Mamici norocoase de sept - oct 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

gata, am reusit sa pun pozele cu hainutele aduse de tati din State.La unele am lasat si pretul ca sa vedetu cat de ieftine au fost. Vorba lui"daca erai cu mine spargeai 2000 usd doar la Gap, la cate lucrusoare frumose aveau"

sper sa va placa si voua.

33+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Corrina - multa sanatate si sa fii cumintica : fara stat in picioare toata ziulica. Sper sa-ti rezolvi problema cu net-ul si sa te bucuri de statul acasa cu bebele.
Joy – bine ai revenit! DESI cu peripetii pe drum la intoarcere, sper ca te-ai bucurat de aceasta iesire .
Urez si eu multa sanatate pt MommyMagda – sa fie amandoua bine, sa sa duca sarcina la termen.
Freshanana – sper ca esti bine.

Apropo de discutia voastra despre gravide pe mine dr meu ginecolog m-a certat ca data trecuta am stat la rand (in fct de programare) si nu un am intrat imediat ce am ajuns. A zis ca este o sarcina inaintata si ca un am voie sa stau sa astept prin gabinete, spitale…. Daca ar gandi toti asa ar fi bine.

34 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Mirtha, eu nu am facut comanda personal (a facut-o al meu), dar stiu ca la partea cu numarul cardului se da tot numarul ala mare si la ccv se dau cele trei cifre - tocmai ma intreba o prietena care da si ea comanda cum am facut si pana la urma a descoperit ca udneva scria explicatie ca ccv inseamna ultimele trei cifre.

31+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Clau - sunt superbe hainutele. Va doresc ca Irina sa le poarte sanatoasa si sa va bucurati de ele.

34 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Multumesc pentru raspuns.
Ma straduiesc sa caut o informatie explicativa pt.CW2 / CVC2 si sa ma lamuresc dar cu limba italiana , mai greu. Incerc pe meniu englezesc sa vedem ce reusesc.
Am deschis si subiect la Femina Intim. Trebuie sa fi facut careva comanda on line si sa ma poata lamuri.

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Mirtha, eu nu am facut comanda personal (a facut-o al meu), dar stiu ca la partea cu numarul cardului se da tot numarul ala mare si la ccv se dau cele trei cifre - tocmai ma intreba o prietena care da si ea comanda cum am facut si pana la urma a descoperit ca udneva scria explicatie ca ccv inseamna ultimele trei cifre.

31+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mirtha 28+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Claudinna, eu zic ca tensiunea ta nu e mare!Cand am fost la cabinet la dr aveam 15/8 si mi-a zis ca e destul de bine, avand in vedere ca a 2-a valoare nu e mare.Mie mi-a zis si la dr gineco si dr cardio sa iau Dopegyt doar daca tensiunea mea trece de 14/9!
Fetelor ajutati-ma si pe mine-as vrea sa iau de la bcr un "pachet cont curent" atasat cardului meu pt a putea plati on-line utilitatile si sa primesc si alocatia copilului pe el.Voi ce stiti, sunt comisioane mari?Functioneaza site-ul lor mereu?HEEELP!!

35+LUCAS
AMR 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Clau_geo, intr-adevar superbe hainutele..pe mine salopetelele m-au dat gata.Sa le stapaneasca sanatoasa!

31+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Tocmai am primit aviz de la posta, n-are ce sa fie decat comanda piciului de la redoute, nu mai am rabdare, scrie acolo ca de la ora 13.20 pana la 20 sa merg, vreau sa vad, dar...in spiritul discutiei de mai devreme, legata de prioritatea gravidelor...o sa o trimit pe mama la posta ca....am mai fost intr-o zi, noroc ca eram a 3 a persoana ca altfel ma cantau cucii acolo...cam atata despre bunul simt al romanilor

clau super hainutele, sa le poarte sanataoasa micuta si am vazut si pozele voastre....esti o mamica super, cand citesc posturile tale..ceva imi spune ca tu si bebelina veti fi ok, am asa un feeling si d-aia nici nu imi vine sa zic foarte multe (nu ma intelege gresit), dar parca ceva imi spune numai cand ma gandesc la voi

32s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Joy, welcome bacK!
Clau, felicitari pt noile achizitii!Eu nu pot sa le vad ca a innebunit laptopul meu..nu dechide nik
Freshanana, unde esti????Miss you!!!Sper sa te simti bine!!
Tocmai am realizat....avem 36 saptamani!!!!Daca intra Fresh ea-mi aducea mereu aminte..

36+LUCAS
AMR 4 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa.g

Clau - sunt superbe hainutele. Va doresc ca Irina sa le poarte sanatoasa si sa va bucurati de ele.

34 +

Multumim frumos, sper totusi sa mai astepte cateva saptamani pana sa le poarte

33+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput