Mamici norocoase de sept - oct 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 14
denisa.g spune:
dyanira - cartofi, ceapa, oua, masline - obligatoriu. uneori pun si :castraveti, salata verde sau ridichii primavara. fara maioneza , doar ulei de masline si otet.
34 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
larao spune:
Buna fetelor! M-am hotarat si eu sa fiu activa intr-un final. Nu am fost activa pana acum pe forum, deorece sunt o persoana mai retinuta, dar v-am citi cu mare interes majoritatea mesajelor.
Anis, si nu numai...va abordez cu o problema, cred comuna. Si eu fac injectii cu clexane, descoperindumi-se sindromul antifosfolipidic. Fac clexane in speranta ca voi ramane insarcinata, dar se pare ca nu el nu prea vrea. Avem timp (cam 4 luni) de cand ne chinuim, si nimic nimic...nu vrea sa se prinda.Rugamintea mea la tine, este, dak vrei sa-mi spui la ce doctor ginecolog mergi? Eu sunt din Galati, dar merg foarte des in Bucuresti cu o problema oftalmologica, care s-a rezolvat si de la care am descoperit aceast sindrom. Oricum continui sa merg la dr Uscatescu, care m-a trimis la dr ginecolog Alexandru Epure. Este un doctor foarte de treaba, nimci de zis, dar totusi as vrea sa mai caut. M-ar interesa foarte mult parerea ta asupra doctorilor ginecologi din Bucuresti, mai ales in problema asta. Va multumesc pentru atentia acordata si astept cu nerabadre un raspuns de la voi. Pupici...
piolica spune:
andreea, si mie mi-a fost greu sa scot verigheta si inelul de logodna, cred ca nu e fata pe lumea asta sa nu-i fie draga verigheta, dar nu se mai putea, aveam niste degetele ca niste cirnaciori.. si am preferat asa decit sa mi-o taie la maternitate cu un cleste.
35+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
CD27 spune:
Va rog nu dati cu pietre, sau nu dati foarte tare...beau putina bere
33s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
denisa.g spune:
Andreea_and – multumesc frumos - multi pupici

Si mie mi-a fost greu sa dau jos verigheta dar am auzit cazuri cand a fost nevoie sa o taie .. asa ca mai bine renunti tu de buna voie pt o luna si apoi iti revii si gata.. o pui la loc
CD27 - si eu am baut duminica jumate de pahar - sotul radea ca e baiat si trebuie invatat!!
34 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
Boo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larao Buna fetelor! M-am hotarat si eu sa fiu activa intr-un final. Nu am fost activa pana acum pe forum, deorece sunt o persoana mai retinuta, dar v-am citi cu mare interes majoritatea mesajelor. Anis, si nu numai...va abordez cu o problema, cred comuna. Si eu fac injectii cu clexane, descoperindumi-se sindromul antifosfolipidic. Fac clexane in speranta ca voi ramane insarcinata, dar se pare ca nu el nu prea vrea. Avem timp (cam 4 luni) de cand ne chinuim, si nimic nimic...nu vrea sa se prinda.Rugamintea mea la tine, este, dak vrei sa-mi spui la ce doctor ginecolog mergi? Eu sunt din Galati, dar merg foarte des in Bucuresti cu o problema oftalmologica, care s-a rezolvat si de la care am descoperit aceast sindrom. Oricum continui sa merg la dr Uscatescu, care m-a trimis la dr ginecolog Alexandru Epure. Este un doctor foarte de treaba, nimci de zis, dar totusi as vrea sa mai caut. M-ar interesa foarte mult parerea ta asupra doctorilor ginecologi din Bucuresti, mai ales in problema asta. Va multumesc pentru atentia acordata si astept cu nerabadre un raspuns de la voi. Pupici... |
Larao bine ai venit pe la noi si iti doresc sa apara bebe cat mai repede posibil. Un singur lucru as vrea sa-ti spun, ce am auzit si eu despre dr Uscatescu. Metoda ei de verificare sau de analiza este una mai veche si majoritatea care se duc la ea la Fundeni ies "bolnave". Le da tratament si asa mai departe. Dar de fapt nu au nimic. Nu as vrea sa te sperii dar poate ar fi mai bine sa mai faci analiza si in alta parte. Am inteles ca la Coltea ar fi o varianta mai sigura.
Mai departe, daca chiar din nefericire ai sindromul asta, poate te ajuta fetele cu un sfat.

cu
AlexandruBuburuza
asa creste Buburuza

clau_geo spune:
| citat din mesajul lui piolica clau_geo, merci mult! hihihi, esti nascuta pe 10 spet, mi-ar placea mie sa am eu o fata asa frumoasa ca tine. ![]() denisa, merci mult, eu sper din tot sufletul ca fetita sa vina la termen. tzitziri, faza cu banii in plic m-a socat... era 9 seara cind eu vorbeam cu el de asta! dupa o zi de munca si doua ore de stat la usa lui, iti dai seama ce fata am facut cind am auzit ca e de la mina la mina fara factura, iar eu statema cu devizul sub nasul lui. penibil! in fine, ideea e ca pe linga cei 3000 de euro de la clinica ar trebui sa-i dau si lui plicul, avind in vedere ca el are doar un contract cu clinica, iar onorariul se pare ca nu e cine stie ce! super afaceri! nu am primit coletul de la 'LA' si ma cam calca pe nervi chestia asta. azi lucrez de acasa, asa ca trag o fuga pina la posta. CD- tu din ce data ai comanda la 'LA'? e din 25 iunie? felicic, m-am intristat cind am auzit de mommy magda, ma bucur ca totul s-a rezolvat pina la urma si ca ea e atit de puternica si de optimista. transmite-i toate cele bune si din partea mea. 35+ ![]() minunea Piolica_Enceinte --------------- Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein) |
ce draguta esti

33+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI
Boo spune:
Am uitat sa va zic ca sunt fericita !! Mi-a iesit analiza de la cultura din col si sunt ok
Mi-era cam frica, mai ales ca data trecuta cand mi-am recoltat imi iesise streptococul B
Dar se pare ca dupa tratamentul cu antibiotice nu a mai aparut la loc. Am scapat de un stres. Dar le mai am pe alelalte de facut, din sange si urina, dar le fac saptamana viitoare, ca sa fiu in 36 s.
Deci maine ne vedem ?? Cine imi explica si mie plssss unde e Cafeneaua Actorilor asta .. 
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
piolica spune:
denisa, mi-ai facut pofta de salata orientala, asa ca am pus cartofii la fiert! daca-mi amintesc eu bine nu am mai mincat de cind eram in Romania...
35+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui piolica clau, am vazut si eu hainutele de la GAP. sint fffffff frumoase si atit de ieftine. o sa fii atit de mindra cind le va purta bebelina ta. hainele de la GAP sint de foarte buna calitate. iar rochita ta este superba, sa stii ca nu se vede in poze ca 'mina de lucru' nu a fost asa buna. arati foarte bine in ea! ca Angelina Jolie! 35+ ![]() minunea Piolica_Enceinte --------------- Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein) |
Piolica ma faci sa rosesc

33+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI