silviu,
danyalo spune:
Raluca
sa fii sanatoasa, sa te bucuri de cei dragi si sa-ti mearga in toate bine!
Ilinca,Mara,Adirys21 
Annie- La mai multi ani alaturi de sotiorul tau!!
cu intarziere si din partea mea!F. frumoase pozicile mai ales cele din Dubai!
adi-ai-ai -ai...io stiu toate dealurile de la tine( am fost la Ciric cu tabara acu vreo 3 ani cred-tabara explodata rau dar locul suuupperrrb)...
Si stiu si unde stai ca am fost cu sotul acum vreo luna jumatate ( avea el acolo treaba la o firma) si am cautat cazareee pt. o noapteeeee vreo 3 ore...si am ajuns si pe Bucium la o pensiune am uitat numele... dar destul de scump( insa era plin!!!)..Eu sunt indragostita iremediabil de Iasi( cand am fost erau zilele Iasului) si tot orasul mirosea a tei infloriti... o Doamne -nebunie!!!
E adevarat ca e cam departe centrul de tine!
Ms Lara- bun venit in club...caci cred ca nu am zis!
Gabi gata petrecerea? Au plecat rubedeniile/ mosafirii? Cum a fost?
Daria
- servici usor!
Cata- daaa... m-am intors!
asa e un cald in casaaa de ma ia cu lesin( AC sa traiasca) ! Pon pozici da mai pe seara ca acum am nitel treaba!
Am intrat doar sa va salut! Si sa va invit la un ceai cu lamaie!
Declar lupta deschisa cu kilogramele! Desi nu am mancat cine stie ce , ca de obicei am papat cu pofta si am mai pus 1,5 kg...taman ce ma chinuisem sa dau jos!! Offfff!!!
Va las
fug la treaba ...mai astept si niste ametiti de la Rds care ma ameninta de vreo luna ca vin sa-mi repare tel fix. si stau dupa ei toata ziua si ei tot nu apar! Daca nu vin pana la 16 ies la piata!Fug...

si sa incropesc ceva de seara!
edit: au venit baietii...dar nu pt. tel. ci pt. net. Cica pt. tel. mai incolo... o sa fiu sunata!![]()

Raluca- imi pare rau de cupil cu febra! Sa va faceti bine!
fetele!
dany
catutza spune:
hello!

Raluca, sa ne traiesti! 

La multi ani, sanatate, fericire si multa sanatate la copil 
Dany , bine ai revenit! abia astept sa vad pozele voastre din concediu ![]()
Annie , cu intarzioere la multi ani alaturi de sotul tau
ce felicitare ai primit de la baiat?
Adriana , cand ai tu timp vreau si eu 2 retete te rog. Poza 69 (scrie tort ciocolata sectiune) si poza 83 (tort richard)
si sper ca nu te superi
Daria , ce face Giulik? unde v-ati plimbat zilele astea?
noi am fost aseara in parc am ajuns la 10 acasa, ne-a placut mult de tot ca era racoare si bine doar ca se intuneca mai devreme acum
se scurteaza ziua deja ![]()
revin, am o tochitura pe foc...
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

18+