LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (260)
Raspunsuri - Pagina 10
kim222 spune:
Robi cuvintele sint de prisos...de tine depinde acum sa gasesti puterea de a depasi acest moment...inevitabil pt toti dintre noi..
Anca adica in 2..3 luni de Romania, Bia a inceput sa vorbeasca romaneste?? Poate ca ea intelegea totusi romana de cind a plecat de aici..ceva impresii din Ro..de orice fel ar fi ele...chiar vreau sa stiu
Roxa ramine cum am stabilit..ochi deschisi sa aiba!
Gabi atunci sa tinem pumnii sa faceti rost de bani!
Lia putere sa rezistati..
Ioana, eu poze pot vedea doar de acasa:( Mai ai vacanta? Cind incepe Maria gradininta?
si pt ca a venit vorba...La multi ani Mariilor!..care mai mare care mai mica..Maria de Anca, Maria de Ioana, Maria de Monica..am uitat pe cineva?
edit Maaria si Marina!!
AncaMaria spune:
Fetili, niste poze:
http://good-times.webshots.com/album/565456699SXzvrF
Ce mi-a placut in Ro:
- mancarea
- vecinele (saritoare, oricand aveam nevoie de ceva puteam apela, se ofereau sa stea cu Bianca... desi nu le-am cunoscut decat acum)
- magazinele care erau aproape sau langa de bloc
- mirosul teilor infloriti (aici nu miros)
- prietenii care nu ne-au uitat
- parcurile (frumoase si ingrijite chiar in Bucuresti)
- Piatra Neamt, orasul meu natal
- La mare pe faleza la Mamaia (poate nostalgia tineretii..); chiar si plaja m-a impresionat ca nu mai erau tigani; pacat ca oamenii tot pe jos arunca gunoaiele
- Gradinita Biancai - foarte curata, mancarea foarte buna, ingrijire de nota 10 (m-am crucit cand am vazut educatoarele uscand cu foenul parul la copii pentru ca transpirasera, aci nu vezi asa ceva..), program pana la 6 seara (in conditiile in care puteam s-o iau la pranz, copilul a zis ca el nu pleaca mai devreme de 6 pm, voia sa doarma acolo, si apoi sa iasa afar sa se joace cu copiii, as ca am lasat-o ce sa fac :))
Ce nu mi-a placut:
- praful din Bucuresti (ni se murdareau hainele si incaltamintea una doua)
- caldura caniculara (ce sa-i faci m-am dezobisnuit)
- oamenii nervosi
- circulatia din Bucuresti
- si nu in ultimul rand preturile, care mi s-au parut foarte mari... si la mancare si la toale..
Deci dupa cand vedeti au fost mai multe bune decat rele... sau poate sunt eu mai legata de tara si vad toate cu ochi buni :))
Rugati-va pentru Diana
szivarvany spune:
CARMEN
MARIILOR
Buna dimineata.
Anca, steti frumoase-frumoase Si m-a impresionat ce ai spus despre ce anume ti-a placut si displacut felicitari Biei pt vorbit si acomodarea super-rapida
O zi de vineri frumoasa sa aveti, io`st home in pregateli ... asa ca treceti la semnat condica pt ca`st prea multe absente
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
roxanaz spune:
neata!
la multi ani tuturor Mariilor si derivatelor, sa fie sanatosi si fericiti si sa le mearga totul din plin!!
Anca imi pare bine ca v-ati simtit ok in romania - pacat ca nu ai dat un telefon cand erati la mare sa ne vedem o ora.... dar tot e bine ca ati ajuns pe aici. nu prea vreau eu fetita.. dar se pare ca asta e . oricum ce o fi sa fie sanatos/oasa.
Oliv hehe da, asa sa fie!
Daria voi faceti party maine sau duminica?
Andreea de pupi nu cu totul gata din pacate....dar asta e, noroc ca mai e pan' la deadline.
azi e o o adevarata nebunie aici, ca de, or sa vina toti sefii... atata politie si aglomeratie ce poate sa fie... parca nu era de ajuns traficul de vineri cu turistii. iti vine sa te muti, zau
o zi frumoasa tuturor si petrecere super celor care au sarbatoriti!
leeloo2004 spune:
Buna dimineata la toata lumea si LA MULTI ANI Mariilor, Marianilor si tuturor celor ce poarta nume derivate din acestea, inclusiv tatalui meu!
De asemenea LA MULTI ANI Carmen!!!
Azi iar e canicula in bucuresti asa ca sunt consemnata "la cabana" - pe Tudor cel putin nu l-am scos din casa de trei zile, dar el e vesel si nu pare sa-i pese prea mult... Ma gindesc ce repede se uita totul - acum cu tudor retraiesc toate momentele avute cu Stefan si pe care le-am uitat - acum e mai maricel, a inceput sa fie mult mai prezent, se uita dupa noi, zimbeste una-doua, si-a descoperit minutzele si se uita la ele minute in sir, are deja citeva jucarioare preferate la care zimbeste, se cearta cu ele si intinde mina catre ele (astea fiind primele incercari timide de a se intinde catre un obiect)...e frumos si eu uitasem deja totul... hai ca am devenit melancolica - cred ca mi se trage de la statul in casa...
Va pup si va urez un weekend de vis!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
Am pus de-o piine si am venit sa vad ce mai ziceti...cind colo - liniste absoluta azi pe forum...
De cind am intrat la dieta si am voie doar o felie de piine pe zi, m-am pus pe experimentat retetele din retetarul masinii de piine - am facut inclusiv chifle (si am tot facut, pina mi-au iesit bine...!) - acum am pus de-o piine italieneasca cu parmezan si rosii uscate - sa vedem diseara la 7 cum a iesit!
Pe unde umblati toate? Ati plecat in weekend deja?
Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roberta04 spune:
LA MULTI ANI, CARMEN! Sa fii sanatoasa!
Multumesc inca o data de sfaturi si incurajari. Acum am inceput sa inlocuiesc tristetea cu furia (oare nu-i mai bine??), ma supara tatal meu pe zi ce trece mai mult, abia astept sa plec dupa amiaza la Matei sa ma rup 3 zile de tot si de toate.
Sa va mai zic si ca azi era ziua de nastere a mamei??
Hai sa va mai zic de Matei pana nu o iau razna! Are la bunici la tara un pisoi mic, mic, pe care il plimba toata ziua cu roaba lui de jucarie si s-a mai ales si cu un pui de catel, asta pe langa papagalii pe care i-a primit anul trecut cadou si care au aterizat tot acolo si tot felul de vacute, purcei mici, pui de gaina.Are mare grija de toata menajeria, le da mancare, apa si ii duce la culcare.
Si-a facut si tot felul de prieteni si ieri a rupt flori din gradina si le-a dat noii lui iubite , apoi i-a zis bunicii sa ramana secretul lor, sa nu afle parintii lui.
Pupici si un week-end placut!
szivarvany spune:
Io`st pe`acasa, bucataresc pt maine. Sunt rupta deja de oboseala si casa e k buda, bucataria este explodata ... deci ma distrez.
Roberta,
Sa aveti un we linistit, neaparat sa vii cu poze cu poetul grupei
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
roxanaz spune:
io am la treaba cu update-ul bazei de date de nu mai poci. sper ca peste 2 saptamani sa termin... sper...!
Gabitza imi pui si mie cand ai timp painica aia cu rosii uscate? suna tare bine!
Robi te pupam cu mult foc. e normal sa fii furioasa - e o etapa logica. cand nu mai poti baga-te intr-o baie si tipa si plangi - ca ai nevoie de o refulare, mai ales ca nu esti cu Matei acum si nu te poate vedea. . asteptam pozele cu pisoiu' plimbat in roaba
Daria spor la trebi!!!
leeloo2004 spune:
Roberta… si tie si lui Matei!
Roxana – reteta este asta:
¾ drojdie, 400 g faina alba continut mare gluten, 1 lingurita zahar, ½ lingurita sare, 270 ml apa, 50g parmesan ras si 75 g rosii uscate taiate – programul este de Italian Bake – 4 ore si 30 min..am programat-o pentru diseara la 7 – sa vedem ce iese!
Daria – eu-s pe dinafara – ce sarbatoriti??
Poze
John D. Rockefeller, Jr.