Mamici norocoase de sept-oct 2008 (112)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Neata burtici!

Nici eu nu am avut somn azi-noapte de la doua incepand si m-am pus la calculator sa caut nume pentru bebe meu deoarece inca nu are nume saracutul.
Ce ziceti voi care dintre numele astea va suna mai bine?Darian,Darius,David,Flavius,Vladut,Lucas,Mihai,Sergiu.
Azi am schimbat si noi semnatura!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Neata si de la noi,

Claudinna, ma bucur ca esti bine si iti tinem pumnii la eco (daca am inteles bine urmeaza sa mergi).

Si noi mergem maine dimineata la dr. sa ne vada inainte sa plece in concediu (pleaca de pe 11 pe 21) si nu stiu ce sa fac daca sa imi iau cu mine bagajul sau nu, ca cine stie ce descopera.

AAAAA si de azi intru si eu in 35 de sapt., nu-mi vine sa cred ca am ajuns la acest termen.

Aseara m-am chinuit sa imi fac singura toaleta si nu stiu cum am facut dar am reusit sa ma tai si inca ma ustura, desi m-am dat cu baneocin si desitin pt copii. Nu mai zic ca parca bebelina mea era suparata aseara pe mine ca mi-a provocat ceva contractii dar care s-au mai diminuat dupa ce am luat medicamentatia data de dr.

Sper sa fie totul bine cu ea acolo in burtica si colul sa fie inchis ca sa rezistam pana vine dr din concediu.

Va tin la curent cu ce se intampla.

Azi nu prea o sa stau pe forum ca am un bilant de facut si deja e tarziu pt el.

Va pup si va doresc o zi usoara.

33+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Clau am reusit sa intru si eu pe poze... Esti superba in rochita verde !!!! Iar hainutele sunt minunate !! Ai o fustita de blugi care m-a dat gata.... Eu inca nu m-am obisnuit ca tura asta trebuie sa iau hainute de baietel si imi fugeau ochii dupa imprimeuri cu fluturasi si inimioare....

Eu am reusit sa pun verigheta pe deget la logodna dar acum nu mai iese...sper sa nu ma stranga peste o luna ca nu o tai nici cu clestele la cat imi place....

Lucuta felicitari pentru semnatura !!! La mai mare Mie imi plac numele la care te gandesti...toate au fost si pe lista noastra !

Valentina 31 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

lucutta, mie din lista ta imi plac: darius, david, VLADUT (a se vedea semnatura mea ) si sergiu
conteaza si cum suna in combinatie cu numele de familie, dar asta tu stii

abia astept ziua de luni sa merg sa fac eco de trim III

intrebare intrebatoare: care sunt analizele uzuale de trim III ?!?!?

31+ cu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neata fetelor. Cum va simtiti azi?

Eu am dormit bustean de la pe 12.30...ca pana atunci am facut un maraton de age cu sotul..profit si eu pana apare nazdrvanull..ca dupa sigur..cu doi barbati...mai apuc eu jocuri pe calculator...ioc .
LUCUTTAfelicitari pt. schimbarea semnaturii
Freshnanasorry ca tre sa stai numai in pat, ai grija
Julax..frumoasaaaa burtica
Claudina ma bucur ca e totul o.k...pai da..cum vrei sa nasti? curatenia ai terminat-o? sper sa fie o.k. anunta-ne daca mai ai dureri.
Va pup pe toate ..sunt prin zona

31

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

lucutta mie imi plac david, mihai si flavius

babytza lasa printesa sa se distreze ca e mare de acum, nu ai de ce sa ai emotii...normal ca stai cu gandul si sufletul numai la ea...de aia suntem mame

clau_geo ai mare grija nu te mai apuca tu singura...eu una nu mai am curaj ma ajuta sotul ca nici la cosmetica nu vreau sa merg sa nu contactez vreun brontozaur ...ma bucur ca te-au lasat contractiile...si bafta maine la dr

zambetmic bafta si tie luni la dr

29+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

lucutta mie imi plac david, mihai si flavius

babytza lasa printesa sa se distreze ca e mare de acum, nu ai de ce sa ai emotii...normal ca stai cu gandul si sufletul numai la ea...de aia suntem mame

clau_geo ai mare grija nu te mai apuca tu singura...eu una nu mai am curaj ma ajuta sotul ca nici la cosmetica nu vreau sa merg sa nu contactez vreun brontozaur ...ma bucur ca te-au lasat contractiile...si bafta maine la dr

zambetmic bafta si tie luni la dr

29+ DAVID-MIHAI

Am emotii doar pentru ca pleaca cu autocarul....Eu am avut curaj sa o las in tabara privata de la 3 ani ...Este adevarat ca am stat cu inima in gat pana s-a intors dar am lasat-o mereu sa plece singura in tabere si in excursii, exact asa cum am fost si eu peste tot si am invatat sa ma descurc in multe situatii.

Valentina 31 + David

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata si de la noi!
babytza pot sa zic ca esti o curajoasa ,eu n-am curaj sa-l las nicaieri pe Andy..si cand merge in excursii stau cu inima cat puricele.
lucutta mie imi plac toate..dar cel mai mult David si Darius.
clau spor la munci azi ,dar nu prea tare sa te obosesti..si lasa sotzul sa te ajute nu mai fa prostii
Imi pare rau ca intra tot mai multe fete in clubul lipsa somn ..dar se pare ca de acum incolo cam tot asa va fi.Eu nu va mai zic ca la mine e ceva obisnuit.
Fresh daca trebuie,trebuie stai in pat ..principall e ca ai depasit 2,500 asa cum ai sperat
tuturor

34+bbelina
AMR 6 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Eu am dat comanda de un aparat de monitorizare si am mai primit unul ieri, asa ca fetelor am un monitor de supraveghere cu camera video in plus. Daca este cineva interesat,pentru mai multe detalii, sa imi scrie pe PM ca nu voie sa vorbim aici pe forum.

Valentina 31 + David

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camicreata spune:

Buna dimineata fetelor.Am tot scris pe aici dar nu am urmarit subiectul dar acum pana cand se naste bebe si mai am un pic de timp o sa-l urmaresc.Bine o sa urmaresc si dupa ce se naste bebe dar cand o sa am timp.
Cu mult respect

+29 apoi Sebastian

Poze Vacanta

Mergi la inceput