Mamici norocoase de sept-oct 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza si de la mine!

nu am mai intrat de ieri de pe la 15,00 si am visat ca vorbeam cu Claudina, apropo de tigancile care zic ca buzate si umflate la fata sunt mame de baieti. La fel mi-a zis si mie ieri o florareasa
Ma bucur ca esti bine.
Nastere naturala ca pregatire pshica, vedem ce hotaraste doctorul pentru mine. Nu am de gand sa ma incapatanez pe o anumita cale, de data asta ascult ce zice medicul.
Bebele meu este in prezentatie pelviana si acum, ii spuneam sotului de metoda cu mersul in patru labe prin casa si acum ma intreaba in fiecare seara cand ma apuc de exercitii( Asta dupa ce la inceputul sarcinii imi sugera sa aleg cezariana ca sa nu ma chinui in travaliu, cred ca intre timp s-a mai informat si el despre una alta ca-mi vine acasa cu niste chestii de ma ia durerea de cap, de genul sa nu folosesc pompele de hidromasaj cand fac baie ca i-a spus lui cineva ca jeturile respective provoaca contractii
miruna: nu o sa cumpar gogosi pentru nimeni pentru ca vin direct de la birou si ar trebui sa ocolesc muult ca sa ajung la gogosi, imi pare rau.

Vlad
28+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Intalnirea e la 18:00 ? Cine mai vine ?

Valentina 31 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Felicic si bb-lina tot asa sta si cand am auzit de exercitiile astea ma si imaginam pe jos in patru labe...ce sa mai zic de barbatu-meu care frustrat nevoie mare in ultimul timp de abia asteapta sa ma apuc de ele.

34+bbelina
AMR 6 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eu vin.

Miruna 34+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Si eu ! Muuh te sun sa-mi spui cum sa ajung sau poate ne intalnim undeva si mergem impreuna.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Pe unde e terasa asta ?

Valentina 31 + David

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

neata fetelorrr....am fost la dr ieri cu analiza si mi-a dat polyginax si ciprofloxacina care stiu ca nu e indicata in sarcina...i-am spus si a zis sa nu-mi fac griji...

insa am o alta problema....am facut analizele de sange in sapt 33..si secretie vaginala al carei rezultat(candida albicans si bacili colli) l-am primit dupa o sapt ...el imi spusese sa merg in sapt 35 la maternitate ca sa-mi recolteze secretie pt analiza...ieri cand i-am spus ca sapt viitoare voi merge la spital mi-a spus ca nu mai e nevoie...ACUM....care e problema mea....analiza pe care am facut-o eu la un laborator oarecare unde mi s-a dat un recipient si un betigas ca cel de urechi pt recoltare este aceeasi cu ceea ce mi-ar fi facut el??nu radeti de mine....dar daca e vb de secretie de pe col....va inchipuiti ca nu "mi-am bagat betisorul cat sa-mi iasa pe gat.."...am zis ca ceea ce e acolo e in tot vaginul....so...

ar trebui sa mai merg eu odata in sapt 36 pt acel streptococ B???

Andy...analizele le-am facut la Medicis langa Crisul...initial am mers la Bioclinica pe Locomotivei insa nu mai aveau fonduri(am cerut rescrierea trimiterii la analize de catre dr de fam pt a fi gratuite)...

POZE...POZULICI

34+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ramo deci ti-a dat dr de fam analize gratuite?atunci merg si eu pe la ea sa-mi dea ca mi-e groazaa sa merg la maternitate.
Si inca ceva sa stii ca eu mi-am intrebat ginec de analiza de streptococ B si a zis ca nu face ca n-are rost.Tie ce ti-a zis?

34+bbelina
AMR 6 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Fetelor mai are cineva tarc gen ala de la graco ? Trebuie sa cumpar si salteluta ?
Al meu este www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=2010026&brid=2" target="_blank">asa model greg.

Valentina 31 + David

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Deci Cafeneaua Actorilor este aproximativ vis a vis de Palatul Copiilor. Pe mai simplu asa: venind dinspre Unirii o tineti drept ajungeti la parc, il veti vedea in fata si cum va uitati la el mergeti pe langa el (parcul va fi pe mana dreapta). Cand ati ajuns la sfarsitul lui se face o strada la dreapta care duce la Polivalenta (Baby Expo pentru cele care ati fost pe acolo). Intrand pe aici pe vis a vis de Palatul Copiilor mergeti spre lac, adica putin stanga si intrebati si voi pe cineva ca sigur stiu sa va zica.

Miruna 34+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput