Mamici norocoase de sept - oct 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 13
dyanira spune:
Nu stiu cum suportati voi caldura, dar eu simt ca nu mai pot: mi-e cald permanent si ziua si noaptea!!!zi noapte erau incasa 19 grade cu AC si mie imi era tot cald sotul meu nu mai putea de frig.
Am propus si eu un sondaj in legatura cu nasterea dar nu m-a prea bagat nimeni in seama..
Fetelor vad ca ati inrosit netul de atatea comenzi : eu chiar nu am comandat nimic pe net pentru ca nu prea am incerdere sa cumpar ceva ce nu vad asa sunt eu mai tipicara, nu dau banii pana nu vad.
Doar salteluta o sa comand ca pe asta am vazut-o cum arata si mi se pare mai comod sa mi-o aduca acasa.
Piolica ce supriza si acolo medicii asteapta plicul
Felicitari pentru BB in grafic.
Eu deja imi fac probleme ca o sa fie BOBO prea mare deja are 3200g si nu stiu cum o sa mai iasa daca o sa aiba peste 4 kg.
Baby boy ce harnicuta ai fost si cate ai mai gatit.M-as apuca si eu de gatit ceva : parca o salata orientala ar merge!!!
Diana
36+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
baby_boy spune:
CD27, pana si sotul a fost incantat de hainute...i-a placut mult materialul..ma bate gandul sa ma mai bag la o comanda...eu am facut pe 15 iulie comanda..si pe 22 au trimis-o ei..iar ieri a ajuns la posta..si bine inteles ca am ridicat-o imediat..n-am asteptat sa vina aviz..ca doar cumnatu lucreaza la posta
si doar el stie ce stres si-a luat in fiecare zi cand il intrebam daca s-a interesat de comanda mea ![]()
![]()
31 

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png
CD27 spune:
monica astazi mi-a venit comanda din 24 iulie
sa stii ca si pe mine ma bate gandul sa mai fac, mai ales ca am gasit niste cizme simpatice, sper sa nu ma pacalesc cu ele
, mai astept vreo saptamana![]()
33s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
CD27 spune:
Auziti, am luat niste pantofei/botosei ce-or fi ei, marimea 16/17 sunt mici de tot, pentru picii cei mai pici, mi se pare mare diferenta intre marimea 16/17 si marimea 20, care sunt pentru 2 ani cred (asa sunt de mari
), asa ca aveti grija daca luati incaltari![]()
33s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
baby_boy spune:
dyanira scuze. Uite incep eu..
Optez pentru nastere naturala iar argumentele mele ar fii urmatoarele
nu vreau operatie ..adica taietura pe uter e taietura pe uter..care e un muschi serios..chiar daca unele mamici n-au avut probleme si a fost super o.k ..si durerile de dupa..si operatia..si tot..n-am de unde sa stiu cum o sa fie la mine , apoi unele mamici au avut probleme cu venirea laptelui..desi altele nu, in prima zi nu poti sa alaptezi bebeul pt. ca trebuie sa stai in pat..pana trece anestezia ..si asa mai departe...
Alte mamici se plang ca au ramas cu burtica dupa cezariana...desi poti ramane si dupa naturala.
Nush cum sa zic..amandoua tipuri de nastere au avantaje si dezavantaje...eu am fost la spital in mai cand a nascut prietena mea..si pot spune ca oricum era greu...cele care facusera cezariana in prima, a doua zi se tarau sa se scoale din pat sa mearga sa le faca toaleta..si sa alapteze..in timp ce mamicile care nascusera natural se vedeau de la o posta ca mergeau cracanate...
Fiecare cred ca alege cum crede mai bine. In concluzie eu raman pe naturala....nu stiu cum o sa fie durerile..dar in cazul in care simt ca nu pot sa suport o sa cer epidurala...eventual. Sper sa ma lase si bebe ..sa fie totul o.k .sa ma incadrez la naturala 
31 

poze http://community.webshots.com/user/baby_boy80
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev284pb_.png
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Piolica ce supriza si acolo medicii asteapta plicul Felicitari pentru BB in grafic.Diana 36+ mamica fericita de ANDREI TUDORAMR putin pana sa ne vedem minunea |
DA,si aici e cu plicul... asta este, de la mine nu o sa vada nici un plic, asa ca trebuie sa sara cu factura. E treaba lui cum face.
sa stii ca pe mine ma intereseaza chestia cu sondajul, insa ma gindeam ca o sa fie unul din ala de unde poti sa alegi ce si cum si la sfirsit sa-ti dea procentul! eu asta asteptam

daca nu e asa, atunci pe mine trece-ma cu nastere naturala (cu peridurala). motivul: nu am nici un motiv sa mi se impuna cezariana, deocamdata. si ca sa aleg eu cezariana asa ca moft, in nici un caz nu mi-a trecut prin cap.
35+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
piolica spune:
CD, ce te invidiez... ti-a ajuns comanda din iulie??!!! eu mi-am luat adios la cea din iunie. o sa trec azi pe la posta asa just in case.
35+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
denisa.g spune:
pe mine treceti-ma tot cu naturala!!! Inca ma gandesc la peridurala.
Dyanira - salata orientala vreau si eu sa fac - i-am zis sotului sa ia masline in drum spre casa.
34 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisa.g pe mine treceti-ma tot cu naturala!!! Inca ma gandesc la peridurala. Dyanira - salata orientala vreau si eu sa fac - i-am zis sotului sa ia masline in drum spre casa. 34 + ![]() www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica |
Deci pana acum 3 naturale.
Denisa.g spune-mi te rog ce mai pui in salata orientala , o faci si cu maioneza?
Diana
36+ mamica fericita de
ANDREI TUDORAMR putin pana sa ne vedem minunea
andreea_and spune:
Mirtha multumesc, si voua asemenea! Cam intr-o saptamana maxim ar trebui sa primesti comanda, la noi atat a durat.
Piolica nu prea ma indur s-o dau jos ca mi-e draga
- eu nu prea port bijuterii, dar verigheta si inelul de logodna au o semnificatie aparte si am eu asa un pitic sa nu le dau jos. Ciudat e ca seara mi-e larga.
Denisa multumesc, vazut pozele de saptamana trecuta, ce ti-a crescut burtica, tot frumoasa ai ramas!
CD multumesc, cred ca azi vei fi toata ziua ocupata cu sacul de pe LR hi hi, eu asa am fost cand a venit.
Tzitziri sa fie sanatosi astia de la TNT ca pe mine m-au si enervat, am vazut ieri dimineata ca era pachetul "out for delivery" si i-a sunat sotul sa vada cand vine ca trebuia sa mergem la doctor la 2.30. La care ei au zis ca la 3 fix sunt la noi si ca nu-i intereseaza, ca nu am platit noi ci bimbomarket si ca e oricum tarif economy ceva de genul asta, in fine, pana la urma a vorbit sotul cu soferul si s-a intalnit cu el in oras si a luat coletul.
Dyanira eu sper sa pot naste natural pentru ca nu sunt adepta operatiilor la cerere fara motiv. Dar nu exclud nici varianta cezarienei in caz ca nu se poate natural.
Ilia de ce nu Maximus?
Glumesc, mi se pare cam scurt dar daca voua va place, e copilul vostru si alegerea voastra. Felicitari pt schimbarea semnaturii!
Zambetmic caciulite eu am luat la set cu pantalonasi si camasuta din cora, dar am vazut si separat pe net la chic bb, sunt marca rombaby. Am mai vazut si in obor daca ajungi pe-acolo, dar nu ti-as recomanda sa iei turcesti sau chinezesti. Mai de calitate mi s-au parut cele romanesti, placuta surpriza.
Nusha imi pare rau pt sotul tau saracul, dar de la ce i se trage?
baby boy ce productiva esti tu cand te superi
, vazut poze foarte frumoase, si de mamica si de pisic!
Felicic daca poti te rog sa-i transmiti lui Mommy Magda multa sanatate si din partea mea, Doamne ajuta sa fie bine si sa-l mai tina pe bebe in burtica. Dar medicul ei lucreaza la Polizu? ca daca da e chiar ciudat ca nu au primit-o din prima...
Monica esti curajoasa, eu nu ma risc sa dau comenzi noi pana nu imi vin cele din urma.
34+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem