Mamici norocoase de sept - oct 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 12
andreea_and spune:
Salutare fetele, cum va descurcati cu caldurile astea?
Eu am fost ieri la eco ca sa ma mai linistesc, doctorul meu fiind in concediu pana pe 15 august, si bebelina noastra e bine merci, are 2423g, colul e inchis si lung, de lichidul amniotic mi-a zis ca e putin redus dar ca e normal, fiind vara si deshidratandu-ma mai repede. Asa ca bag lichide la greu si m-am abonat la toaleta din jumate in jumate de ora.
Ieri ne-a sosit si comanda de la bimbomarket, am luat pana la urma caruciorul www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=5646&c_id=33&cf_id=40#" target="_blank">asta (nu-l mai aveau pe cel roz) , bouncerul de la fisher price si pernuta "sleep well" de la chicco, cea care se pune sa nu se intoarca bebe cu fata in jos. Sunt foarte multumita de toate produsele, mai ales de carut care are o groaza de accesorii si pare de foarta buna calitate, plus foarte usor de manevrat. Sa vedem acum cat ne tine, dar la banii astia eu sunt foarte incantata.
Nausica foarte frumos noul nume al lui Nedelcu!
clau geo esti o graviduta foarte frumoasa!! Iar lucrusoarele pt bebelina sunt superbe! Sa le poarte sanatoasa, dar peste vreo luna asa! Intr-adevar, sa tot faci shopping in State!
Claudinna, Bitza tin pumnii sa fiti ok cu tensiunea si sa puteti naste asa cum vreti voi si fara probleme!
Babytza sa stapaniti sanatosi lucrusoarele, sunt foarte frumoase!
Joy bun venit inapoi, bine ca ati rezolvat cu avionul, n-as fi vrut sa te vad si pe tine pe la stiri. Concediul cum a fost?
Bitza felicitari pt schimbarea semnaturii!
Piolica ce ma bucur ca e bine bebelina si in grafic, stiu ca iti faceai probleme, felicitari! Interesant ca se practica faza cu plicul si la unguri...
Mirtha vad ca deja te-a lamurit tzitziri cu comanda, daca mai ai intrebari suntem aici.
Si mie mi se umfla rau mainile, mai ales dimineata cand ma scol. Mi se mai umfla cateodata si picioarele, dar mainile zilnic, fara exceptie. Nici nu-mi mai pot scoate verigheta de pe deget. Si apa beau destula, chiar si noaptea, nu mananc prea sarat..vad ca in ultimele zile a inceput sa-mi mai creasca tensiunea, sper sa nu am probleme cu asta acum.
34+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
Mirtha spune:
Andreea , gata s-a rezolvat . Sper sa nu mai apara alte probleme iar urmatoarea etapa sa fie
ridicarea coletului !
Multumesc pentru oferta, am sa o retin in caz ca...
!
Carucioarul este superb ! Sa-l stapiniti sanatosi si cu multe bucurii!
Mirtha
28+
Eva
piolica spune:
nushulica, andreea_and, da, sint destul de dezgustata... mai ales ca astia de la clinica mi-au zis ca ei transfera o suma doctorului, insa cica e secreta... nu au voie sa mi-o spuna. in fine, important e ca bebelina este in grafic, ca totul a iesit ok si la control pe masa si la eco! noi sa fim sanatoase si sa aducem e lume bebelusi frumosi si sanatosi
nushulica, ai grija de sot, sper sa se faca cit mai repede bine 
andreea_and, super vesti ai adus de la eco. felicitari!
si mie mi se umfla foarte tare mainile, nici nu pot sa string pumnul imediat cum ma trezesc, eu as zice sa scoti verigheta de pe acum, eu am scos-o de citeva saptamini deja. Dimineata eu tin mainile in apa rece cit pot de mult, si vad ca ma mai lasa umflaturile.
35+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
AmandaR spune:
Art. 51. - (1) Contractul individual de munca poate fi suspendat din initiativa salariatului, in urmatoarele situatii:
a) concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani sau, in cazul copilului cu handicap, pana la implinirea
varstei de 3 ani;
b) concediu pentru ingrijirea copilului bolnav in varsta de pana la 7 ani sau, in cazul copilului cu handicap, pentru
afectiuni intercurente, pana la implinirea varstei de 18 ani;
c) concediu paternal;
d) concediu pentru formare profesionala;
e) exercitarea unor functii elective in cadrul organismelor profesionale constituite la nivel central sau local, pe toata
durata mandatului;
f) participarea la greva;
CD, avand in vedere ca cic-ul e trecut la capitolul 51 lit a), pentru mine e clar ca acel concediu de maternitate e prenatalul si postnatalul. In legatura cu concediul medical am citit undeva ca e incapacitatea temporara de munca, nu stiu daca nu chiar aici pe DC la probleme legislative. Si mie mi s-a parut ciudat sa fie suspendat contractul pe perioada concediului medical, dar avand in vedere ca eu nu prestez munca, ei nu imi dau salariu si nici zile de concediu pentru perioada respectiva cred ca totusi intra la suspendare. Am citit undeva deci nu sunt 100%, daca stiti careva altfel, conraziceti-ma.
Plus urmatorul articol:
Art. 49. - (1) Suspendarea contractului individual de munca poate interveni de drept, prin acordul partilor sau prin actul
unilateral al uneia dintre parti.
(2) Suspendarea contractului individual de munca are ca efect suspendarea prestarii muncii de catre salariat si a platii
drepturilor de natura salariala de catre angajator.
Tu o sa faci cerere sa iti compenseze pana la 100% salariul pentru 6 saptamani? A mai facut careva? L-a compensat? Ca mie imi vine greu sa cred ca se chiar aplica contractul colectiv de munca. Am inteles ca conf contractului colectiv de munca ai avea dreptul si la un salariu mediu pe unitate, dar eu chiar suntcurioasa daca cineva a reusit sa primeasca aceste drepturi.
toate fetele.
Clau, super hainutele de la Gap le-am vazut si eu. Sa le foloseasca sanatoasa
24+ 
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev306pr_.png
LUCUTTA spune:
ilia99te rog sa nu te superi pe mine dar numele Max m-i se pare nume de catel.La copii nu am auzit numele acesta decat la catei.
Mai bine te mai gandesti,nici eu nu am ales inca un nume parca nu imi place nici unul.
Te 
27+
denisa.g spune:
Andreea-and – felicitari pt bebelina grasuna. Eu am scos verigheta de cateva luni – acum imi vine bine verigheta sotului. Sa folositi sanatosi tot ce ati cumpaat – imi place caruciorul – cam asa e si al meu. 
Lucuta - nici eu nu m-am gandit la nume - la fel, nu imi place nimic - si mai e putin si vine bebe..
34 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
CD27 spune:
Amanda, merci inca o data de informatii, probabil ai dreptate cu prenatalul...din moment ce nu te mai plateste unitatea
, cu medicalul...hmm...stiu ca suporta si angajatorul o anumita cota 
Eu o sa fac cu siguranta cerere atat pentru plata integrala a salariului timp de 6 saptamani cat si pentru salariul mediu pe unitate, de ce nu crezi ca se acorda aceste drepturi? pai este ilegal sa nu se acorde, nu cred ca si-ar permite sa-mi ingradeasca 'drepturile de gravida'
, glumesc, salariul mediu pe unitate tocmai a primit sefa care are bebeloi (nu a stiut de la inceput si a facut cererea mai tarziu), deci asta e sigur. O sa va anunt ce reactie primesc din partea lor ![]()
Tocmai a venit mama cu sacul, da cititi bine, e un sac de la redoute
33s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
tzitziri spune:
Andreea_and, sa le stapaniti sanatosi pe toate
..vad ca multe am luat aceeasi combinatie(carut,bouncer,pernita)...cred ca injura aia de la TNT la cat cara![]()
31+ 
bebe David
Lucrusoare bebe David
CD27 spune:
Andreea felicitari pentru bebelina

Joy bine ai revenit din concediu
fetelor eu am primit comanda de la redoute din 24 iulie, nici urma de aia din 16 iulie
si e cam subtire comanda asta, desi a venit in sac
; mi-am luat vreo 5 perechi de moartea pasiunii...aoleu...sunt imensi nu stiu ce-a fost in capul meu
; acum ma bate gandul sa cumpar baterii sa probez caruselul![]()
baby boy am vazut hainutele sunt faine, acum regret ca nu am luat si eu body cu un pic de guleras, ar fi fost bine venite la iarna, dar nu e timpul trecut
poate ma mai bag la o comanda dupa ce o vad eu la domiciliu peaia din 16![]()
33s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
monica_dicut spune:
CD, din ce data era comanda?? Am si eu sa-mi vina din 18,20 si 24 iulie
Bine ca ti-a venit aviz. Sper sa vina si la mine.
SI ghiciti ce fac io acum
Evident, o noua comanda ca nu ma potolesc deloc 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
34+ Cuculetz
Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 5+ SAPTAMANI 

AMR 38 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI