LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (260)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roberta,
Lia, , sa stii ca esti datoare cu pozele !

Btw, mai completam in albumul comun poze ???

Eu o stare de nervi ca am avut o groaza de lucru amestecata cu alti nervi de la alergie si dorinta de a merge odata acasaaa

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Neata..
Simbata ne-am intilnit cu Adeluta si familia ei.Am stat 10 ore impreuna si chiar si asa copii nu vroiau sa se despartaAu fost asa de cuminti ca ma si gindeam ce-o crede Liliana de faptul ca mereu "ma pling" de Luca! Luca a fost atipic..cuminte, nu a vorbit mult, nu a tipat..Adela este o adevarata domnisoara, dulce foc..Nu stiu cum au cumunicat..pt ca nu au avut limbaj comun..Adela in romana, Luca in engleza dar au facut ei cumva
Niste poze aici(se vad mari pe slideshow):

http://picasaweb.google.com/alex.badoiu/August2008

La multi ani Ilinca! Sa cresti mare si sa ai mult noroc!
La multi ani Monicule! Multe realizari..

edit Gabi am vazut rochia ..iti sta foarte bine..! Am luat doua tablouri la fel pt de-asupra patului..Ceva abstract din metal si care se asorteaza la aproape orice stil de mobila si orice culoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

la multi ani ilinca si cristal! fericire si sanatate!
bey, da' nici cristal nici carmen nu s-au intors din vacanta sa dea ceva de baut?

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am uitat sa va spun..la sfirsit la camera de hotel Luca facea planuri..el pe jos doarme cu Adeluta(si-a facut singur culcusul), Victor cu Sorin si mamicile in cel de-al doilea pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
la multi ani Andrei de Alice, Alexia, David, Mara! mamicile au absente pe linie, copchii ii pupam cu drag!
Oliv moaaamaaa ce dixstractie super acolo la voi! am vazut pozele pe nerasuflate, taaare frumoase! imi pare tare bine ca s-au inteles bine si chiar s-au culcusit pe jos
Lia sper ca totul sa aiba un deznodamant cat mai bun. suntem alaturi de voi.
Robi ce mai faci? ce mai zice Matei poetul?
eu am fost ieri la dr, totul ok, se pare ca totusi ar fi fetita... dar doar prin eliminare ca de aratat nu a vrut sa arate iar nimic-nimic. e mai mare tot cu o saptamana, estimarea ecografica de DPN se mentine in jur de 23 ianuarie... bleacks, sper ca totusi sa fie atunci si nu mai devreme.
cam astea vestile de pe frontul de est, ma duc sa imi citest mail-urile.
sa avem o zi buna de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Kim - super pozele!!! Ce mi-a placut piscina aia - ca erau putini oameni...si aproape sa nu-l recunosc pe Luca!! Dar voi - tu si Liliana, de ce nu ati intrat mai in apa?? Eu cred ca eram prima acolo...inaintea copiilor!

Rox - pai fititza sa fie atunci!!

Chiar, vorba lui Philip - pe unde-s Carmen si Cristalina??

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabitz Carmen e in conced, Cristal parca era si ea tot asa... pe la ai ei, nu? nu stiu daca am vazut-o online zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

ANDREI
ALEXIA
DAVID
MARA

Alice, sa-ti traiasca feciorul, te asteptam sa dai de beut
Kim, vazut pozele, superbe ! Si ce copii frumosi !!!
Rox, felicitari pt vestile bune de la doc, pupam bobica rusinoasa

Sunt prin zona ... haideti la semnat condica !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

La Multi Ani Ilinca! sa cresti mare, frumoasa si desteapta si sa ai noroc in viata!!

La Multi Ani Cristalule!! Sa-ti fie viata numai voie buna!!

de la mine...noutati mai bune si mai rele...alea bune sunt ca-mi place la serviciul asta si sper sa rezist 2 ani aici (cel putin pana acum ) alea rele ca sunt bolnava cu "galcile" desi am luat o doza completa de antibiotic si cel mai probabil trebuie sa le scot. Evident Mirciu e si el captusit, dar oricum mult mai usor decat mine, au copiii mei un sistem imun...ptiu ptiu sa nu-i deochi!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Buna seara,buna seara..am revenit si noi de la bunici..m-am luptat veo trei ore cu un virus pe calculator,acu-i totul ok..merg sa citesc din urma si revin..hai pupicei ca mi-a fost dor de voi
edit ca am revenit,sa vaz ce-mi aduc aminte,am vazut poze,mi-a placut tare mult noua freza al lui Ukaiar Adelutza super frumoasa si serioasa si-mi plac mult si pozele artistice mama-fiu...meii apropo mingea aia albastra cu tzepi ie din romanika?
I-am admirat si jucariile lui Ricusuper tractoru'..si pe Lelocika in rochia sexoasa ..si nu in ultimul rand pozele cu Pupi in vacantza....de cand a vazut pozele mandra repeta intr-una ca vrea la disneyland
Roxi deci este fetita cu coditze..super
Merg sa spal cupilul si revin maine in fortza la cafelutza si condicutza,noapte buna

Mergi la inceput