Mamici norocoase de sept - oct 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neata fetili!
La noi desi e soare e racoare..asa ca merg repede la banca sa-mi iau cardul cel nou!!!
Vreau sa zic si eu ceva de prioritatea gravidei. In Olanda asa ceva nu exista, nu esti tratata ca "bolnava" sau neajutorata pt ca esti cu burta la gura; Doar turcii si marocanii imi faceau loc pe scaun in tramvai..olandezii NEVER.Nu e ca in Franta sau Germania, cum zicea Eva, daca ai cazut, ti-e rau, sau chiar te vad plangand imediat suna la nr de urgenta.In Olanda au enorm de multe drepturi persoanele cu handicap si asta PRIN LEGE.
De ex, proprietarul casei in care stai cu chirie este OBLIGAT PRIN LEGE sa-ti puna lift si rampa pt scaunul cu rotile in caz ca ajungi sa ai un handicap!
M-am intins iar..dar fug acum la banca...revin later!

35+LUCAS
AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Joy, bun venit inapoi..totusi nu inteleg logica.asa cum nu am inteles nici cand am vazut stirea la TV: te duceau in Turcia dar nu te mai intorceau...poate vor sa isi pastreze gravidele la ei

31+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mai stii? Si-asa nu am vazut gravidute pe la ei? Poate duc lipsa...

Anis, Clexane, cand cumparam, gaseam mereu la farmaciile Dona. Iar dar nu au la una ei iti pot aduce de la alta farmacie de-a lor. Si daca iti faci si card se mai scade ceva din pret. Eu mergeam deobicei la farmacia Dona de la Romana, coloane. Nu stiu daca ai incercat si la ei. Mai gaseam si la farmacia Euroclinic, dar nu stiu dc e acelasi pret ca in oras sau mai scump.

33+ cu Anna Sofia

Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata burtici

Joy bine ai venit acasa !!! Sa ne povestesti cum te-ai distrat, nu mai pune la suflet ce s-a intamplat in avion...

Eva maine dimineata te invit la o partida de fotbal cu baietii....Mai nou si gandacelul meu imi da trezirea de la 6 dim. Si el centreaza, el da cu capul Si am inteles ca mai sunt mamici care sa se bage...incepem un campionat !! Am ras cu lacrimi ce agitat era el cu noaptea in cap.

Valentina 31 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

Eu nu inteleg de ce ca gravide vrem sa fim mai speciale. Suntem gravide, nu suntem bolnave. Daca starea noastra este normala si nu avem nimic altceva nu vad de ce sa fim neaparat privilegiate, foarte sincer va spun ca eu asa gandesc. Sunt gravida pentru ca am vrut sau s-a intamplat dar asta ma priveste direct, nu e vina nimanui, nu am de ce sa cer ceva in plus de la cei din jur. E treaba mea sa ma descurc, daca simt ca nu mai pot sa cer ajutorul, la fel ca si atunci cand nu sunt gravida si am nevoie sa fiu ajutata. E adevarat ca mi-a trebuit o sarcina si inca ceva timp sa ajung la concluzia asta dar acum sunt tare linistita si impacata.

Miruna 34+ si Alexei (13.07.2006)

Muuh , nu cred ca vrem sa fim mai speciale insa de regula in sarcina scade foarte mult imunitatea, astfel incat atunci cand ajungi intr-un mediu cu multi oameni (spital, policlinica, cabinet particular) cum e dr. de familie, e normal sa ai intaietate pt a nu sta prea mult langa persoane bolnave, tibnand cont ca nu poti sa iei cine stie ce medicamente in perioada asta.

eu cred ca asta este motivul pt care gravidele au intaietate.

33+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Cum a ramas cu intalneala ?? S-a stabilit ceva ?

Valentina 31 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

clau_geo, mortala rochia, ff eleganta! imi place mult, chiar daca tu zici ca n-a iesit cum ai fi vrut! si culoarea...verdele e culoarea mea preferata si nuanta aia...super, ce sa mai!

dya, ce copilash mare ai!! fruntea sus si bucura-te de miscarile lui, de clipele pe care le mai ai de petrecut cu el in burtica!!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe

35+ Florin Razvan

Multumesc frumos, culoarea si materialul au fost super, mana de lucru nu prea

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
Joy, bine ai revenit! absurditati gasesti oriunde in lume...

anis, ce sa zic...sistemul sanitar din Romania...daca nu-ti permiteai sa dai atatia bani, incotro o luai?? totusi, mi se pare o suma destul de mare si ar trebui sa incerci sa iei medicamentul compensat. sanateta maxima! a, imi place si mie numele de Medeea, chiar ma gandisem la el pt fetita, ar deh, avem baietel. poate urmatorul va fi fetita. iar Elina, e interesant, dar probabil ca vor fi multi care nu-i vor putea zice asha si tot Elena ii vor spune. dar este copilul tau si daca tie iti place, go for it!

pozici
totul pentru bebe

36+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Neata!

Azi-noapte m-am visat cu bebe meu din burtica ca parca il nascusem si avea 3300kg,avea o cacilita alba in capusor si hainutele erau tot albe.Dormea si era rotunjor la fata.

Claudinna,te rog sa ai mare grija cu tensiunea,nu vreau sa te sperii dar eu am mai spus ca am pierdut o sarcina din cauza tensiunnii asa ca nu este de joaca.
Cat ai tensiunea?
Urmezi un tratament pentru tensiune?

27+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

partea a doua, sistem sanitar privat, experienta proprie, tot astazi
Medicul meu recomanda analiza pentru streptococ B la Medicover, partener analize de laborator este Synevo. Ce ma gandesc eu: fac toate analizele cerute in acelasi timp, la Synevo. Zis si facut. Merg la Synevo in Unirii, imi este foarte aproape de birou, dupa ce mi se intocmeste foaia si bonul de plata, purced la analize. Aflu ca au fost trecute pe foaia si bonul fiscal respectiv doar cele de sange si urina, recoltarea de secretie ptr Streptococ B nu se face decat in Dr.Grozovici, acelasi laborator, alta adresa. Injur in gand si protestez elegant in Unirii, asta este, mai fac un drum. La iesire din laborator din Unirii, culeg de pe masuta un pliant cu lista de preturi, analiza care mai trebuia facuta costa 39 lei. Ok.
Dimineata, fug pana in stefan cel mare, gasesc cabinetul cu pricina, la parter mi se intocmeste fisa/ foia/bonul cu antetul Synevo, cost anliza 39 lei asa cum citisem si pe pliant si sunt indrumata la etajul 1 pentru recoltare. Ma infiintez la receptie, predau foile si sunt anuntata cu zambet frumos ca mai trebuie sa platesc 25 lei RECOLTAREA. Ma umfla rasul, intreb daca este o gluma, mi se spune ca nu, ca ei sunt medicover si presteaza servicii pentru Synevo. Inca amuzata intreb daca nu cumva puteam sa-l pun pe sot sa-mi recolteze el din col sau din vena si scuteam niste bani, nu?
Ideaa este ca daca mi se spunea din sytart va costa 64 lei, no problem, am platit muuuuuuuuult pana acum ca sa ma sperie 64lei, dar chiar sa stai cu mana intinsa? urrraaaaaaaaaat

Vlad
28+

bibinika
D'ale gravideniei

Felic, nu ma mira ce ai patit cu Medicoverul deoarece si sotul o tot pateste in ultimul timp desi are abonament gold la ei, tot reusesc sa se eschiveze de diverse servicii care ar trebui sa le presteze cf. contract.
Imi pare rau ca a trebuit sa treci pri asa ceva si ieri cand a fost tare cald. sa treaca supararea.

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui LUCUTTA

Neata!

Azi-noapte m-am visat cu bebe meu din burtica ca parca il nascusem si avea 3300kg,avea o cacilita alba in capusor si hainutele erau tot albe.Dormea si era rotunjor la fata.

Claudinna,te rog sa ai mare grija cu tensiunea,nu vreau sa te sperii dar eu am mai spus ca am pierdut o sarcina din cauza tensiunnii asa ca nu este de joaca.
Cat ai tensiunea?
Urmezi un tratament pentru tensiune?

27+

ieri la pranz am avut 14/8,5...ceva mai mare decat de obicei, cand aveam cam 13/8... a fost si f cald ieri
mi-a dat cardiologul sa iau ceva, insa m-a cam speriat ce scrie in prospect. am lut totusi ieri un sfert de pastila de Egilok, fata de jumate cat mi-a zis cardio...stiu ca nu e bine nici asha dupa ureche, dar nci ilnic cum a zis el...nu-mi vine sa iau

tu cat ai avut tensiunea atuni? fluctua mult?

pozici
totul pentru bebe

36+ Florin Razvan

Mergi la inceput