LMA Piticlonti de iulie-august 2004 (260)
Raspunsuri - Pagina 11
roxanaz spune:
sra'na de reteta!!! sa vad la ce program o bag eu, suna tare bine!! 
| Citat: |
| citat din mesajul lui leeloo2004 Daria – eu-s pe dinafara – ce sarbatoriti?? |

ziua lu' Giulia mah....
szivarvany spune:
Leelook, ce iscusita esti cu masinaria de painici,
wow !
Io bucataresc pt maine, tinem ziua Giuliei la OraselulCopiilor de la noi din cartier si duc papica pt 10 mamici si vreo 14 copii 

Si m-a sunat clownul ca a ajuns (a fost plecat acasa in Ukraina, in disperare acu` o saptamana ii trimisem un mesaj si m-am semnat "mama_disperata"
, dar daca i-am promis Giuliei ...) asa ca sper sa iasa bine, sa fie toata trupa de copii multumita si distrata
, dupa care cu juma` din invitati mergem la birou la mine ca e kefu` unui coleg, so maine ne kefuim ![]()

Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
roberta04 spune:
Pentru ca in week-end nu sunt acasa, transmit acum LA MULTI ANI cu mult drag pentru
GIULIA
STEFAN
EDUARD!
Daria, spor la treaba si distractie maxima!
kro spune:
Buna!
In primul rand sa-mi fac datoria ![]()
ANDREI de ALICE
STEFI de Andrea
IANCA de DIANA
CARMENCITA
tuturor MARIILOR !!!
Sa fiti cu toti sanatosi si sa aveti parte numai de bine!
Olivia - am vazut pozele ... Luca e bestial cu noua freza, mai sa nu-l recunosc, credeam ca e un baiat mai mare
... Adeluta e o scumpa, ce mi-a placut ca s-au inteles bine ... Poza in care sunt amandoi langa copac e suuuper ...
Andreea, am vazut si pozele voastre - super concediu ati avut ... Philip e un frumos, ca de obicei ... de fapt voi cu toti sunteti o familie frumoasa ... Tu cum te mai simti ? Te-ai acomodat cu dieta?
Ioana - vazut si Mariuta cu prietenele - frumoase cu toate ... Hm, zici ca ti-ar fi placut gemeni ... ia gandestete sa fii avut doua ca Maria, adica vorbarie, poante, nazbatii x 2
... Cum e ? Mai vrei ? ![]()
Anca - bine ai revenit! Am vazut pozele, Bianac e o dulce, asa cum mi-o aminteam ... Ma bucur ca v-a priit vacanta in RO ... Te asteptam mai des!
Roxi, felicitari pt. rezultatele de la analize ... Sa o tii tot asa! 
Gabi, suna tare bine ... Da eu ma intreb, poti sa te opresti doar la o felie pe zi din asa bunatati ? Nu ne-ai spus, cum a fost in excursie, i-a placut lui Stefan?
Robi
cu timpul sentimentele se mai estompeaza ...
Lia, tu cum te descurci singura cu copiii? Sper ca sunteti bine!
Despre noi, ce sa va zic ... Alessia a cazut aseara in casa si si-a spart buza de jos, pe interior. In cateva minute i s-a umflat buza f. mult si s-a invinetit... Am pus gheata si a fost mai bine, dimineata mai era doar un pic umflat ... Problema e ca s-a capsat cu dintele si mi-e teama sa nu fi patit ceva si la el ... Parca zicea una din voi, nu mai stiu cine, ca a patit copilul asa si s-a innegrit dintele ... Offf, sper sa nu patim si noi asa ...
leeloo2004 spune:
In primul rind...
pentru mine ca zau sunt batuta in cap...nici nu m-am gindit la Giulika...so, Multi Ani Traiasca!!!!!!
Multam, Rox...! ![]()
Kro - de fapt am voie doua felii - una la prinz si una seara - si dieta o tine cu mine si sotul asa ca intr-o saptamina dam gata piinea...
pai ma tin de dieta ca vreau sa slabesc, asa ca nu pun gura pe mai multa piine decit am voie, dar macar piinea sa fie variata! Stai linistita, eu am patit cu Stefan accidente de-astea de vreo 2-3 ori, niciodata nu a patit nimic la dinte, iar buza i-a trecut destul de repede. In excursie am inteles ca a fost super - totusi Stefan a patit un accident si a facut pe el...dar asta a fost singura patanie - in rest copiii s-au simtit foarte bine!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si
Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
g_ioana spune:
Neatza,neatza
La multi,multi ani si buni Carmencita sa ramai tanara frumoasa si sexoasa pan la 100 de ani!
La multi ani tuturor Mariilor mari si mici!
Si din partea mandrutei mele va ofer virtual inghetata,o bere rece
sau bomboane delicioase de la vecinii nostri moldoveni
Io ca o mama denaturata ce sunt am dus cupilu la analize de ziua ei
a fost tare cuminte si curajoasa,a cantat tot timpul cat i-a luat sange..da' am avut noroc de un tip tare finutz,vreo cinci minute a mangaiat-o pe manutze pana s-a hotarat unde sa o intepe...asa ca am premiat cupilu si am haladuit prin mall vreo 4 ore,distractie nu alta...odata ajunsa acasa din cauza vecinului zis bormasina
a dormit in bratele mele cu perna pe cap....
Daria spor la treaba,recunosc ca esti tare curajoasa daca faci mancare la atata lume pe caldura asta...
Leeloo dar de ce nu-l scoti pe Tudorica dimineatza sau seara ca este un pic mai racoare...mamaaa ce dor imi era de retetele de pe forum
Vivia nu ma intreba de vacanta si de gradi
ca ma doare capul instantaneu...pe scurt,eu de saptamana viitoare trebuie sa fiu la scoala,azi ne-a anuntat bona ca nu vine din italia,..iar ieri am aflat ca grupa de program normal la care era inscrisa mandra s-a desfiintat
...in weeek-end trebuie sa ne facem un plan de bataie...mie cam frica sa-mi caut alta bona,ma gandesc s-o dau la o gradi particulara,of,of mai,mai

Anca ma bucu ca ti-a placut in romanika,adevarul este ca in Piatra Neamt au fost multe schimbari in bine...v-am admirat in poze
io daca-ti povestesc de vecinii mei
revin ca nu mai stiu ce vream sa scriu 
roxanaz spune:
Gabitz, de nimic,,, io te inteleg.... ca vb aia cu 2 acasaaa.... brrrr
spor la dieta, te admir profund, zau!! 
Caro, nu te ingrijora, Patrick face frecvent lucrul asta si nu are nimic la dinti. o sa o mai usture buza...dar trece. astea-s semnele de buna purtare in voga. pupam bubita sa treaca! tot Pat era ala cu dintele negru, acum nu mai are decat o pata tot alba dar mai inchisa decat dintele - e vb de pachetul vascular de inervare a dintelui care s-a "fracturat" adica a facut un hematom, pe parcurs asta se retrage.
Daria au mama, 14 plozi si 10 mame? nassooool! spor la trebi inca o data!
Ioana mama ce nasol cu bonaaaa..... ai vreo solutie asa rapida?
hai ca incerc sa ma duc pe acasa, aici e o pustietate totala la mine... asa ca nu prea vad de ce as mai sta ![]()
petrecere frumoasa tuturor!!
philip spune:
vin si eu sa dau de baut ca pe 10 spetembrie voi deveni oficial cetatean! yuhuhuhu. taaare mult a mai durat tot procesul.
anca, nu stiu de ce nu pot vedea pozele, da' mai incerc. ma bucur ca v-ati simtit bine.
philip
&andreea
philip spune:
la multi ani, carmen si revin-o o data ca mi-e dor de tine...
la multi ani pt maine giuliei, lui stefan si edi. sa cresteti mari si sanatosi.
philip
&andreea
philip spune:
am reusit. anca, super poze mi-au placut unele in mod deosebit, una cu dacia si una cu un tunel (sa mor si nu gasesc cuvantul acum, stiu ca nu-i tunel, of, of). marea, la munte, orasul tau natal. sunt f f frumoase.
philip
&andreea