LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (260)
Raspunsuri - Pagina 8
philip spune:
daria, stai linistita ca si pe mine ma apuca crize de astea, cred ca de-aia nici nu se mai joaca copilu' de teama ca tre sa stranga ce-a imprastiat. hahaha.
mey, casa mea e iar frumoasa, ne-au curatat si mocheta, ramane sa ne schimbe usa la intrare ca au busit-o si gata.
deci am luat pana la urma bronzu, e bine, eu am adormit dar discutiile erau ca suntem cam la furat (americanii vb desigur).
philip&andreea
szivarvany spune:
Buna dimineata America
Andreea de Pupi, felicitari pt casa mumoasa
Giulik isi insira jucariile, le aduna, insa aseara o facea de`al dreq` si striga ca e camera ei si le arunca, nu se juca, trantea papusile Asa ca m-a luat si pe mine valu`
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
kim222 spune:
Am stat aseara pina la 1 noaptea in speranta de a vedea gimnastele romance..si am vazut..numai americance..si Marta Karoli , falsa si acrita, aducindu-mi aminte de fata Elenei Ceausescu. Ma bucur asa d emult ca am luat bronz..credeam ca s-a intrerupt traditia..Va las un articol..atit de adevarat dar si trist,merita citit!
http://sport.hotnews.ro/stiri-jocurile_olimpice_beijing_2008-3938818-dam-restart-asta-pricepem.htm
Daria eu nu-i zici niciodata sa stringa ii spun poti sa ma ajuti? Si facem totul impreuna..Ca altfel imi sare tandara rapid
Roxa si eu am baut cam 4 cesti pe zi si ma mai mir de agitatul Luca!Tu acum ai o singura sarcina..sa te concentrezi sa iasa blonda cu ochi albastrii, da?
Ioana nu ai zis care-i treaba cu mingea cu tepi..
La multi ani Stefi!! Numai bucurii tie..si parintilor tai!
edit ..La multi ani Gizmo!!!! Sa-i spui mamicii tale...ca are prea multe absente si este pasibila de exmatriculare
cristalina spune:
Roberta
Multumesc frumos pentru urari!
La multi ani Ilinca!
La multi ani Andrei!
La multi ani Stefania!
Anca, bine ai revenit.
Roxi, felicitari pentru codite cu fundite.
Olivia, de abia astept sa vad poze cu Uka si Adeluta.
Gabi, cand va mutati in casa noua?!
Lia, multa putere de munca ...iti recomand cu multa caldura sa nu mai cauti mult si sa iti iei femeie sa te ajute!
Eu nu scriu pen’ ca nu-mi prea merge netu’ si suntem mai mult in viteza dupa galuste...care sunt extrem de incantate de vacanta si extrem de atasate de mama lor proprie si personala...mai fur si eu cate o ora de masaj dupa care se lipeste Barosana de mine cu totul, pana cand o culc nu-mi mai da drumul...zici ca am fost plecata cate 3 luni d’acasa!
De citit am citit (dependenta bat-o vina!...doctore, am o problema! ) dar poze nu pot sa vizionez si cu scrisul merge greu...cand merge
Acum facui un document si sper sa reusesc sa trimit mesajul pana diseara...hehehe
Luni se termina concediul...asa ca va urez si imi urez sa avem o saptamana frumoasa...:)
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
g_ioana spune:
Neatza:)..Daria ai fost totalami-o imaginez pe Giulik ce fatza avea in fatza usii...io recunosc ca o amenint ca arunc tot ce gasesc pe jos si merge,in schimb daca o roaga tacsu nu vrea decat "impreuna"..in schimb a inceput sa faca fitze la cumparaturi..insa daca-i spun printre dinti ca o pedepsesc si o tin 3 zile in casa se linisteste...btw acum i-am zis sa ma lase sa scriu si-a luat doua pachete de servetele si-si sufla nasul pe rand in fiecare servetel,desi n-are nik....acu veo doua ore isi freca de zor calcaiele cu piatra ponce..dupa care ma intreba disperata "mama daca merg acum mi se topesc calcaiele?"...meii si io am beut doar o cafea pe zi...
Vivia mandra detine in colectia ei de mingi,vreo 3 din astea cu tzepi,mari,mici,rosii verzi...am crezut ca o aveti de acolo....mai vrei vara???..iti trimitem noi,ca-i canicula...
Cristalina concediu placut in continuare..te asteptam cu "jurnalul" de vacanta
Andreeap felicitari pentru casutza curata...noi aveam in plan renovarea sufrageriei si a balconului acu in luna august dar nu avem inca curaj sa ne apucam...
hai pupicei sunt in zona pana se termina servetelele
kim222 spune:
Hi,hi si eu il amenint ca le dau la alt copil...doar pe motivul ca nu vrea sa se joace singur..el ne vrea pe noi
Ioana vreau caldura..ca vara nu a fost..ce-ati vazut in poze ..strand..figuri..nu este linga casa ...Deci...urasc sa locuiesc pe faleza oceanului Pacific!
Monicule la joaca cu tine..ce atita destrabalare..
philip spune:
la multi ani stefania si andrei!
da'mey, mamici gospodine, nu-i asa ca parca te duci cu alta tragere de inima acasa cand stii ca-i curat si nu ti-e cada plina de mizerii si bucati de teava?
azi am fost cam intoarsa ca antrenorul de fotbal al lui philip a "uitat" sa ne sune sa ne spuna ca au inceput si a ratat ziua de luni. vor practica in fiecare luni pt o ora, azi tre sa ma duc sa-i iau aparatori pt tibii, abia astept sa-l vad luni pe teren. ahhahaha.
philip&andreea
szivarvany spune:
Fetele, daca-i spun Giuliei sa ma ajute la adunat jucarii ... o apuca instantaneu filozofatul ca mamiii, tu stii mai bine, mamiii cred ca ma doare buba ... asa daca-i zic sa faca ordine rapid ca dup`aia stam in relax, merge faza. Cand ii zic ca-i dau jucariile imi spune foarte bine, o sa am loc de alea noi (ca facem curat impreuna si ducem jos langa container pt cei care nu au cele care nu ne mai trebuie). Noah asta e, sper ca s-a calmat, k tare mila mi-a fost de ea
Andreea de Pupi, sa pui poze cu sportivul !
Cristalinaaa, deci te distrezi si relaxezi in continuare cu galustile
Ioana, super tare Maria, k de obicei
Kim, ce mai zici de chiriasii nesimtiti ??/ Cum stati cu amr-ul ? Sau sa nu intreb asa ceva
O seara faina tuturor, spor la trebi schimbului 3.
Am fugit sa vad daca Giulia a mancat toata punga de cereale ca i-a fost foarte foame Si-a umplut 6 pahare de jucarie cu cereale ca nu cumva sa nu se sature
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
kim222 spune:
Daria eu ii copiez pe americani..il tratez pe Luca pe un partener..el stie ca daca greseste..respira adinc(la propriu)..se gindeste la ce-a facut si apoi cind este gata ma striga...Mom..I need to talk to you! I am ready to speak about what I did!
Chiriasii sint tot pe pozitii la luminare..asteptam termenul de judecata(avem ghinion..este vacanta judecatoreasca). AMR?? Chiar azi ma gindeam! 6 luni!(daca iar nu intervine ceva )...brr..ma ia cu frisoane de frica
Ioana asa face si Luca..vrea si el sa-si perieze calciiele!
roxanaz spune:
neata!
iar mi-e somn ca de, la 4.30 bantuiam prin casa. Patrick nu a vrut sa vina aseara acasa, m-a rugat cu cerul si cu pamantul sa ramana la ai mei si l-am lasat... pffuuu ce pustie e casa fara el!
Oliv, da, am citit si eu ieri articolul, e ff bun. bolnda cu ochi albastri? te pomeni ca asta chiar o semana cu mine (trag si io sperante de la Mitzu ). Mugur zice sa nu semene cu el ca sa nu aiba fata lata - na bene, sa semene cu mine atunci da macar sa aiba ochii verzi.
Andreea de Pupi felicitari pentru casa curatica, chiar ca te duci cu drag acasa asa . hehehe ce porci fraieri americanii, pai noi am fost la furat dar tot noi am luat notele mai micute - dupa ce Sacramone a ratat la barna tot a luat nota mai mare ca in calificari.... oare pe cine impingeau arbitrele in sus... yuck! las ca tot e bine si bronz.
Cristal e bine ca incepe munca de luni, nu? te mai relaxezi si tu . pozele de la mare unde-s??
Daria a fost cuminte Daria aseara?
am un proiect nasolel azi de terminat - sper sa fie gata pana in pranz.
pupicei sa aveti o zi buna!