Mamici norocoase de sept - oct 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 6
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudinna acum am citit si eu de Magda. Multa sanatate sa-i dea Domnu si sa mai stea bebelache pana ajunge la termen!! fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!! pozici totul pentru bebe 35+ Florin Razvan |
Ma alatur si eu in sprijinirea lui Mommy Magda si sa dea Domnu sa fie totul bine pana la final.
33+ Mami fericita de Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI
Nausica spune:
neata, fetelor, uite imi beau si eu cafelutza.
babytza, intrebai ieri de asternuturi pentru bebe. iti spun unde am vazut eu.
odata la IKEA, majoritatea sint set cu cearsaf, fata de plapuma si fata de perna, dar erau si altfel de seturi. designurile sint foarte dragutze si materialele sint ok. poate mai astepti, totusi, pina in septembrie, cind se schimba catalogul si apar o serie de produse noi.
apoi am mai vazut la Babycomfort - le vezi pe site, eu am fost si la magazinul lor de prezentare si am pus mina, par foarte ok, dar mi s-au parut destul de scumpe.
cearsafuri-husa iti recomand de la firma Bebe Bleu (le gasesti pe site-ul Chic Bebe si la Auchan). sint din bumbac de buna calitate si absolut rezonabile ca pret. exista si protectie impermeabila de pat, tot de la ei.
Nausica29+ si bebe Nedelcu
poze
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicic76 eva: am toate bonuletele pastrate cu banii cheltuiti in sarcina asta, te inspaimanti, dar asta nu ma intereseaza si nici nu am sa-i dau cu ele peste nas cand va fi obraznic! (o sa-i fac mulaje cu talpile lui la nashtere si cu alea o sa-l lovesc peste urechi la 16-18 ani), nu vreau sa calculez si nu ma intereseaza, ce vreau sa subliniez este ca platesc lunar ptr veniturile mele vreo 4 mil lei la stat(doar fd sanatate angajat), bani de care nu beneficiez cu nimic si nu vreau sa beneficiez atat timp cat sunt atati de multi batrani bolnavi sau copii parasiti care au nevoie de servicii medicale. Dar, daca as fi in situatia in care imi este refuzata internarea intr-un spital de care am nevoie, Va promit ca ma vedeti pe toate posturile Tv, la Stiri, in primele 5 min Acum, sa va explic de Magda, ea are, dupa cum stiti, doua utere si doua coluri. Bebe Miruna(nora mea) este pozitionata in uterul drept, ea creste, iar elasticitatea(uterului sau uterelor) este impartita la doi. Deci magda are probleme mecanice ale uterului, bebe normal, col de sarcina lung si inchis, contractiile uterului injumatatit elastic sunt problema. Ea este una dintre cele mai optimiste persoane pe care am vazut-o, bebe Miruna este mai mult decat ok, Magda a mai stat in spital cu saptamanile, sunt sigura ca totul va fi bine si ea merge la Polizu doar ptr sectia de neonato. De aceea m-am infuriat astazi, ea chiar are nevoie sa fie sigura ca bebe, daca se va nashte prematur, are parte de ce-i mai bun, nu sa i se spuna ca nu sunt incubatoare libere. Ea este super ok la moral si la minte, eu faceam un scandal de ma stia tot neonato din Buc si dl Arafat de pe la Smurd. Inca o data, sunt bine amandoua si va tin la curent., Nu vrea sa merg la ea, zice ca nu are nevoie de nimic, pentru ca stie ca eu lucrez si nu vrea sa deranjeze. Imi pare rau ca vroia sa vina la intalnire, si la precedenta era in spital, si acum iar.... Vlad 28+ bibinika D'ale gravideniei |
Feli te rog da-mi si mie pe PM nr ei de tel.Mi-ar face placere sa vorbesc cu ea.
AMR 6 SAPTAMANI
claudinna spune:
fetelor, acum am aflat ca azi e sarbatoare...si eu tocmai am bagat a doua masina de haine la spalat...e Schimbarea la fata a Domnului, cruce rosie
si maine e tot cruce rosie...
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
36+ Florin Razvan
clau_geo spune:
Sper sa fac si eu poze azi la hainutele noi cumparate de tati si sa le pun pe site sa le vedeti, ca sunt asa de mandra de ele
AMR 6 SAPTAMANI
claudinna spune:
asternuturi pt patutul lui bebe eu voi face. am vazut cateva materiale dragute si ii fac doar pt pus pe salteluta, ca de perna n-are nevoi, iar pt plapumica....iar nu cred ca e cazul, ca vor fi destule paturici.
de fapt i-am facut 2, din finet, nu-s f incantata de colorit, dar sunt bune ca material, ca e luat de soacra-mea de ceva timp, special pt nepoti, cum se facea demult...
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
36+ Florin Razvan
Nausica spune:
claudinna, foarte buna idee. si eu m-am gindit sa fac niste cearsafuri, ca alea sint cele mai importante, pina la urma. gasesti si materiale dragutze, daca cauti, dar finetul alb e de baza.
poze
LUCUTTA spune:
Claudinna,eu atunci nu m-am stiut cu tensiune deoarece nu mi-a luat-o nici un medic si nici nu ma simteam rau.Intr-o seara am simtit o miscare brusca cum nu se mai miscase bebe pana atunci si urmatoarele zile nu l-am mai simtit .Cand am fost la medic mi-au zis ca nu mai avea ritm cardiac si atunci s-au gandit la tensiune .Aveam tensiunea 160 cu 110.Stiu o prietena ca o avut tensiunea ca a mea poate si mai mare putin si o dus cu bine sarcina ,dar cu tratament.
Tensiunea ta nu este asa mare ,este un inceput,eu credeam ca o ai mai mare dar oricum trebuie sa ti-o iei de cateva ori pe zi.
Eu acum nu am tensiune decat daca ma enervez,si saptamana trecuta m-am enervat rau si am avut 140 cu 90.M-am speriat si am luat un Dopegyt desi nu mi-a recomandat medicul dar cam asta se da la gravide.Eu umblu tot timpul cu tensiometrul dupa mine.
Te
27+
felicic76 spune:
neatza!
Cu intalnirea ramane asa
INTANIREA GRAVIDUTZELOR DE SEPT_OCT 2008
Joi, ora 18,00, Cafeneaua Actorilor din Parcul Tineretului.
nu este pietris pe jos, de scaune nu stiu ce sa spun, terasele sunt terase, pe terasa de la Cafenea exista bancute de lemn. Comoditate am gasi probabil intr-un restaurant.
Gata, mai mult nu stiu ce sa zic, v-am spus ca daca aveti alte propuneri referitoare la loc, data sau locatie, eu una sunt deschisa si ma pot deplasa oriunde.
Vlad
28+
bibinika
D'ale gravideniei
Nausica spune:
am visat eu, sau cineva de pe-aici e din Breaza? ca azi dau o fuga pina acolo.
poze