Mamici norocoase de sept - oct 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Clau_geo, intr-adevar superbe hainutele..pe mine salopetelele m-au dat gata.Sa le stapaneasca sanatoasa!

31+
bebe David

Lucrusoare bebe David

si multumim frumos si sa dea Domnu sa fie bine pana la final

33+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

salut,

am ramas cu un gust amar dupa discutia pe care am avut-o ieri seara cu doctorul meu. cind m-am dus la clinica aceea privata, tipa de la marketing, ca deh acolo sintem clienti si nu pacienti, mi-a spus ca din suma aia imensa numai o mica parte este transferata doctorului, asa ca ar fi bine sa vb eu cu el cam cit este onorariul lui pt nastere. ducindu-ma aseara la el, i-am pus pe masa devizul de la clinica si l-am rugat sa adauge onorariul lui. nu prea am inteles eu la inceput de ce era el fisticit, dar dupa citeva secunde m-am prins. ideea este foarte simpla, el are o clinica unde presteaza servicii ginecologice, cind vine vorba de obstetrica, se duce la un spital de stat sau la acea clinica privata, iar onorariul lui este in 'plic'!!!! am zis ca nu aud bine, cu toata fisticeala lui, mi-a spus ca plicul contine 400 de euro, insa acum ca eu vreau totul pe factura si prin asigurare, va fi 600 de euro pt nasatere normala si 800 pt cezariana... cu toate astea se intreba cum isi va recupera el banii de la clinica privata!!!!
am zis ca nu e adevarat! pina la urma si-a dat seama ca eu nu-i voi da bani in plic si sa faca bine sa-mi dea factura.

in alta ordine de idei, totul este ok cu bebelina, ste in grafic, am zis ca nu e adevarat cind am auzit ca are fix 35 de saptamini. misca la greu si totul este ok cu colul, lichidul amniotic, deci daca totul ramine ok voi naste in jurul datei de 10 sept.

mi-a zis ca trebuie sa-mi monitorizez miscarile bebelinei de 3 ori pe zi si sa scriu nr de miscari intr-un tabel din cartea gravidei, plus de asta va trebui sa ma duc la clinica o data pe saptamina pt monitorizare fetala. voi faceti chestia asta?

plus ca mi-a recoltat si pt streptococ B, sper sa iasa ok.
va trebui sa ma duc sa fac si analizele de singe / urina peste 2 saptamini.

aaaa, si inca ceva, nu conteaza daca-mi face control pe masa, ecografie, stau la taclale cu el, tot felul de teste sau toate la un loc - tariful lui e acelasi. Vorba sotului meu - la el platesti timpul lui si nu prestatiile. Noroc ca e un doctor super bun, daca nu era el, poate ca nu as fi fost gravida acum.

ici la toate fetele. citesc din urma si revin

35+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Tocmai am primit aviz de la posta, n-are ce sa fie decat comanda piciului de la redoute, nu mai am rabdare, scrie acolo ca de la ora 13.20 pana la 20 sa merg, vreau sa vad, dar...in spiritul discutiei de mai devreme, legata de prioritatea gravidelor...o sa o trimit pe mama la posta ca....am mai fost intr-o zi, noroc ca eram a 3 a persoana ca altfel ma cantau cucii acolo...cam atata despre bunul simt al romanilor

clau super hainutele, sa le poarte sanataoasa micuta si am vazut si pozele voastre....esti o mamica super, cand citesc posturile tale..ceva imi spune ca tu si bebelina veti fi ok, am asa un feeling si d-aia nici nu imi vine sa zic foarte multe (nu ma intelege gresit), dar parca ceva imi spune numai cand ma gandesc la voi

32s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

CD sa te auda Dumnezeu si sa fie bine buburuza mea si sa nu mai am probleme pana la 37 s macar si multumesc mult pt incurajari si aprecieri.

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui piolica

salut,

am ramas cu un gust amar dupa discutia pe care am avut-o ieri seara cu doctorul meu. cind m-am dus la clinica aceea privata, tipa de la marketing, ca deh acolo sintem clienti si nu pacienti, mi-a spus ca din suma aia imensa numai o mica parte este transferata doctorului, asa ca ar fi bine sa vb eu cu el cam cit este onorariul lui pt nastere. ducindu-ma aseara la el, i-am pus pe masa devizul de la clinica si l-am rugat sa adauge onorariul lui. nu prea am inteles eu la inceput de ce era el fisticit, dar dupa citeva secunde m-am prins. ideea este foarte simpla, el are o clinica unde presteaza servicii ginecologice, cind vine vorba de obstetrica, se duce la un spital de stat sau la acea clinica privata, iar onorariul lui este in 'plic'!!!! am zis ca nu aud bine, cu toata fisticeala lui, mi-a spus ca plicul contine 400 de euro, insa acum ca eu vreau totul pe factura si prin asigurare, va fi 600 de euro pt nasatere normala si 800 pt cezariana... cu toate astea se intreba cum isi va recupera el banii de la clinica privata!!!!
am zis ca nu e adevarat! pina la urma si-a dat seama ca eu nu-i voi da bani in plic si sa faca bine sa-mi dea factura.

in alta ordine de idei, totul este ok cu bebelina, ste in grafic, am zis ca nu e adevarat cind am auzit ca are fix 35 de saptamini. misca la greu si totul este ok cu colul, lichidul amniotic, deci daca totul ramine ok voi naste in jurul datei de 10 sept.

mi-a zis ca trebuie sa-mi monitorizez miscarile bebelinei de 3 ori pe zi si sa scriu nr de miscari intr-un tabel din cartea gravidei, plus de asta va trebui sa ma duc la clinica o data pe saptamina pt monitorizare fetala. voi faceti chestia asta?

plus ca mi-a recoltat si pt streptococ B, sper sa iasa ok.
va trebui sa ma duc sa fac si analizele de singe / urina peste 2 saptamini.

aaaa, si inca ceva, nu conteaza daca-mi face control pe masa, ecografie, stau la taclale cu el, tot felul de teste sau toate la un loc - tariful lui e acelasi. Vorba sotului meu - la el platesti timpul lui si nu prestatiile. Noroc ca e un doctor super bun, daca nu era el, poate ca nu as fi fost gravida acum.

ici la toate fetele. citesc din urma si revin

35+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Piolica , ma bucur tare mult pt tine si bebelina ta si sa dea Domnu sa fiti bine pana la final si sa nasti pe 10 sept. de ziua mea o fetita sanatoasa, vioaie si norocoasa

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Nushulica, se pare ca e pe stoc mult doritul balansoar!

Noi insa nu stiu daca il mai luam, ca am ajuns la concluzia ca e mai util un fotoliu-pat in camera la bebe, numai daca nu-mi conving husband-ul sa il luam ca fotoliu de relaxare pentru camera noastra de lucru. Anyway, la un moment dat o sa mergem sa il vedem, dar nu prea stiu cand ..

32+ AMR 52 zile!!

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Piolica – felicitari pt fetita sanatoasa si maricica!! Sanatate multa in continuare la amandoua si sa ajungi cu bine la 10 sept.

34 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Piolica, ma bucur ca e totul bine si in grafic....iar faza cu plicul....hm....speram ca lumea e mai altfel in alte parti.
A ajuns coletul de pe 25 iunie?Eu am scris alaltaieri mail sa imi spuna ce sa fac si mi s-a raspuns sa ma duc sa mai verific o data si daca nu e sa ii scriu inapoi...e a treia oara cand ma trimit inapoi, ca si cum eram idioata sa nu ma duc la posta si de-abia dupa aia sa le scriu.

31+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata si de la noi!!!
Ce mult ati mai scris ati fost super harnicute!
Am citit mai pe diagonala deci nu am retinut mare lucru.
Am vazut ca ati discutat despre prioritatea gravidelor mie mi se pare ok sa fie asa mai ales in luna mare cand nu mai putem sta prea mult in picioare!
Claudinna da azi e sarbatoare, mie mi-a zis soacramea de ieri ca daca nu si eu ma apucam de spalat si de cusut la goblen.Dar maine nu stiu sa fie sarbatoare!!!Ai grija cu tensiunea ca si eu o am mare asta dinainte de sarcina si imi fac mari probleme!!!
Bitza ma bucur ca esti curajoasa si incerci sa nasti natural.
Apropo dragele mele stiti ce m-am gandit sa spunem fiecare pentru ce fel de nastere optam si de ce asta asa ca un sondaj si ca un ajutor pentru cele care nu sunt hotarate (e si cazul meu!!)

Diana
36+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

clau_geo, merci mult! hihihi, esti nascuta pe 10 spet, mi-ar placea mie sa am eu o fata asa frumoasa ca tine.

denisa, merci mult, eu sper din tot sufletul ca fetita sa vina la termen.

tzitziri, faza cu banii in plic m-a socat... era 9 seara cind eu vorbeam cu el de asta! dupa o zi de munca si doua ore de stat la usa lui, iti dai seama ce fata am facut cind am auzit ca e de la mina la mina fara factura, iar eu statema cu devizul sub nasul lui. penibil!
in fine, ideea e ca pe linga cei 3000 de euro de la clinica ar trebui sa-i dau si lui plicul, avind in vedere ca el are doar un contract cu clinica, iar onorariul se pare ca nu e cine stie ce! super afaceri!

nu am primit coletul de la 'LA' si ma cam calca pe nervi chestia asta. azi lucrez de acasa, asa ca trag o fuga pina la posta.
CD- tu din ce data ai comanda la 'LA'? e din 25 iunie?
felicic, m-am intristat cind am auzit de mommy magda, ma bucur ca totul s-a rezolvat pina la urma si ca ea e atit de puternica si de optimista. transmite-i toate cele bune si din partea mea.

35+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------

Mergi la inceput

clau, am vazut si eu hainutele de la GAP. sint fffffff frumoase si atit de ieftine. o sa fii atit de mindra cind le va purta bebelina ta. hainele de la GAP sint de foarte buna calitate.
iar rochita ta este superba, sa stii ca nu se vede in poze ca 'mina de lucru' nu a fost asa buna. arati foarte bine in ea! ca Angelina Jolie!

35+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------

Mergi la inceput