Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (85)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

zuze buburuze ..

va anunt ca eva m-a tradat .... azi, 6.08.2008 .. a spus TATA!! asta e .. ce sa-i fac. adica eu stau toata ziua cu ea si ea spune tata.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

BRAVO Eva vorbareatza!!! FELICITARI!!!!

Elle, lasa ca spune ea si mama, cand o spune toata ziua numai mama sa vezi, ca o sa-ti doresti sa-l mai strige si pe tati. fetele.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

cristacoman, felicitari pt micuta umblareata, se pare ca ea este cel mai precoce clopotel de aici, cand am vazut pozele cu ea dandu-se jos din pat nu mi-a venit sa cred, eram socata. Pup fata frumoasa si mamica.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

cristacoman, felicitari pt micuta umblareata, se pare ca ea este cel mai precoce clopotel de aici, cand am vazut pozele cu ea dandu-se jos din pat nu mi-a venit sa cred, eram socata. Pup fata frumoasa si mamica.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

baiatul plimbaret si pe mamica lui.

Iti dai seama ce socata am fost eu . Bine ca am fost langa ea cand s-a intamplat.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 5 lunitze.
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Roli, imi pare rau, dar eu plec maine la Oradea, pana Duminica...asa ca nu vom putea sa ne vedem...din pacate fata si va doresc vacanta placuta!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Noapte buna! zuze buburuze si clopotei frumusei!!!!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Cu toate ca imi pica ochii in gura de somn am stat si am citit cap trecut si am ajuns la zi. Cam greu cu zvapaiatul meu dar incerc sa tin pasul.
Vad ca s-a scris despre ce au zis bebeii ..... pai Luca zicea mamamama cand era plangacios si ma vroia doar pe mine, dar clar de tot si uitandu-se la taica-su a zis TATA, apoi la vreo 2 sapt a zis o singura data MAMA si nu a mai repetat de atunci. In plus tata si dada zice in fiecare zi. Mai m-a surprins o data zicand "ete na" si chiar vb cu el. Ete mai zice din cand in cand dar doar at cand are chef. Si ca sa nu va mai zic ca de vineri el stie sa faca bravo, adica sa bata din palme. Si stie bine de tot ca le-a aratat si Dariutzei si Sarei astazi in parc.
Oricum ma uimeste pe zi ce trece cu ce poate sa faca si ce ii trece prin cap sa faca.... acolo e buba.....
SI mai trimit multi pupici tuturor bolnaviorilor si cate o mamicilor.

PS: Albumul piticilor de 6 luni e exceptional, iar Erena merita numai aplauze!!!!!

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)
Din burtica mamicii pana la 7 luni
Avem 6 luni si jumatate
Poze cu Luca Gabriel
Luca la 1 luna
BOTEZUL 1 Martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

'Na seara! Eu sunt defazata rau, da' intru sa dau o strigare - tocmai imi cumpar pe net beletu' de avion catre Bruxelles. Irinouka, miki_finland, nu stiu daca v-ati vorbit intre timp sa inchiriati apartament in Bru', dar daca veniti in jurul lui 13 septembrie, just let me know... miri, deci aterizez pe 13 septembrie la Charleroi... Imi cam tremura kilotseii pe mine, ca vin cu C. si carutul lui, plus garderoba aferenta... Sa stii ca mai mult pentru tine o fac, ca ti-am promis, hihi, sper sa merite distractia! Ehhh... Eu ma duc la somnic, dupa inca o zi de ... neinvatat total. Sunt plina de lene, mustesc de ea, imi iese prin toti porii... Conrad... De el nu mai zic nimic... Mama & co. au reusit sa "distruga" 6 luni de "educatie" dupa gustul meu, nu imi mai recunosc copilul, e de un rasfat greu de imaginat... In fine, asta e, e copilul meu, ce sa mai fac, ma duc la somn, va pup, miss you a lot, da' mereu e cate ceva de facut pe aici! Nite!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinouka

gatta, ce ma bucur ca esti back!

irina de bebe rares (23.01.2008)

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Irinouk , sunt back doar pt cateva zile , cat pot s tin laptopul de la serviciu , dupa care voi disparea iar pana pe 15.08 , cand plec la Campulung.
Felicitari pentru cununie si pentru botez...cu intarziere , dar sper sa fie primite

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Am uitat sa va zic....Yuuuppiii , urocultura facuta in a 7 a zi de tratament a iesit NEGATIVA.Mai avem 2 doze de antibiotic si facem o noua urocult. si daca iese si asta negativa , am scapat de spital.

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaaa !!!!
Scularea si poftiti la cafelutza !!!!!

Eu, desi sunt trezita de la ora 5.30, sunt cu chef de treaba astazi!
Asa ca, vreau sa apuc sa semnez condicutza aici si voi fi cu ochii pe voi pana la orele 14.00....

Super veste de la ellenutza.... FELICITARI BITZULINA SCUMPA pentru primul cuvintel!!!! Vorbareatza noastra !!!!
Uite, dupa ziua de cosmar de alaltaieri ... ziua de ieri a fost una fericita! Cred ca nu-si mai incape in piele de fericire sotul tau ca fata lui a spus "tata"....
In alta ordine de idei,... m-as baga si eu la cateva recipiente din cele aratate de tine.... Daca iti sunt de prisos 10 bucati poate poti sa-mi arunci si mie 2-3 ...

Ginette,... cum au iesit analizele ????? Ma gandeam aseara la buburuza dar era prea tarziu sa te sun...

Gatta, ce ma bucur ca au iesit bine rezultatele!!!!! Hai, ca se face bine saratzica draga !!!!

Si, nu in ultimul rand...

la multe-multe lunite si multi-multi anisori fericiti si sanatosi pentru:
SAARA
MILAN

Ema, cred ca esti la fel de emotionata cum am fost eu acum 2 zile.... O jumatate de an !!!... Cand a trecut ????

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput