Mamici norocoase de sept - oct 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 7
felicic76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nausica am visat eu, sau cineva de pe-aici e din Breaza? ca azi dau o fuga pina acolo. Nausica29+ si bebe Nedelcu poze |
Anis este la Breaza.
Vlad
28+
bibinika
D'ale gravideniei
claudinna spune:
parca anis era la Campina
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
36+ Florin Razvan
Nausica spune:
citat din mesajul lui felicic76 neatza! Cu intalnirea ramane asa INTANIREA GRAVIDUTZELOR DE SEPT_OCT 2008 Joi, ora 18,00, Cafeneaua Actorilor din Parcul Tineretului. |
as fi venit si eu, dar joi nu pot. am gimnastica de la 6 si de la 7 am curs de pregatire pt nastere, prima sedinta, de-abia astept.
Nausica29+ si bebe Nedelcu
poze
AmandaR spune:
Buna dimineata si de la mine! Nu am intrat de mult. Aveem 28 de saptamani, cred ca la semnatura nu am modificat. Sper ca Mommy Magda sa fie bine.
Am o intrebare pentru feteele care sunt in prenatal. Ati anuntat in scris intrarea in prenatal? E specificat undeva ca trebuie anuntat in scris? Si cu cat timp inainte trebuie anuntat? Ca in Codul Muncii apare ca suspendare de drept. De asemenea daca stiti cumva, eu fiind in concediu medical, deci cu contractul suspendat, in cazul in care se face majorare salariala tuturor angajatilor cu indicele inflatiei au dreptul ca mie sa nu imi faca deoarece sunt in concediu medical?
toate fetele, aveti grija de bobocei
24+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev306pr_.png
baby_boy spune:
Neata fetelor..n-am apucat sa citesc ce ati scris de ieri..insa vreau sa va intreb cum pun si eu pozici pe mamici 2008?
plsss
31
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png
LUCUTTA spune:
Fetelor ,la sfarsitul lunii august trebuie sa fiu nasa la botez dar am auzit de la cineva ca nu este bine sa stai de nasa cand esti insarcinata deoarece poti naste inainte de termen .Persoana care mi-o spus stie doua persoane care au patit asa.Nu stiu daca o fi asa sau nu dar parca mi-e frica.
Voi a-ti auzit ceva de genul asta?
Ce sfat imi dati?
27+
clau_geo spune:
citat din mesajul lui AmandaR Buna dimineata si de la mine! Nu am intrat de mult. Aveem 28 de saptamani, cred ca la semnatura nu am modificat. Sper ca Mommy Magda sa fie bine. Am o intrebare pentru feteele care sunt in prenatal. Ati anuntat in scris intrarea in prenatal? E specificat undeva ca trebuie anuntat in scris? Si cu cat timp inainte trebuie anuntat? Ca in Codul Muncii apare ca suspendare de drept. De asemenea daca stiti cumva, eu fiind in concediu medical, deci cu contractul suspendat, in cazul in care se face majorare salariala tuturor angajatilor cu indicele inflatiei au dreptul ca mie sa nu imi faca deoarece sunt in concediu medical? toate fetele, aveti grija de bobocei 24+ http://tickers.baby-gaga.com/p/dev306pr_.png |
eu sunt in prenatal de cateva zile insa nu am anuntat nimic in scris, dar am sefi intelegatori, trebuie doar sa merg sa duc certificatul medical.
33+ Mami fericita de Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI
zambetmic spune:
'neata burtici
in primul rand sa-mi strig "durerea" ... nu gasesc caciulite pt guguloi
din cele simple, de purtat cand e mic pitic, de legat sub barbita
daca vede cineva undeva prin Bucuresti caciulite de calitate buna sa-mi zica si mie
a doua pe ordinea de zi ar fi vizita de ieri de la medic, unde ne-am luat asa la vorba de cezariana/nastere normala ca am uitat sa-i zic ca am stari de voma zilnic
neuronu meu de gravi e in suferinta grava
guguloiu e un figurant bineinteles, in sensul ca pana acu a stat cu capul in jos, si acu cand ne apropiem de soroc bineinteles ca s-a intors
maica-mea mi-a zis ca poate o sa fie capos ca mine ... ha ha ha, ca si eu tot asa am facut si asa am si ramas
ca dimensiuni si-a pastrat deocamdata diferenta de cu o saptamana mai mic decat sapt luate dupa UM, asa ca DPN-ul ramane in continuare intre 4 si 11 oct
eu tot trag si sper la nastere normala, dar sa vedem daca e si Vladut de acord
cat despre a fi gravida pe lumea asta ... da, e alegerea mea, da, nu e o boala, dar multe din noi mai ales la o varsta inaintata a sarcinii nu mai sunt in deplinatatea capacitatilor fizice ... ca sa zic asa
eu spre ex nu pot sta in picioare, mi se face rau, si medicul cardiolog mi-a zis sa am mereu, oriunde as fi ceva pe aproape unde sa pot sta jos
asa ca atat timp ca exista prioritati semnalate vizual (vezi locuri de parcare, case speciale ... ) mi se pare uman, civilizat si normal sa fie respectate
oameni cu bun simt sau fara se gasesc in orice tara, nu tine de natie, tine de fiecare om in parte
important este ca noi sa ne simtim bine si sa ne putem la bun sfarsit sarcina cu cat mai putin stres asupra mogadetelor
zi usoara tuturor!
31+ cu Vladut
claudinna spune:
din cate stiu eu nu tr sa anunti nimic in scris, duci concediul si gata!
cat despre majorarea salariului cat tu esti in prenatal...asta e...in prenatal esti platita cu 85% din media bruturilor pe ultimele 6 luni de activitate, nu cred ca intri la majorare...dar mai intreaba un jurist!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
36+ Florin Razvan
Nausica spune:
Lucutta, e o superstitie sau ceva legat de efort (ca stai in picioare, ca tii copilul, etc)?
eu am fost nasa cind aveam 11 saptamini si a fost ok. fetita pe care am botezat-o avea vreo 6 kile jumate si nu mi-a fost greu deloc sa o tin. dar a si fost foarte cuminte.
daca e un copil agitat si daca trebuie neaparat sa-l tii tu, adunat cu statul in picioare si cu aerul din biserica, s-ar putea sa fie cam la limita experienta.
Nausica29+ si bebe Nedelcu
poze