Mamici norocoase de sept-oct 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:

pai tocmai asta am spus si eu ca nu inteleg...nu cred ca are cum sa fie acelasi lucru ceea ce mi-ar fi recoltat dr cu ceea ce am recoltat eu...adica am plimbat acel betisor putin in interiorul vaginului la 1-2 cm...scuze de explicatii dar si eu sunt nedumerita de ce mi-a zis sa nu mai vin la spital...deci cred ca e ceva diferit secretia de col cu secretia vaginala...voi ce ziceti??

Whaaaaaaaaaaaaat?
Ti-ai recoltat singura cu un betisor de urechi? Nu am auzit asa ceva in viata mea! Mie mi-a recoltat ginecologul din col si m-a durut de mi-au iesit ochii din cap!

33+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 44 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Si colac peste pupaza e a doua oara cand imi fac urocultura si spune ceva cu peste 3 tipuri de germeni si se recomanda recoltarea corespunzatoare....
Pai care recoltare?Ca dupa 5 pishii pe noapte de unde sa mai aiba presiune sa las primul jet sa se duca...las si eu acolo cateva picaturi..de unde jet??!!!
E o zi proasta azi, e clar

31+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:

pai tocmai asta am spus si eu ca nu inteleg...nu cred ca are cum sa fie acelasi lucru ceea ce mi-ar fi recoltat dr cu ceea ce am recoltat eu...adica am plimbat acel betisor putin in interiorul vaginului la 1-2 cm...scuze de explicatii dar si eu sunt nedumerita de ce mi-a zis sa nu mai vin la spital...deci cred ca e ceva diferit secretia de col cu secretia vaginala...voi ce ziceti??

Whaaaaaaaaaaaaat?
Ti-ai recoltat singura cu un betisor de urechi? Nu am auzit asa ceva in viata mea! Mie mi-a recoltat ginecologul din col si m-a durut de mi-au iesit ochii din cap!

33+ LUCA

AMR 44 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

draga mea...nu era tocmai un betisor de urechi...am spus ca avea forma...era un recipient din material plastic care avea pe capac in interior o bagheta mica cu tampon de vata in varf...si apoi am spus ca nu a fost recoltare de pe col ci vaginala...

ginecologul tau pe ce ti-a recoltat???nu ai vazut??sau cu ce....??

POZE...POZULICI

34+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

ramo: ce ai facut tu poate fi considerat cu greu o recoltare pentru secretie vaginala(pentru ciuperci de genul candida, tricomonas etc, puteai foarte bine sa umezeste betigasul ala cu ceva, apa sau saliva si atunci ai fi avut rezultate perfecte, nu?), nicidecum secretie din col, unde salasluieste crocobaurul B, chlamydia, de unde se iau probe ptr papanicolau etc.
Sfatul meu, ca sa stai linistita, mergi la un laborator de analize unde ceri recoltare din col ptr streptococ B, asa cum zice si KId, este total separat de "lama" sau "culturi", este o analiza evidentiata separat.
bafta!

Vlad
28+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonzca79

Citat:

Citat:

Whaaaaaaaaaaaaat?

33+ LUCA

AMR 44 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

draga mea...nu era tocmai un betisor de urechi...am spus ca avea forma...era un recipient din material plastic care avea pe capac in interior o bagheta mica cu tampon de vata in varf...si apoi am spus ca nu a fost recoltare de pe col ci vaginala...

ginecologul tau pe ce ti-a recoltat???nu ai vazut??sau cu ce....??

POZE...POZULICI

34+... Erik

Secretia de col si secretia vaginala sunt doua chestii diferite.
Eu am facut secretia vaginala la inceput de iulie si mi s-a spus ca pentru secretia de col o sa facem prin saptamana 36.
Si nu stiu de Euroclinic si streptococ, dar eu acum aproape 2 ani cand am avut un streptococ B analiza a fost facuta la ei...cu antibiograma cu tot.
Iar secretia vaginala se recolteaza cu betisoare....asa o recolteaza si la gineco.Secretia de col e mai dureroasa decat cea vaginala si scoate in evidenta alti brontozauri (aici o citez pe Eva) - mycoplasma, ureaplasma si altele care nu ies in secretie vaginala....eu asa stiu.

31+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid2003
Acum a facut deja falcute, isi sugea degetul aseara, era mortala. Sta atarnata ca un liliac, cu capul in jos, saraca, ea s-a pregatit, sta la usa, nu stie ca mami o scoate pe fereastra...

Ce dragut ai zis!
Dar Kid, atunci de ce pe foaie am doua examene: bacteriologic si micologic? Candida & Co nu sunt date de examen micologic, eu le vad micoze. Ce e atunci bacteriologicul?

Ramona, nu stiu cu ce a recoltat, a pus pe o lamela si intr-un recipent. Cert e ca numai cand mi-a "zgariat" prin col sa recolteze a fost oribil, plus ca baga niste fiare pe acolo si e neplacut.

33+ LUCA

AMR 44 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Am revenit si noi.Dupa ce ne-am trezit de la 5 dimineata pe la 9 am cazut din nou in pat pana la 12
Andy.p nici eu nu am facut vaccinul.Medicul meu de familie mi-a spus ca nu e neaparat obligatoriu ca doar nu nasc pe camp
Streptococul B nu am facut nici asta de ce oare?
In sondajul meu conduce detasat NASTEREA NATURALA.Ce fete curajoase sunt la odiseea de septembrei-octombrie.

Diana
36+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Citat:

Ramona, nu stiu cu ce a recoltat, a pus pe o lamela si intr-un recipent. Cert e ca numai cand mi-a "zgariat" prin col sa recolteze a fost oribil, plus ca baga niste fiare pe acolo si e neplacut.

POZE
VIDEOS LUCA!!!

[/size=1]

Stiu ca la Papanicolau scrie pe rezultat ceva gen 'tesut epitelial apt pentru recoltare'...sau cam asa...deci analize de col se face din tesutul ala de acopera colul si pe care il racaie ca sa obtina celulele...de aia doare...si ca sa ajunga acolo foloseste valvele...de aia e mai complicat si se face numai de gineco.
Acum nici eu nu am auzit de secretie vaginala recoltata 'in the house',dar cine stie...nu exclud ca s-ar putea face operatia asta si de una singura.

31+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

"In sondajul meu conduce detasat NASTEREA NATURALA.Ce fete curajoase sunt la odiseea de septembrei-octombrie".

stai sa vezi cand ne-or apuca contractiile, pe noi, cele la prima nashtere, sa ne vezi cum urlam "curajoase" dupa cezariana sau peridurala

Vlad
28+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

in apa nu naste nimeni?

Nausica29+ si bebe Nedelcu
poze

Mergi la inceput