Mamici norocoase de sept - oct 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AmandaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Amanda, contractul de munca este suspendat pe perioada concediului medical si in prenatal? nu stiam, stii cumva legea/articolul unde scrie asta, sunt interesata

32s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

CD, ti-am copiat din Codul Muncii. Concediul medical e litera b), iar prenatalsi potnatal e litera a)

Art. 50. - Contractul individual de munca se suspenda de drept in urmatoarele situatii:
a) concediu de maternitate;
b) concediu pentru incapacitate temporara de munca;
c) carantina;
d) efectuarea serviciului militar obligatoriu;
e) exercitarea unei functii in cadrul unei autoritati executive, legislative ori judecatoresti, pe toata durata mandatului,
daca legea nu prevede altfel;@
f) indeplinirea unei functii de conducere salarizate in sindicat;
g) forta majora;
h) in cazul in care salariatul este arestat preventiv, in conditiile Codului de procedura penala;
i) in alte cazuri expres prevazute de lege.

@Litera e) a fost modificata prin art. unic din Legea nr. 480/2003.

24+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev306pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Tzitziri se pare ca ai avut dreptate despre semnificatia CW2/CVC2 :http://www.epayment.ro/suport/#bottom_2_6.
Multumesc!

Mirtha 28+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Tzitziri se pare ca ai avut dreptate despre semnificatia CW2/CVC2 :http://www.epayment.ro/suport/#bottom_2_6.
Multumesc!

Mirtha 28+ Eva

Cu placere si sa le stapaneasca Eva sanatoasa!

31+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

e al treilea mesaj pe care il scriu: ori a innebunit laptopul, ori netu'. va pup pe toate cu drag, noi suntem bine, am schimbat semnatura si vroiam sa va intreb din nou" ce ziceti de numele Max pt bb?

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Piolica felicitari pentru bebelina in grafic
comanda mea la redoute este din 16 iulie (am acut una pe 16 iulie si una pe 24 iulie...banuiesc ca a venit cea din 16)
Amanada, merci mult pentru informatie, dar....tu intelegi de aici ca se supenda contractul de munca pe perioada concediului medical sau prenatal, ca eu chiar nu inteleg asta, ai intrebat pe cineva?
a) concediu de maternitate; - asta e CIC, concediul de 2 ani
b) concediu pentru incapacitate temporara de munca; si asta e pensionare temporara
asta din ce stiu eu, daca tie ti-a expl;icat cineva altfel, te rog sa-mi spui ca tare sunt interesatata (in noiembrie ar trebui sa implinesc 3 ani de munca la job-ul asta si sa iau un salaraiu in plus...de aici interesul meu nemarginit)

Intreba cineva de anuntarea in scris a prenatalului...voi nu ati facut cerere sa va platesca salaraiu intreg timp de 6 sapatamani? ca atunci ma gandesc ca prin cererea asta ii anuntam Eu am zis ca lucrez pana pe 15 aug asa ca...tatonez terenul acum...si chiar mai am 10 zile de CO si as vrea sa iau si pe alea, sper sa nu faca sefa mutre...ori ca le iau acum..ori ca le iau la anu'....tot aia e, doar ca vreau sa mai aman mersul la dr de fam dupa certificatul medical

32s+ Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui zambetmic

'neata burtici

in primul rand sa-mi strig "durerea" ... nu gasesc caciulite pt guguloi
din cele simple, de purtat cand e mic pitic, de legat sub barbita
daca vede cineva undeva prin Bucuresti caciulite de calitate buna sa-mi zica si mie

a doua pe ordinea de zi ar fi vizita de ieri de la medic, unde ne-am luat asa la vorba de cezariana/nastere normala ca am uitat sa-i zic ca am stari de voma zilnic
neuronu meu de gravi e in suferinta grava

guguloiu e un figurant bineinteles, in sensul ca pana acu a stat cu capul in jos, si acu cand ne apropiem de soroc bineinteles ca s-a intors
maica-mea mi-a zis ca poate o sa fie capos ca mine ... ha ha ha, ca si eu tot asa am facut si asa am si ramas
ca dimensiuni si-a pastrat deocamdata diferenta de cu o saptamana mai mic decat sapt luate dupa UM, asa ca DPN-ul ramane in continuare intre 4 si 11 oct
eu tot trag si sper la nastere normala, dar sa vedem daca e si Vladut de acord

cat despre a fi gravida pe lumea asta ... da, e alegerea mea, da, nu e o boala, dar multe din noi mai ales la o varsta inaintata a sarcinii nu mai sunt in deplinatatea capacitatilor fizice ... ca sa zic asa
eu spre ex nu pot sta in picioare, mi se face rau, si medicul cardiolog mi-a zis sa am mereu, oriunde as fi ceva pe aproape unde sa pot sta jos
asa ca atat timp ca exista prioritati semnalate vizual (vezi locuri de parcare, case speciale ... ) mi se pare uman, civilizat si normal sa fie respectate
oameni cu bun simt sau fara se gasesc in orice tara, nu tine de natie, tine de fiecare om in parte
important este ca noi sa ne simtim bine si sa ne putem la bun sfarsit sarcina cu cat mai putin stres asupra mogadetelor

zi usoara tuturor!

31+ cu Vladut

Am vazut eu ieri caciulite la PRENATAL si la Z in Carrefour Feeria. Bumvacel 1oo%

Valentina 31 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonzca79

neata fetelorrr....am scris la capitolul trecut dar se pare ca nu a fost citit...v-ati confruntat cu candida albicans??se mai face tratament acum in sapt 34 pt asa ceva???dar bacili colli??? sunt stresata....

POZE...POZULICI

34+... Erik

Ramonzca am avut eu si cred ca am facut iar....Mi-a dat dr Canesten ovule, 3 zile.

Valentina 31 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Tzitziri multumim pentru urari .
Nastere usoara si multa sanatate!
Am dat deja comanda , am primit acceptul iar acum astept sa vina coletul.

Mirtha 28+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

nerantulamerci ca m-ai atentionat ca a venit balansoarul , am vb cu sotul asteptam leafa si-l comandam poate totusi il iei si tu ca stiu ca ti l-ai dorit si tu la fel de mult

n-am apucat sa citesc chiar din cauza de sot deranjat la stomacel, de 2 zile stau dupa el cu tot soiul de inventii culinare si nu=i pica bine nimic, mai rau a slabit deja vreo 3 kile din cauza ca nik nu-i sta in stomac...asa ca stau cu okii pe el si forumul mai putin

clau_geo sunt superbe hainutele aduse din state pt micuta irina sa le poarte sanatoasa!!!!iar tu in rokita verdeesti super, super...nush cum da am facut llegatura cand am vazut poza cu una din pozele angelinei j.tot gravidutza cu o rochitza identica dar gri

sunt bucuroasa pt magda, pt tonusul ei in ciuda faptului ca uite e in spital cu probleme e optimista si vesela, si asta e fff bine si pt ea si pt bebe, ma rog sa o ajute Dzeu sa duca sarcina cat mai mult

piolica efectiv am ramas socata cand am citit ce ai scris, nu m-as fi gandit ca poate fi asa si in alte parti decat in ro...si ce scor!!!! pe de alta parte ma bucur enorm pt vestile bune despre bebelina, acum eu stiu ca la nastere toate vom avea diverse neplaceri(fizice, psihice, financiare sau de alta natura) dar daca bebeii sunt sanatosi eu zic ca vom uita toate celelalte!

amanda r nici eu nu am facut nicio cerere de prenatal la serviciu, doar duc medicalul de la dr de fam

ilia te pup ma bucur ca sunteti bine felicitari pt schimbarea semnaturii si la mai mare!!! despre nume ce sa zic, e alegerea parintilor oricum mie nu-mi place sa comenteze cineva alegerea noastra, e un nume deosebit oricum, pe care nu-l intalnesti oricand

si apropo de asta, la fel si cu anis, medeea e un nume deosebit si eu daca as fi avut fetita m-as fi gandit la el!!! cand am citit cat dai pe clexane era sa lesin totusi vezi poate poti face rost de reteta sa iei compensat, cu o mica atentie pe la o farmacie sigur se rezolva!

in rest va pup pe toate ca nu am retinut exact de fiecare dar am vazut ca sunt vesti bune!!!

aaaa ...intalneala placuta si sa faceti poze fetelor sa va vedem si noi, ok?

aseara m-am enervat si am mancat o ciocolata intreaga ca ma dispera copilu asta care dadea cate un piciorus asa lesinat si cand si cand si am zis sa-i dau ceva energie eii fetelor m-a tinut treaza pana la 2 noaptea si de dimineata iar a inceput asta asa ca sa ma linisteasca!

29+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Ce faceti fetele ? Am intrebat si eu dimineata cum pot sa pun poze pe site-ul comun..insa nu s-a grabit nimeni sa-mi raspunda..asa ca m-am suparat si am prestat la bucatarie o ciorbita de rosii, una de peste, peste prajit, dovlecei. Acum am iesit din bucatarie ..sau mai bine zis din sauna..si pana la urma am reusit cat de cat sa pun pozele. M-am calmat cu medicul de familie aseara..cred ca ma enerva orice ieri. Oricum cred ca o sa-l schimb..mai vedem.. O dupa-amiaza placuta

31

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png

Mergi la inceput