Leoaicele DC*(19)*-Happy birthday
Raspunsuri - Pagina 5
Dodo-pui spune:
au ajuns
pe luni
La multi ani sarbatoritilor de maine!
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
szivarvany spune:
Dodo, distractie maxima sa aveti !
Multumesc pt poze Doar 890 de km pana acolo ... uoofff.
Annie, asteptam poze si de la voi !
Catutza, ce faceti ?
Noi am inceput dimineata cu cearta cu don`soara k e cam surda ... apoi am fost in parc unde nu ma mai puteam opri din stranutat, dupa care la bucatarit eu, iar Giulik se picteaza si refuza sa doarma
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
Annie80 spune:
eu am lalait prin oras...haihui, plictiseala enorma aici si cine stie cat oi mai sta!
gata ma apuc sa upload poze, dar nu vor fi la fel ca marea lui Dodo
Edit: stiu pe cineva care a facut tarte....primeste si eu ?
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
catutza spune:
Annie , normal ca te servesc cu tarte si pe tine si pe fete Abia astept sa vad pozele, cand ni le arati?
Daria , ce ai gatit bun? Eu am facut o ciorba de perisoare azi si cam atat ca mai se gaseste cate ceva prin frigider.
mergem si noi afara la plimbare putin, revin mai pe seara
Gabi , distractie placuta cu neamurile, sa ne spui cum a fost.Am vazut pe Bogdanici e un scump cu ochelari de soare la ochi
Katty , gata concediul, sau inca esti la Calimanesti
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Annie80 spune:
pozici
Cyclone e ciclonu care a trecut aici anul trecut si speram sa ne ploo nitel, dar neah, nu a vrut, si asa sa vedeti ca si pea aici sunt gunoaie
Dubai si alte sunt diverse poze, de prin dubai si orasul unde stau , cu burj al arab, cu burj al dubai (care inca creste stiti ca va fi cel mai mare turn din lume) un rechin, de prin mall-uri, o furtuna de nisip, eu...
am sa caut si cu camile
pupi, va invit intre timp la o felie de pizza si bere rece,
------------------------
Alergic at stupidity.
adi69 spune:
LA multi ani Annie! Multa sanatate ,fericire si noroc!
Eu sant fara barbat..e plecat la Bucuresti,azi m-am plimbat cu fiimea si ne-am facut toate mofturile,am mancat numai prostii(acadele,placintele,prajituri si inghetata..) imi vine rau acum numai cand ma gandesc, am mers prin parcuri(in Copou) si s-a dat in toate chestiile-topogane,invartitori ,etc),am cheltuit deja din banutii pusi deoparte sa-mi iau niste chestii de incaltat..daca maine mai poftim si la o pizza si alte junk food-uri..se duc banii mei de papuci..:)
Am jucat pana acum un joculet,si m-am plisctisit,copilul doarme deja de vre-o trei ore,eu servesc un gin tonic cu multa gheata si lamaie...cine mai doreste..mai este..
Concediu placut fetelor,dupa cum spuneam ,anul acesta nu pupam concediu,nici macar o iesire la munte..speram sa terminam casuta,sa ne mutam pana la iarna si strangem fiecare banut(mai putin eu care sant mana sparta),am inceput amenajarile exterioare,inauntru mai avem de pus parchet,scari ,usi si mobile..
Multumesc de poze superbe pozele cu marea si smecherosul cu ochelari de soare(btw superba si punerea in pagina),iar pozele cu desertul si Dubaiul...fara cuvinte...
Mai vorbim,acu incepe sa-si faca efectul ginul..cred ca ma cuibaresc langa cupil..
Se intampla o chestie ciudata la mine,cand e barbatul acasa(adik de obicei) abia stau pana pe la 11-12 treaza,cand e plecat,de fiecare data adorm dupa ora 2,pur si simplu n-am somn.
MA duc sa mai butonez telecomanda..poate vine si Mos Ene..
LAs aici o cafeluta ptr cine se trezeste dimineata...
Annie80 spune:
[LA MULTI AN! sarbatoritelor de azi, multa sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor!
Si mie , personal, o casnicie lunga si frumoasa ,si plina de iubire, si la anul sa o sarbatorim pe alte meleaguri
Adi, felicitari pt casa, e un lucru mare sa faci una, (eu n-as putea vreodata, cred) mai aveti puti, si le faceti, atunci satisfactia va fi imensa
Am fost in Iasi de 2 ori, si nciodata in copou, sa-mi fie rusine
si-acum cafeaca nu mai pot, pe la 1 faceam baie, la 8 suna telefonul , sunt zombi, si mai am si treaba azi, dar foarte greu adorm daca nu e al meu acasa, e tare nasol fara el
Pup la toate!
------------------------
Alergic at stupidity.
szivarvany spune:
Marilena_ral , Floricika
Annie, inca o suta de ani de fericire si iubire si la anu` sa ne scrii din Australia sau Canada, da ?!
Vazut poze, absolut superbe !!! Intr-adevar din alta lume !
Catutza, eu mi-am pastrat meniul, spor la plimbari la voi !
Adriana, mult spor sa terminati casuta ! Doamne ajuta ! E un lucru foarte mare sa ai casuta ta !
Duminica faina tuturor !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
Annie80 spune:
Daria, sar'mana
zimi te rog frumos, snitzelele cu susan, se fac ca cele obisnuite, faina, ou si susan? si sta susanul pe ele ?
Si pana la anu pot sa mai intru , nu
referitor la dubai , eintradevar superb, e deosebit, dar....oamenii il strica, stau si manaca pe iarba verde , dupa ce ca e putina asta prin sensuri giratoare, nu coboara din masina si clansoneaza ca tembeli sa le vina la masina, si am o cafetarie cu rotisor chiar sub geam..si normal dupa ce mananca arunca pe geam pungile si gunoaiele. sunt care fac curat in fiecare noapte... ma dezgusta rau chestia
si mai e categoria care se holbeaza printre niste garduri vii inalte sa vada fetele la piscina hotelului, nu mai spun de fuste mai scurtutze sau de tricouri mai decoltate,
am scris pe fuga, caci trebe sa ies, si astia mint ca sunt 33 de grade
------------------------
Alergic at stupidity.
catutza spune:
neatza!
La multi ani sarbatoritelor de azi!
Adriana , unde va faceti casutza, in Iasi sau in zona de langa? Si noi ne dorim casutza la curte sa nu avem treaba cu nimeni si nimic...dar astea sunt vise deocamdata Pote ne arati si poze cu casutza voastra, cat despre rasfatzul de ieri ..asa sunt si eu mana sparta
Daria , ce e aia "cucta" ca nu stiu azi ce faceti, unde va plimbati?
Annie , ca peste tot trebuie sa fie unii care sa faca mizerie ca altfel nu se poate . Am admirat pozele, sunt superbe mai ales cele cu desertul si cu furtuna de nisip.Iar tu arati foarte bine doamna draga.
Gabi , distractie placuta azi cu musafirii
noi azi suntem singurele, Mihai e la servici.Daca nu ploua iesim in parc si vine el si ne ia, dar pana atunci bantui pe aici...
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil