Mamici norocoase de sept - oct 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 8
Nausica spune:
fetelor, uitati ce imi zice o prietena din America. (mai auzisem chestia asta, dar ea mi-a confirmat mai precis).
numai ecografia de 8 saptamini iti spune virsta fatului. masuratorile care se fac la ecografiile ulterioare iti dau o idee despre gradul de dezvoltare, dar nu se pune problema sa devanseze sau sa intirzie DPN-ul.
Nausica29+ si bebe Nedelcu
poze
ramonzca79 spune:
neata fetelorrr....am scris la capitolul trecut dar se pare ca nu a fost citit...v-ati confruntat cu candida albicans??se mai face tratament acum in sapt 34 pt asa ceva???dar bacili colli??? sunt stresata....
POZE...POZULICI
34+... Erik
Nausica spune:
ramonzca, cel mai bine ar fi sa-ti intrebi doctorul, sa nu faci nimic de capul tau. teoretic se rezolva cu niste supozitoare, dar lasa sa-ti spuna doctorul de care sa iei.
Nausica29+ si bebe Nedelcu
poze
felicic76 spune:
ramo: eu nu am avut nici una nici alta, dar inteleg ca sunt frecvente in sarcina ambele uite
aici ce am gasit la o cautare pe forum
Vlad
28+
bibinika
D'ale gravideniei
felicic76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nausica fetelor, uitati ce imi zice o prietena din America. (mai auzisem chestia asta, dar ea mi-a confirmat mai precis). numai ecografia de 8 saptamini iti spune virsta fatului. masuratorile care se fac la ecografiile ulterioare iti dau o idee despre gradul de dezvoltare, dar nu se pune problema sa devanseze sau sa intirzie DPN-ul. Nausica29+ si bebe Nedelcu poze |
a mai fost discutia aceasta pe forum, eu una am DPN la ticker dupa aceasta eco de la 8 sapt, adik 22 oct, cand DPN dupa UM ar fi 28 oct.
Acest DPN s-a mentinut pana la 18-20 sapt, cand bebe a luat-o nitel razna, anuntand DPN 12 oct.
Concluzie: eu ma astept sa nasc intre 22-28 oct
Vlad
28+
bibinika
D'ale gravideniei
claudinna spune:
treaba asta cu nasitul-botezatul in sarcina cred ca e o superstitie...
ramonzca, mie mi-a gasit candida la inceutul sarcinii, desi inainte de a ramane insarcinata facusem tratament...insa ea recidiveaza. mie mi-a recomandat spalaturi cu ceai de galbelene, mai la exterior, insa n-am mai facut pt ca pozitia din care trebuiau facut a devenit din ce in ce mai incomoda. oricum, asta nu afecteaza nici sarcina in sine, nici copilul. el, nascut pe cale naturala, nu are de suferit decat ceva la ochisori, dar se face imediat dupa nastere tratament local si nu e problema. orium, inainte de a naste ti de face o toaleta locala, care scade riscul. tratamentul medicamentos nu poate fi facut in sarcina.
despre infectia cu e coli...am auzit ca se face tratament in sarcina. la inceputul sarcinii poate fi periculoasa, acum, chiar nu stiu.
cel mai bine ar fi sa-ti suni medicul sa-i spui si sa-l intrebi!! sau chiar a mergi la medic!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
36+ Florin Razvan
clau_geo spune:
Lucutta, eu cunosc persoane care u fost nase insarcinate si au nascut la termen, inclusiv nasa mea de cununie. Eu zic sa nu iti faci probleme dar sa te menajezi cat poti in timpul botezului.
33+ Mami fericita de Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI
AmandaR spune:
Merci mult de raspunsuri Clau_Geo si Claudinna . Claudinna eu nu sunt in prenatal cand se face majorarea, sunt inca in concediu medical, dar si acesta e trecut in Codul muncii ca suspendare de drept a contractului. De aceea nu stiu daca sa ma astept sa primesc majorarea sau nu.
Va doresc la toate o zi cat mai frumoasa!
24+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev306pr_.png
Mirtha spune:
Salutare burtici de septembrie - octombrie !
Sunt o graviduta de la Odiseea de noiembrie si as avea nevoie de ajutorul vostru pentru o comanda on line de pe site-ul Bimbomarket.
Am inteles ca o parte dintre voi ati facut deja comenzi si sunteti multumite de serviciile acestui magazin on line.
Tocmai am parcurs toti pasii iar acum sunt la etapa de completare a nr. cardului.
Nu as vrea sa gresesc si nici sa am vreo casuta incompleta.
Plata o voi face cu un card MasterCard si am dubii ref. la numarul cerut de ei. Exista un nr. pe fata cardului , scris cu cifre argintii , metalice - 16 si mai exista pe spatele cardului inca un nr. din 3 cifre de culoare negru. Le scriu doar pe cele de pe fata cardului sau si pe cele 3 de culoarea negru , de pe spatele cardului ?
Iar pe cele 3 , de culoarea negru aflate de pe spatele cardului , unde le scriu ? Altarutrat celor 16 in aceeasi casuta ?
Scadenza este cumva termenul de valabilitate al cardului ?
Ce semnifica CVV2/CVC2 si ce trebuie sa mentionez in aceasta casuta ?
Multumesc si scuze pentru intruziune.
Mirtha 28+ Eva
CD27 spune:
Ramonzca eu am avut candida si am facut tratament, primul tratament nu a dat rezultat, apoi am luat un antibiotic pentru o alta infectie si am luat impreuna cu klion (antibioticele pot provoca candida chiar daca nu ai si am inteles ca din motivul asta se dau impreuna) de atunci nu m-a mai suparat candida, la analizezel de 36s o sa refac si candida
claudinna de ce zici ca nu se poate face tratament medicamentos in sarcina?eu am facut si sunt multe fete care au acut dierite tratamente recomandate de medic, exista chiar un subiect deschis pe tema asta
Amanda, contractul de munca este suspendat pe perioada concediului medical si in prenatal? nu stiam, stii cumva legea/articolul unde scrie asta, sunt interesata
32s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/