LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (260)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salutare! va mai aduceti aminte de noi? :)) mi-a fost dor de voi

Ne-am intors din Ro acum 3 saptamani, si de o saptamana inapoi la munca.. dar ma muncesc astia parca vor sa recupereze lunile pierdute..

La Multi Ani tuturor piticlontilor!! Am vazut ultimele poze cu Luca si Adeluta, mam ce au crescut si ce schimbati par.. copii mari ce mai..

Bianca a crescut si ea, a avut o experienta tare frumoasa in Ro cu gradinita, si mie mi-a placut, curat, mancare si ingrijire foarte buna.. in rest am fost la mare, la munte (in orasul meu natal), la Cheia la o pensiune, ne-am simtit bine in concluzie..

Sper sa scriu mai des, si sa apuc sa pun niste poze zilele astea..

Va pup,
Anca

Rugati-va pentru Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Slabuta miscarea se vede ca sinteti inca in vacanta..macar cu gindul
Luca are o problema..ma invata cum sa conduc..si toto imi spunea sa ma opresc..eu nu mami uite daca ma opresc intra alta masina in fundul masinii noastre(eu tot incerc sa-l invat si romaneste si am aruncat-o special)...la care el..this is not possible! only people have "fundu"
Multumim pt complimente..
Gabi eu am un fix..ma enerveaza sa ma uit pe capde aceea nu intru ..
Ioana bine ati revenit! V-ati distrat? Mingea zici...nu este din Ro,ci din China..de ce recunosti marfa?
Anca va dadusem disparute..Spune-mi cum a fost cu romana pt Bianca?
Robi cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
la multi ani Stefi!!! sa cresti mare si frumoasa si sanatoasa!! Andreea sa iti traiasca puii!!
Anca bine ati revenit!! noi tot asteptam un semn de la tine cand ati fost in Ro - sper ca ati rezolvat cu casa si v-ati simtit bine.
Oliv ahahahahahaa "only people have fundu'"??? super tare Luca!!!
Ioana bine ati revenit.
azi dimineata chioara de somn am deschis televizorul sa vad fetele la gimnastica... a fost bine si cu medalie de bronz, se putea si mai bine daca exercitiile la sol erau cum le stiam.... dar tot felicitari!
ma duc sa ma tratez cu o cafea ca acasa nu mai era.... ce nasool!
sa avem o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

STEFANIA

O zi faina la tuoata trupa !
Anca, poze din vacanta !!!
Kim, Luca este demential !!!

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza..ca uitai ieri de sarbatoriti
LA MULTI MULTI ANI,RICU,ILINCA,GIZMO,ALEXIA,DAVID,MARA SI STEFANIA!!!!Sa cresteti mari,voiosi si sanatos
La multi ani Cristalina,sa fi sanatoasa ca voioasa esti:))si sa te bucuri de galustele tale cuminti!
Azi am vizionat impreuna cu mandra pozele de la petrecerea lui Patam admirat sarbatoritul si tortul...btw Roxi da' tu mai bei cafea ?
Anca bine ai revenit te asteptam cu povesti si poze din romanika...cred ca-ti intri greu in ritm la servici dupa atata vacantza..
Vivia super tare Uka cu replicile si grja la condus...
pupicei,revin

Mergi la inceput

Ioano io fara cafea am tensiunea 8 cu 5. ma abtin cu greu de la 2 pe zi - doar asa din printip
multumim de complimente!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Roxi si io-s la fel cu tensiunea(da beau numa' una ca pe urma ma apuca tremuriciu)....am glumit,si io am baut cat am fost gravidutza,da' cu acordul medicului
Daria deci a inceput sa turuie si Giulik..nici noi nu mai bem cu biberonul de vreun an cred..bem cu paiu..
..ma duc ca ma striga fimea ca a inceput un desen nou pe minimax

Mergi la inceput

Hehe, amu` sa nu credeti ca-i turuie gura, doar ca mai are scapari
Mey, aseara am scos-o pe casa scarii in fata usii.
A apucat-o cirza si sefia, si-a aruncat jucariile in toata camera, si-a trantit usa ca aia e camera ei si urlete si tipete. Asa ca am rugat-o sa stranga, sa isi inchida usa cand se va sti comporta, etc. Si nimic, fetelor. Asa k, asa cum era, a mai trantit usa, am mers la ea, am tras-o jos din pat si in body am scos-o pe usa. Ei bine, pana acum ajungea doar sa deschid usa, acum am scos-o. A urlat de nervi ! Am zis ca nu o clapacesc, sa nu-si faca iluzii, i-am zis ca acum afla tot blocul ce nesimtita e. Dupa care am tras-o in casa si am trimis-o sa-si aranjeze jucariile si daca mai tzipa sa-si puna perina si patura in rucsac ca va dormi pe pres. Moama, ce exemplu de copil a devenit. Asa de mila mi-a fost de ea ... Sunt o denaturata.

Mergi la inceput

denaturata denaturata
Patrick ar fi urlat si mai tare . moama sa bat in lemn si in orice ca vaz ca al meu e in perioada de liniste. sper sa il mai tina ceva
Ioana imi pare rau dar io nu cer acordul ptr cafea de la nici un medic. daca nu beau mor - punct

Mergi la inceput

pe Giulik o apuca o data / saptamana crizele astea asa de`a moaca in care isi iese din piele si face urat. Chiar n-am stiut ce naiba sa-i mai fac aseara, asa k i-am zis ca nesimtitele nu au ce cauta in casa

Mergi la inceput