Mamici norocoase de sept-oct 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Eu voi naste cu ceza pt a 2 a oara. prima nu am visat-o, dar a fost urgenta, iar acum medicul meu merge pe cezariana, iar eu sunt foarte incantata ca pt mine a fost o experienta pozitiva si nu am chef de senzatii tari cu o nastere naturala.
Antitetanos nu am facut inca. Ginecologul mi-a spus sa-l refuz ca da contractii si eu nu am nevoie de asa ceva.. . Dr de familie e pro antitetanos, dar am s-o dezamagesc cu un refuz categoric!

30+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

tzitziri: cred ca este o secretie mai abundenta, pe mine m-au anuntat proaspetele mamici din familie ca in ultimul trimestru o sa "siroiesc" de secretii. pana acum nik, dar astept
asa ca eu una nu cred ca este dopul la tine, ci doar o pregatire pentru marea intalnire.

Vlad
28+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

tzitziri: cred ca este o secretie mai abundenta, pe mine m-au anuntat proaspetele mamici din familie ca in ultimul trimestru o sa "siroiesc" de secretii. pana acum nik, dar astept
asa ca eu una nu cred ca este dopul la tine, ci doar o pregatire pentru marea intalnire.

Vlad
28+

bibinika
D'ale gravideniei

Pai siroiala siroiala..dar asta statea teapana.Deocamdata stau in pat si pandesc daca mai am alte dubiozitati..dar nimic.Burta se intareste doar unde e bebe.....nu dureri nu nimic...
Complicata sarcina asta pentru oamenii simpli

31+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Neatza si de la mine, mai tarzior asa ca nici noi nu putem dormi noaptea. Legat de asta am si eu o intrebare mai ...delicata la voi. Voi cam de cate ori va treziti sa va duceti la baie noaptea, ca eu ma uit la ceas de fiecare data si fara intarzieri trebuie sa ma duc la fiecare doua ore. Ziua nu mai zic, ca beau si mai multa apa si sunt abonata la toilet. Va intreb ca i-am zis asta mamei mele si unei vecine si amandoua au reactionat ceva de genul "asa des? pai inseamna ca nu mai ai mult si nasti..." Dar eu am problema asta de cateva luni..
Freshanana felicitari pt bebe peste 2500g! Roaga-l pe tati sa-ti aduca calc la pat, chiar ma intrebam pe unde esti ieri.
Clau geo felicitari pt intrarea in saptamana 35! Mai e foarte putin!
lucutta si mie imi plac toate..dar cel mai mult David si Darius
Kid felicitari pt bebelina maricica!

Oare pe unde e Alina, mami de Alexa?

34+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Ramona, nu stiu cu ce a recoltat, a pus pe o lamela si intr-un recipent. Cert e ca numai cand mi-a "zgariat" prin col sa recolteze a fost oribil, plus ca baga niste fiare pe acolo si e neplacut.

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
[/size=1]

Stiu ca la Papanicolau scrie pe rezultat ceva gen 'tesut epitelial apt pentru recoltare'...sau cam asa...deci analize de col se face din tesutul ala de acopera colul si pe care il racaie ca sa obtina celulele...de aia doare...si ca sa ajunga acolo foloseste valvele...de aia e mai complicat si se face numai de gineco.
Acum nici eu nu am auzit de secretie vaginala recoltata 'in the house',dar cine stie...nu exclud ca s-ar putea face operatia asta si de una singura.

31+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Tzitziri nu a fost recoltat acasa ci la laborator...dupa ce mi-au recoltat sange mi-au dat acel recipient steril....desi ori ca era acasa ...ori la "toaleta " lor...tot aia...

si apoi vad ca peste tot pe unde am citit despre acest streptococ B se spune de recoltare la nivel vaginal...chiar rectal...

"Streptococul B (Streptococcus) este una din cauzele principale ale mortii nou-nascutilor. In general, acesta trece de la mama la copil pe perioada sarcinii sau a nasterii. Deoarece aceasta infectie nu are nici o forma de manifestare vizibila sau usor detectabila, mamele nu stiu ca o au.

Streptococul B este bacteria ce poate fi identificata la nivelul tractului vaginal sau in zona rectala pentru multe femei. Deocamdata nu se cunoaste modul de raspindire a acestei infectii, dar nu este transmisibila prin contact sexual. Streptococul B este diferit insa de bacteria ce produce infectia la nivelul gatului (strep throat).

Pentru femeia gravida Streptococul B nu provoaca probleme, dar in cazul nou-nascutului, nascut pe cale vaginala, prezenta si infectarea cu aceasta bacterie poate duce la infectii serioase (ex. pneumonie) si chiar moarte."

asta e...oricum voi mai merge la o analiza in sapt 36...

POZE...POZULICI

34+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetelorr..foloseste careva ceai diuretic???daca da..de care??ce cantitate zilnica????deja nu mi se mai cunosc gleznele picioarelor..

POZE...POZULICI

34+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Mie medicul de familie nu mi-a zis de nici un vaccin si tocmai am luat prenatalul de la ea marti..dar nu ma mira..ea e doar cu scrisul..altceva nu stie, iar med. ginecolog pana acum nu mi-a pomenit de nici o analiza, ce sa mai zic de Streptococul B. Tare curioasa sunt sa vad acum cand ma voi duce..cred ca pe 17 ..daca imi zice ca trebuie sa fac ceva...o sa fiu in 34 de sapt. atunci. SI eu am o secretie mai apoasa asa..in fiecare dimineata cand ma scol din pat..azi era mai groasa si galbuie (scuze de detalii) insa nu ma alarmez. O sa incep sa pun putin bicarbonat in apa cu care ma spal..cred ca poate fii si de la candida..eu am avut inainte..am facut tratament..insa nu cred ca a disparut de tot.

31

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Si eu am scurgeri abundente: uneori chiar imi fac griji sa nu fie lichid amniotic!
Si daca ieri avea Claudinna intepaturi incol azi e randul meu se pare!
Azi merg la control si la o discutie cu noul medic la care am fost lasata!Sper ca totul sa fie ok!

Diana
36+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Hello, noi am inceput ziua cu o sedinta dar s-a terminat repede, astazi o sa incerc sa ma sustrag la 17.30 (adica sa ies pe usa) ca sa ajung la intalneala...habar n-am cum se ajunge acolo, dar aflu eu, nu stiu daca pot sa iau ceva 'bunatati' din drum, dar aduc 'pozarul', sa avem si noi amintiri
Ampus cateva poze cu ce am primit ieri d ela redoute, dar e subtire rau comanda (eh...recunosc, am avut si eu 2 bluze si 6 perechi de moartea pasiunii, dar nu i-am mai pozat)

33s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

tzitziri dopul se poate pierde si cu 2-4 saptamani inainte de nastere si se poate la fel de bine reface. Da, poti pierde dopul si colul sa fie intact nu sunt neaparat legate una de alta.
andreea_and eu ma duc toata noaptea din 2 in 2 ore la toaleta indiferent ca am baut un pahar cu apa sau am mancat jumatate de pepene rosu. Fac asta e aproximativ 2 luni deci stai linistita.
ramo betisoare, ne betisoare, toaleta lor sau acasa ca sa fi tu linistita mergi si refa analizele intr-un alt loc.

Nu fac nici un vaccin antitetanos. Doctorita mea de familie a zis ca ea nu recomanda nici unei gravide asa ceva, doctorul ginecolog a zis no way.

Miruna 34+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput