Timisoara, Impreuna! ( 117 )
Raspunsuri - Pagina 4
danitin spune:
Salutare! Party, party, cicalata, ciucalata - da azi
. Ca parca au innebunit toti, numa ce-mi planific si io toate treburile zilnice si iaca se mai trezeste careva cu vreo treaba ... Gata-s neuronii mei, dau deja rateuri. Am un traseu infernal ca trebuie sa termin tot ce dau 3 sefi de lucru plus pregatirile de concediu ... Asa ca ai pup iu si o zi faina va doresc....
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
aidaciolac spune:
mariaa 
yaaaaah!
dana bafta la pregateli
... bey vrem si noi la strand , dar sambata seara trebuie la ziua la finuta ... ![]()
hai pup iu ol
Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel 

DISNEYLAND PARIS 2008
aidaciolac spune:
Dragelor , unde umblati pe caldura asta
haideti la umbra sa stam de vorba ![]()
Pishcotelul e in ultimele 5 zile de spital , asa ca va rugam sa nu uitati sa il votati 
Nu stiu cum va simtiti voi , dar eu am o stare tare naspa , imi vine sa bat pe cineva
care se ofera 
Imediat o sa pun si eu ceva pozici de pe la mare si niste filmulete ![]()
Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel 

DISNEYLAND PARIS 2008
claudia74 spune:
Rapid,rapid
www.onetruemedia.com/shared?p=6a0a2d891bb19233eaef02&skin_id=406&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Intalnire Dc august 2008
scuze ca nu sunt intoarse 2 poze dar nu mai au copiii stare si nici noi de altfel (eu si Mihi)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Ana68 spune:
Faine pozicile....Simonelule,bine iti sta cu americanu' in brate!O fi un semn?!![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Mariaa spune:
ioooooiii, sar'na Mihi, Clau...care ati rezolvat cu teava de poze 
Mihi
pentru momentele in care tineam pitziglushu ca pe-un sac de cartofi ![]()
da' ma trainuiesc io cu timpul...doara am atatea moase de nadejde ![]()
![]()
LUV IU MEY!!
Ana, vine, vineeeeeeee ![]()
pentru Emma
ai grija si tu ca Alesia sa ajunga acasa 
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
silvana75 spune:
Maria 

desi e cam devreme la mine, da' Mettalica merge oricand.
Claudia, Mihi, saru'mana pentru poze. Sunteti niste frumoase toate iar copilasii si mai frumosi.
Kati, te-ai facut blonda?
Va pup pe toate, o dupa masa linistita va doresc
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel