Mamici norocoase de sept-oct 2008 (112)
Raspunsuri - Pagina 7
ramonzca79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy.p Ramo deci ti-a dat dr de fam analize gratuite?atunci merg si eu pe la ea sa-mi dea ca mi-e groazaa sa merg la maternitate. Si inca ceva sa stii ca eu mi-am intrebat ginec de analiza de streptococ B si a zis ca nu face ca n-are rost.Tie ce ti-a zis? 34+bbelina AMR 6 saptamani laura si andy (07.04.2002) |
pai eu nu l-am intrebat in mod special...ci ultima data cand am mers la el la eco mi-a dat trimiterea pt analize de sange printre care era si examen colpobacteriologic si ramasese sa mai merg la maternitate tot pt asa ceva insa ieri cand am fost cu rezultatul mi -a dat tratament si a zis ca nu mai e nevoie sa merg la materniotate decat in sapt 37 cand va pleca el in concediu sa merg pt a-mi da ceva pastile impotriva contractiilor....so....nimic de streptococ B....
iar analizeele....se pot face gratuit pt gravide cu trimitere de la dr de fam...dar nu toate(cele uzuale)...la mine au fost toate cele de sange si urina mai putin secretia vaginala....
ai facut vaccinul???pe mine m-a chemat dr de fam aseara si l-am facut....asta e...trebuia.nu trebuia...
POZE...POZULICI
34+... Erik
felicic76 spune:
ramo: stai ca nu inteleg ceva.tu ti-ai recoltat singura din col ????
Vlad
28+
bibinika
D'ale gravideniei
kid2003 spune:
Intalneala...nu stiu daca pot sa ajung cu maimutza dupa mine...O sa fac tot posibilul, Felicic te sun
Aseara am fost la dr cu Simodina si apoi ne-am dus la Elias sa ne monitorizam bebelusele. A mea dormea tun, a Simodinei era f activa.
Fetita mea are 2,600 la 35 de saptamani, deci probabil va avea in jur de 3 kg peste 3 saptamani cand vom face cezariana. Nu am stabilit inca data, o sa o stabilim atunci, in saptamana aceea, sa vedem ce rezerve au disponibile.
Eva, nu vreau sa te sperii doar sa te avertizez ca la Euroclinic nu se face streptococul B...si eu mi-am facut acolo analizele de trim 3 si i-am specificat dr ca vreau strep B si ea m-a asigurat ca va iesi in culturile de col daca exista. Ei bine nu, culturile de col sunt altceva, ei cauta alte chestii, iar laboratorul cu care lucreaza Euroclinic nu face streptococul B. La Medicover si Medlife se face analiza (posibil si Medsana, trebuie intrebati). Si eu si Simodina am luat tzeapa cu Euroclinic, dr nostru ne-a dat cu analiza in cap si ne-a trimis la un laborator care cauta Streptococul B. Adica trebuie sa scrie negru pe alb "Streptococ B absent sau prezent" nu ce cauta aia la culturile de col, e altceva. Asa ca mai bine il repeti, mai ales ca vrei sa nasti natural...Eu am maine programare sa il fac la Medlife, nu e o mare urgenta, eu fac ceza, dar oricum...daca se rup membranele inainte e mai bine sa stiu daca il am sau nu.
Felicitari pentru noile achizitii, am vazut ca Babytza s-a pus serios pe treaba si Andreea_And si-a luat un super carucior...Eu am aranjat lucurile fetei in dulapior, mai am de pus perdelutele si dupa aceea prestez poze. Ma duc azi la Chicco sa vad ce ii mai gasesc de imbracat ca sunt reduceri.
Anis, iti tin pumnii in continuare. Imi place Medeea, si imi place mai mult Elena (si nici nu rimeaza cu Iarina), e un nume pur, curat, frumos.
Ilia, eu cunosc un baietel de 3 ani numit Max, mamica lui e colega mea de serviciu. Recunosc ca prima oara am fost socata de nume, dar acum imi place, mai ales ca baietelul e un haios si i se poriveste. Pune-i ce nume iti place tie, chit ca familia va avea de comentat!
Ahh, si ma bucur ca Nedelcu are in sfarsit nume. E f frumos Ania
Felicic, bebe al tau mai are timp sa se intoarca ...pana pe la 34-35 de saptamani, sai linistita!
bb2
babytza spune:
Pai m-am pus fetelor pe cumparaturi , mai ales dupa ce 2 prietene au nascut prematur si m-au atentionat ca ar fi cazul sa iau necesarul si apoi sa stau linistita. Plus ca socrela abea astepta sa luam tot ce trebuie pentru nepotelul ei iubit....Si cum ea pleaca peste o sapt, ne-am grabit sa luam tot.
Valentina 31 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
ramonzca79 spune:
citat din mesajul lui felicic76 ramo: stai ca nu inteleg ceva.tu ti-ai recoltat singura din col ???? Vlad 28+ bibinika D'ale gravideniei |
pai tocmai asta am spus si eu ca nu inteleg...nu cred ca are cum sa fie acelasi lucru ceea ce mi-ar fi recoltat dr cu ceea ce am recoltat eu...adica am plimbat acel betisor putin in interiorul vaginului la 1-2 cm...scuze de explicatii dar si eu sunt nedumerita de ce mi-a zis sa nu mai vin la spital...deci cred ca e ceva diferit secretia de col cu secretia vaginala...voi ce ziceti??
POZE...POZULICI
34+... Erik
andy.p spune:
Ramo nu mi-am facut nici un vaccin..dr nu mi-a zis eu nu am intrebat..acuma nu stiu daca e bine sau nu.Deci nici tie nu ti-a zis nimic de streptococ?Super.
34+bbelina
AMR 6 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
EvaF spune:
citat din mesajul lui nushulica eva da tu cand mai mergi la eco??ca-s curioasa de luca cat de mare s-a mai facut, cum e, daca sta cu caputzul in jos |
Neatza pe la pranz!
Am fostla clinica si am donat si eu 5 eprubete de sange, m-au ciuruit, si 2 urocultoare! Sper ca am scapat de intepaturi, luni am rezultatele!
Urmatoarea eco, Nusha, o am peste doua saptamani, in S36, eu nu am facut eco de amuzament in sarcina, ci numai strictul necesar si tot am facut deja 6, cam multe! Ultima a fost la 27S cand avea 1300grame!
Dar eu cred ca are deja 3kg, asa zic, e fff greu, ma apasa ingrozitor de tare pe col, azi am mers si m-am intors groaznic de cracanata, am impresia ca acum gata iese! E sigur mare iar burta e fff mare, o sa pun si eu azi poze! Toata lumea ma intreaba mai am o saptamana sau doua? Plus ca toate stiu ca e baiat, imi zice lumea pe strada "Sa va traiasca baiatul! " Pana si asistenta cica" E baiat, ha, sigur, sa vezi ce o sa te rupa!"
Citesc din urma si revin!
33+ LUCA
Atat mai este pana vine !!!!
AMR 44 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
ramonzca79 spune:
ia uitati ce am gasit scris.....
"Testarea pentru streptococul de grup B care se efectueaza intre saptamanile 35-37 de sarcina, consta de fapt in recoltarea secretiei vaginale de catre medicul ginecolog, pentru ca acesta sa poata fi analizata la laborator.
Recoltarea secretiei nu este dureroasa si se realizeaza cu un instrument sau tampon steril pentru a evita contaminarea probei. Proba recoltata este insamantata pe un mediu de cultura, rezultatul final fiind disponibil in 2-3 zile."
deci este posibil sa fie acelasi lucru si pt ca acum fac tratament cu ciprofloxacina sa nu mai fie nevoie de analiza mai tarziu ....nu cred ca dr meu care este un om responsabil ar face ceva aiurea...
apoi sincera sa fiu...daca asta e analiza ..la mijlocul sapt 36 ..adica si dupa ce termin tratamentul o sa mai merg eu la laborator sa mai dau o proba...asta e...30 ron nu e mult ca sa stau linistita..
POZE...POZULICI
34+... Erik
andy.p spune:
Mai fetelor acuma ca tot a venit vorba de vaccinul antitetanos..mai sunteti care nu l-ati facut sau sunt singuracare nu si l-a facut???
34+bbelina
AMR 6 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
babytza spune:
Eu ies sa duc iubitele la autocar si revin. Pooooop toate mamicile
Valentina 31 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze