Mamici norocoase de sept-oct 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 8
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kid2003 Eva, nu vreau sa te sperii doar sa te avertizez ca la Euroclinic nu se face streptococul B...si eu mi-am facut acolo analizele de trim 3 si i-am specificat dr ca vreau strep B si ea m-a asigurat ca va iesi in culturile de col daca exista. Ei bine nu, culturile de col sunt altceva, ei cauta alte chestii, iar laboratorul cu care lucreaza Euroclinic nu face streptococul B. La Medicover si Medlife se face analiza (posibil si Medsana, trebuie intrebati). Si eu si Simodina am luat tzeapa cu Euroclinic, dr nostru ne-a dat cu analiza in cap si ne-a trimis la un laborator care cauta Streptococul B. Adica trebuie sa scrie negru pe alb "Streptococ B absent sau prezent" nu ce cauta aia la culturile de col, e altceva. Asa ca mai bine il repeti, mai ales ca vrei sa nasti natural...Eu am maine programare sa il fac la Medlife, nu e o mare urgenta, eu fac ceza, dar oricum...daca se rup membranele inainte e mai bine sa stiu daca il am sau nu. |
Draga mea, habar n-am. Dr mea a scris pe foaie Streptococ B, si la prima analiza de col era altfel scris, nu ca acum la rezultat; oricum imi va da sa repet analiza in S37, cert e ca nu am candida albicans (grrr!) sau alte ciuperci, gardnerella si prostii, streptococul il refac oricum, astept sa vina medicul meu sa imi spuna ea daca e si streptococul acolo! Ea asa a zis!
33+ LUCA
Atat mai este pana vine !!!!
AMR 44 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
babytza spune:
citat din mesajul lui andy.p Mai fetelor acuma ca tot a venit vorba de vaccinul antitetanos..mai sunteti care nu l-ati facut sau sunt singuracare nu si l-a facut??? 34+bbelina AMR 6 saptamani laura si andy (07.04.2002) |
Eu nu am facut. Nu mi-a zis nimeni sa fac. Dar sa vedem maine la noul dr.
Oricum la prima sarcina nu am facut.
Valentina 31 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
ramonzca79 spune:
citat din mesajul lui andy.p Ramo nu mi-am facut nici un vaccin..dr nu mi-a zis eu nu am intrebat..acuma nu stiu daca e bine sau nu.Deci nici tie nu ti-a zis nimic de streptococ?Super. 34+bbelina AMR 6 saptamani laura si andy (07.04.2002) |
vaccinul il face dr de familie...ginecologul nu mi-a zis nimic nici mie..
a mai fost o discutie pe aici si se pare ca nu e f important acest vaccin avand in vedere ca la maternitate se lucreaza cu instrumente sterile...
POZE...POZULICI
34+... Erik
EvaF spune:
Eu azi am facut analizele de sange si urocultura+sumar urina la medicul de familie, si probele pleaca la Medlife, cu ei au contract. Am platit sulf, ionograma, INR+ Quick Time (nu sunt sigura daca e asta) si inca una. Nu toate sunt gratuite. In total 42 RON, oricum Soft, la Euroclinic am cerut un calcul si ma costa peste 4 milioane, deci...Dr mea mi-a dat cam 15 analize de sange, nu stiu de ce asa multe! Ma rog, asa imi da mereu, cu tona, si mereu ies toate bune si cica "normal ca sunt bune". Pai de ce imi mai da?
De ce e asa scump Euroclinic fata de Medlife?
Edit: eu nu am facut acest vaccin antitenos si niciun medic nu mi-a vb de el! NU IL VOI FACE, CLAR!!!La ce o folosi? Doar nu nasc pe camp cu tanti Aglaia si un cleste!
33+ LUCA
Atat mai este pana vine !!!!
AMR 44 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
felicic76 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui babytza
Eu nu am facut. Nu mi-a zis nimeni sa fac. Dar sa vedem maine la noul dr. Oricum la prima sarcina nu am facut. Valentina 31 + David Asa creste gandacelul nostru poze |
sa inteleg ca maine mergi la Dr.T?sigur nu-ti da vaccinul antitetanos de facut, este impotriva, si sigur te trimite repejor la Medicover pentru streptococ B
Bafta si vorbim diseara
edit: eu sunt imuna la tetanos, in copilarie mergeam desculta si luam in talpi fel de fel de chestii ruginite, iar seara mergeam la dispensar singurica ptr injectie
Vlad
28+
bibinika
D'ale gravideniei
kid2003 spune:
Da, Eva, asa e, candida, gardnerella, trichomonas si alte bazaconii sunt acolo pe fisa (ca scrie absent), dar Streptococul B nu e...dr meu zice ca tb sa scrie negru pe alb daca e sau nu streptococul si nu e din culturile de col, e din secretie vaginala si m-a trimis la laboratoarele care fac (la medicover scrie pe foaie exact asta, ca e absent sau prezent, la euroclinic nu scrie nimic de el, scrie de alte bazaconii). In fine...
Andy_p, nu am facut vaccinul antitetanos si nici nu il fac. Doctorul meu nu il recomanda si nu te lasa sa il faci chit ca dr de familie vrea sa il fac la 7 luni. Eu il ascult pe ginecolog, nu pe dr de familie.
Babytza, succes printesei in tabara! Ce fericita va fi ea!
Eu am facut eco la fiecare control ginecologic...asa lucreaza medicul meu, nu pot sa zic ca sufar de dorul bebelinei, o vad acum la 2 saptamani. Nu cred ca ii dauneaza la ceva, dar fiecare doctor este cu tehnica lui. Al meu de ex nu face niciodata control pe masa la gravide, decat in sapt 38 cand evalueaza bazinul daca e sau nu apt de nastere naturala. In rest o eco scurta de control a bebelului, ritm cardiac, crestere, col si ...cateva pozici 3D cu fatzuca, pentru album. Am deja un album cu diferite fatzuci din diferite perioade, am sa i le scot si i le pastrez. Acum a facut deja falcute, isi sugea degetul aseara, era mortala. Sta atarnata ca un liliac, cu capul in jos, saraca, ea s-a pregatit, sta la usa, nu stie ca mami o scoate pe fereastra...
bb2
tzitziri spune:
Deci...
azi dimineata am avut o secretie mai ciudata ramasa pe hartie. Ceva mai gelatinos,mai compact (scuze de detalii) si mai ..pe bucati.Adica nu o chestie care se intinde si nu e un tot ca pana acum.Si m-am crispat...logic.
Am ajuns la dr (am asteptat vreo doua ore pe la spital) si la control pe masa am colul lung si inchis.Dar...se poate sa fie si dopul....
Acum eu nu mai inteleg...mi-a dat reteta daca am contractii(am zis ca mi se intaraste burtica de 5-6-7 ori pe zi, dar nu dureros) si zicea ca e cam devreme sa fie dopul..dar ca e posibil.Si ezita daca sa imi dea sau nu Gynipral (mi-a dat retata dar cand a auzit ca ma duc doar doua zile la serviciu si dupa aia concediu a zis sa o am ,dar sa nu le iau deocamdata).
Concluzia nu stiu care e.O sa ma mai duc saptamana viitoare la un control..dar mi se pare ciudat sa pierd dopul si colul sa fie in continuare ok la control...vreo parere?O fi fost pur si simplu vreo secretie mai ciudata?Mai compacta?Era galbuie(usor galbuie ca secretiile de pana acum) si fara firisoare de sange sau altele prin ea....
31+
bebe David
Lucrusoare bebe David
nushulica spune:
eva pai eram curioasa ca nu te-am mai auzit de multisor sa fi mers la eco...nici eu n-am facut eco de amuzament decat cand m=a chemat dr (ea mi-a facut programarile de la inceputul sarcinii la cate sapt sa vin)
eu de ex acum mai am 2 eco de facut la 34 si 38s, sper sa apuc sa le fac pe amandoua sa nu vina bebe mai rpd
vad ca tot vb de analize ,mie nu mi-a dat sa fac decat toxo si hemoleucograma acum la 28s cand am fost...oare urmeaza sa-mi dea la 34s sau asta a fost tot?
29+ DAVID-MIHAI
andy.p spune:
Tzitzi eu zic ca nu are cum sa fie dopul,stai linistita ..si eu stat cu reteta de gynipral in poseta ,dar pana acum n-am avut nevoie,doar no-spa.
34+bbelina
AMR 6 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
andy.p spune:
K ..m-am lamurit cu vaccinultuturor
34+bbelina
AMR 6 saptamani
laura si andy (07.04.2002)