LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (260)
Raspunsuri - Pagina 9
szivarvany spune:
IANCA
Buna dimineata.
Raportez copil cuminte si rupt de oboseala Am alergat in parc la basket cica vreo doo ore, apoi azi noapte balota Cheerios, azi dimieata sforaia
Oricum e o suparacioasa si o increzuta
Rox, noah sa fie cum vreti voi, sanatoasa si mumoasa
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
leeloo2004 spune:
Neata fetele!
Azi am o zi de kko - pe caldura asta eu trebuie sa merg cu masina in service sa-i faca ITP-ul...asta e, nu am ce sa fac, aveam deja programare si nu pot sa o schimb... Ariciul mic nu-l scot din casa ca e prea cald - azi vine soacra-mea sa stea cu el, iar Stefan a plecat cu gradinita in excursie la Vulcanii noroiosi - bine ca ajunge el acolo ca eu nu am fost niciodata...
Cristalina - deci se apropie sfirsitul vacantei...nasol...In casa noua habar nu am cind ne mutam - pe la mijlocul lui sptembrie, daca nu mai fac rost de niste bani, va trebui sa oprim iar lucrarile pina la primavara...Tot din motive de bani s-ar putea sa ma intorc la servici de la 1 decembrie in loc de ianuarie asa cum planuisem la inceput...dar vom vedea...
Philip - deci gata cu deranjul din casa? Super!
Daria - pai Stefan face crize din astea aproape zilnic, din te miri ce - doar ca la el, pe linga trintit de pamint toate lucrurile care-i sunt la indemina, mai ne si loveste si eventual incearca sa ne muste...in momentele astea nu ma inteleg cu el - sau il trimit in sufragerie unde se jeleste, sau pina la urma incerc sa-l impact cu vorba buna...nici nu stiu care e metoda cea mai buna...
Vad ca am scapat niste sarbatoriti, asa ca le urez si eu LA MULTI ANI cu intirziere:
Andrei, Alexia, David, Mara, Stefania si sarbatorita de astazi, Ianca
Si LA MULTI ANI si pentru surioara mea Miki care isi sarbatoreste azi ziua de nastere!!!!
Intrebare - imi aduc eu bine aminte - alicegh ne-a spus ca mai asteapta un bb-mik? Ca nu o vad in lista si parca asa imi aminteam eu...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roberta04 spune:
La Multi Ani cu mult drag pentru Andrei, Alexia, David, Mara, Stefania si sarbatorita de astazi, Ianca! sa cresteti mari si sanatosi!
ALICE -
V-am scris si ieri dar m-am trezit cu o eroare si a disparut mesajul.
Sunt foarte trista si evit sa scriu pentru ca nu vreau sa transmit si voua. Mi-e tare greu, Matei a aflat si e foarte afectat, nu intelege si ma omoara cu intrebarile si cu rugamintea de a o aduce pe buni inapoi.
Tatal meu e la pamant si cred ca nu va trece mult si se va duce si el. Eu nu mi-am inchipuit cat de greu este...
Pe Matei l-am dus la tara de luni, a refuzat sa mearga sa stea cu nepotelele mele o zi, sora mea sta in aceeasi scara de bloc cu parintii mei si el nu vrea acolo fara bunica. Macar la tara se simte bine, are prieteni, are animalutele lui, sta toata ziua afara.
Maine plecam si noi acolo pana duminica.
Intre timp incerc sa organizez si o mini-peterecere pentru ziua lui Matei, cu cativa copii la McDonalds, nu am putere sa ma gandesc la altceva.
cam atat, va pup!
szivarvany spune:
Alicegh -
Roberta, multi, multi pupici la voi toti !
Si eu ma pregatesc pt ziua Giuliei, am emotii cat casa , k in fiecare an.
g_ioana spune:
Neatza,neatza...azi suntem dispusi sa exportam cat mai multa caldura spre Vivia...btw vezi sa nu inceapa sa le placa chiriasilor romantismul lumanarilor
Darialasa ca ai cupil super cuminte...pe mine ma enerveaza ca n-am cu cine sa ma cert,daca incep sa-i zic ceva mi-o taie rapid "hai sa nu ne mai certam...hai sa nu ne mai contrazicem,hai sa-ti dau un pupic"
Robi
Roxi ai si insomnii acum?..meii io dormeam pe mine cand eram insarcinata,n-am vazut nici un film complet adormeam la prima pauza publicitara
Apropo de gravidutze, cand ne scoatem pampoanele??
hai pupicei,sunt in zona
edit ca uitaiLa multi ani Ianca!La multi ani surioara de Gabitzu!
am pus niste poze cu mandra si noile ei prietene de joaca,io recunosc ca-s fascinata de ele si cred ca mi-ar fi placut sa am gemeni
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/august%202008/
szivarvany spune:
Ioanooo, glumesti, nu ?
Giulik are diplomatie zero, un orgoliu de doo ori cat ea ... io o tot invat sa fie smechera, sa dea pupici, sa fie lipicioasa ca ajunge mai repede la ce si-a propus, zeroooooooooo, nu vrea sa ma asculte
Edit: vazut 3 fete cochete
philip spune:
ioana, pai timpul nu-i pierdut, treci la treaba poate ies gemeni :)
roberta, pupici multi si imbratisari, nu a fost zi sa nu ma gandesc la tine.
gabi, bafta sa iasa cu casa si sa va mutati, ai sa vezi ce bine e
la multi ani ianca, ma intreb cum ii mai este dianei, poate mai intra pe la noi sa ne zica de burtica si de ianca
rox, gata proiectul?
eu mi-am adus muzica clasica la serviciu ca-s pe stop si nu-s in toate apele, pe acasa (adica in ro) inca mai sunt ceva probleme, macar nu-s de sanatate, asta e, le-om trece noi pe toate, imi astept we cel aglomerat sa-mi relaxez creierii :)
philip&andreea
AncaMaria spune:
Roxi, Oliv, imi cer scuze ca n-am mai dat nici un semn de viata.. dar nu am avut access la computer in Ro.. iar pe la prieteni de abia apucam sa citesc emailu si sa platesc facturile online..
Bianca a vorbit engleza cand am plecat in Ro, de se uita lumea ca la urs in autobuz ca trancanea numa in engleza.. acum in schimb e invers, vorbeste numa romana.. n-o mai inteleg astia deloc aici la gradinita.. in rest, ne certam dimineata despre toale, ea vrea numa rochite..
Roxi, felicitari pentru bb2! Sa inteleg ca vrei fetitz..
Felicitari si tie Gabi pentru bb Tudor!
Io nu mai sunt la curent cu cine a mai nascut cine a mai ramas gravi..
Rugati-va pentru Diana
philip spune:
anca, noroc ca ai scris din nou ca mi-ai reamintit sa-ti urez bine ai revenit! eu astept pozele si ceva povesti de prin ro, cum v-a placut?
philip&andreea