Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (85)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

angiiiiiiiiiiii, ce pupiiiiiiiiiii! frumooooooooooos de pici! si razacios foc! ce bine sta in fundulets, si ce frumos ca puteti iesi la plaja! PS. nici mamica nu e de dat la o parte! slabanoago!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Am vorbit cu dr - analizele sunt cam proaste

La urocultura a iesit "prezenta flora microbiana mixta" - deci nu e sterila; este ceva dar nu se sti ece (dak era pozitiva atunci i-ar fi putut face antibiograma)

La sumar - au iesit "frecvente leucocite"

La stansfeld-webb au iesit au iesit 30 leucocite - normal este 5.

Deci, se pare ca are o forma de infectie; maine ma duc iar cu urocultura si dak si asta iese la fel, o sa-i faca cistograma - tre' sa ma duc cu ea.

Off, imi pare rau ca va intristez.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

uuff! Am mai scris un mesaj , dar eram nelogata si s-a dus pe apa sambetei...o iau de la capat
Roxana , si Sarei i-a iesit odata "flora microbiana mixta" si mi-au zis de la laborator ca asta este din cauza ca proba a fost contaminata. Poate ai atins partea interioara a pungutei si n-a mai fost sterila...incearca sa atingi cat mai putin punguta , iar dupa ce ai recoltat , bag-o intr-un recipient steril pentru urocultura adulti.
In ceea ce priveste cistograma , nu inteleg de ce trebuie sa faceti asa ceva. Eu stiam ca asta este o analiza care presupune spitalizare , sedare , introducere de substanta de contrast si care arata daca exista un reflux al urinei din vezica spre rinichi, reflux care poate fi cauza infectiilor urinare...poate confund eu , insa daca nu , nu vad ce rost are analiza asta cand nu se sie inca daca este infectie sau nu.
Pupici Adelutei si tinem pumnii sa iasa urocultura negativa.

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nemary

ce ziceti, organizam o intalnire luni, in parcul Carol, ca tot vine Irina in Bucuresti?
Roxana a spus ca vine, nu-i asa? si la fel si Gabritzza.
Grati voi sunteti in Bucuresti sau tot la mare?

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Eu vreau intalnire , dar mi-ar conveni mai degraba Tineretului , ce ziceti ?

POZE BOTEZ

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

din serialul: "rasistii lu peshte", ce-mi scoate azi ca replica "vulpea"- stiti voi, colega x, flamanda pana in gaura.... zice:"vai, tu folosesti camasa ca sa speli pe jos? ca ti s-au decolorat rau dungile din model"!!!!! pai fetelor, initial am crezut c anu pricep bine, p-orma... am fost prea socata sa reactionez! adica io imi spal camasa in fiecare zi (avem numai 2 cu maneci scurte, deci una o iau, alta o spal) si javra asta ma intreaba daca spal cu e ape jos? cand cred ca sunt singura care am camasa calcata si am dungi la maneci la mm? apoi fu'....

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Miri , ia bag-o tu in aia a ma-sii de flamanda bleojita . Cred ca tuta e invidioasa , de-aia gaseste noduri in papura...Eu i-as fi aratat frumos un deget mijlociu si i-as fi zis cateva pe romaneste , asa ...sa crape de necaz.

POZE BOTEZ

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna dimineata , poftiti la cafea , suc sau ceai

La multi ani sarbatoritilor

Pe Andrei il chinuie "lopetile", dintisorii de sus, maraie si isi freaca gingiuta in disperare.

Am vizionat poze de Pupi , smecherul cu ochisori superbi, vizionat si poza cu David

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata,

vin si eu la caci eva a fost agitata azi-noapte, a plans si m-a trezit de n ori ...

acum plecam in parc .. c u l8er!!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna fetelor,

multumum frumos pentru urarile frumoase primite de Milan la jumatate de anisor! va pupa si va imbratiseaza!

LauraD daca esti pe receptie, ai cumva idee de programul alora de la pasapoarte din Iorga, de la biroul special pt copii?

Ginette, uf, fir-ar ele de analize, poate totusi cum spunea Gatta, e doar o chestiune de proba atinsa.tin pumnii sa fie bine intr-un final! Pupici Adelei!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Cyntia citit si raspuns la PM.Pupicei lui Octi!

Mergi la inceput

am telefonat si am aflat programul pt azi de la pasap, este mai scurt
s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

neata!
sint si eu la cafeluta!
stefan a halit un bibe de la tata-su dimineata devreme si acum sforaie de numa-numa. asa ciudat program si-a facut: o zi doarme dupa bibe de dimineata, doua zile nu...nici nu stiu cum sa-mi planific treburile...

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput