Mamici norocoase de sept - oct 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 15
piolica spune:
Boo, felicitari pentru rezultatul la analize! si eu am fost fericita cind mi-a zis doctorul aseara ca totul este foarteee curat, nici o ciupercuta, nik, nik!!!!
o sa vad cum o sa iasa rezultatul la streptococ.
35+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
clau_geo spune:
Esti o scumpa
si asa cum i-am spus si lui Piolica ma faceti sa ma simt rusinata
33+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI
piolica spune:
clau, sa stii ca arati foarte, foarte bine! mi-a placut mult de tine in rochita verde.
35+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
LUCUTTA spune:
Dyanira,optez si eu pentru nastere naturala ,oricat de dureroase ar fi contractiile nimic nu se compara cu momentul cand inti vezi prima copilasul si il poti tine in brate si in acel moment toate durerile dispar.Poate avem noroc sa nastem usor.
27+
denisa.g spune:
Boo – felicitari pentru analiza!! Ma bucur mult pt tine! Sper ca si celelalte analize sa iti iasa tot asa bine
Piolica – pofta mare! Abia astept si eu sa pap – dar astept maslinele 
34 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denisa.g Boo – felicitari pentru analiza!! Ma bucur mult pt tine! Sper ca si celelalte analize sa iti iasa tot asa bine ![]() Piolica – pofta mare! Abia astept si eu sa pap – dar astept maslinele ![]() 34 + ![]() www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica |
si eu trebuie sa ma duc sa cumpar oua, asa ca o sa maninc mai tirzior! pofta mare si tie.
35+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
piolica spune:
Joy, bine te-ai intors acasa de la turcaleti! pai cred si eu ca vroiau sa te tina acolo, la ce mamica frumusica esti tu!
cum ti-a placut la turci? eu ador Istambulul + o mica insula numai Bozcaada - SUPERB!
pacat ca nu ai putut sa fumezi narghilea... banuiesc ca ai baut ceaiul lor de menta!
35+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Boo spune:

salata orientala ... yummmyyyy ...
Azi am pofta de mancare. Ieri sa ma pici cu ceara si n-as fi mancat nimic.
Dyanira daca ar fi fost dupa mine as fi incercat naturala, dar nu chiar pe viu totusi, ci cu peridurala. Dar n-a fost dupa mine, asa ca eu intru in categoria cezariene. Asta ca am avut ceva chisturi inainte sa raman gravida si a zis ca le scoatem si pe alea si verifica "toata instalatia"
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui andreea_and Salutare fetele, cum va descurcati cu caldurile astea? Eu am fost ieri la eco ca sa ma mai linistesc, doctorul meu fiind in concediu pana pe 15 august, si bebelina noastra e bine merci, are 2423g, colul e inchis si lung, de lichidul amniotic mi-a zis ca e putin redus dar ca e normal, fiind vara si deshidratandu-ma mai repede. Asa ca bag lichide la greu si m-am abonat la toaleta din jumate in jumate de ora. Ieri ne-a sosit si comanda de la bimbomarket, am luat pana la urma caruciorul www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=5646&c_id=33&cf_id=40#" target="_blank">asta (nu-l mai aveau pe cel roz) , bouncerul de la fisher price si pernuta "sleep well" de la chicco, cea care se pune sa nu se intoarca bebe cu fata in jos. Sunt foarte multumita de toate produsele, mai ales de carut care are o groaza de accesorii si pare de foarta buna calitate, plus foarte usor de manevrat. Sa vedem acum cat ne tine, dar la banii astia eu sunt foarte incantata. Nausica foarte frumos noul nume al lui Nedelcu! clau geo esti o graviduta foarte frumoasa!! Iar lucrusoarele pt bebelina sunt superbe! Sa le poarte sanatoasa, dar peste vreo luna asa! Intr-adevar, sa tot faci shopping in State! Claudinna, Bitza tin pumnii sa fiti ok cu tensiunea si sa puteti naste asa cum vreti voi si fara probleme! Babytza sa stapaniti sanatosi lucrusoarele, sunt foarte frumoase! Joy bun venit inapoi, bine ca ati rezolvat cu avionul, n-as fi vrut sa te vad si pe tine pe la stiri. Concediul cum a fost? Bitza felicitari pt schimbarea semnaturii! Piolica ce ma bucur ca e bine bebelina si in grafic, stiu ca iti faceai probleme, felicitari! Interesant ca se practica faza cu plicul si la unguri... Mirtha vad ca deja te-a lamurit tzitziri cu comanda, daca mai ai intrebari suntem aici. Si mie mi se umfla rau mainile, mai ales dimineata cand ma scol. Mi se mai umfla cateodata si picioarele, dar mainile zilnic, fara exceptie. Nici nu-mi mai pot scoate verigheta de pe deget. Si apa beau destula, chiar si noaptea, nu mananc prea sarat..vad ca in ultimele zile a inceput sa-mi mai creasca tensiunea, sper sa nu am probleme cu asta acum. 34+ cu Mina AlexandraPoze Asa crestem |
Super tare carutul tau, mi-as fi dorit si eu asa dar nu ne-am permis sa dam 12-13 mil pe un se de accest gen. Sa-l stapaniti sanatosi si sa se bucure bb de el cat mai mult.
pup
dulce si multumim de aprecieri.
33+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 SAPTAMANI
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui andreea_and Salutare fetele, cum va descurcati cu caldurile astea? Eu am fost ieri la eco ca sa ma mai linistesc, doctorul meu fiind in concediu pana pe 15 august, si bebelina noastra e bine merci, are 2423g, colul e inchis si lung, de lichidul amniotic mi-a zis ca e putin redus dar ca e normal, fiind vara si deshidratandu-ma mai repede. Asa ca bag lichide la greu si m-am abonat la toaleta din jumate in jumate de ora. Ieri ne-a sosit si comanda de la bimbomarket, am luat pana la urma caruciorul www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=5646&c_id=33&cf_id=40#" target="_blank">asta (nu-l mai aveau pe cel roz) , bouncerul de la fisher price si pernuta "sleep well" de la chicco, cea care se pune sa nu se intoarca bebe cu fata in jos. Sunt foarte multumita de toate produsele, mai ales de carut care are o groaza de accesorii si pare de foarta buna calitate, plus foarte usor de manevrat. Sa vedem acum cat ne tine, dar la banii astia eu sunt foarte incantata. Nausica foarte frumos noul nume al lui Nedelcu! clau geo esti o graviduta foarte frumoasa!! Iar lucrusoarele pt bebelina sunt superbe! Sa le poarte sanatoasa, dar peste vreo luna asa! Intr-adevar, sa tot faci shopping in State! Claudinna, Bitza tin pumnii sa fiti ok cu tensiunea si sa puteti naste asa cum vreti voi si fara probleme! Babytza sa stapaniti sanatosi lucrusoarele, sunt foarte frumoase! Joy bun venit inapoi, bine ca ati rezolvat cu avionul, n-as fi vrut sa te vad si pe tine pe la stiri. Concediul cum a fost? Bitza felicitari pt schimbarea semnaturii! Piolica ce ma bucur ca e bine bebelina si in grafic, stiu ca iti faceai probleme, felicitari! Interesant ca se practica faza cu plicul si la unguri... Mirtha vad ca deja te-a lamurit tzitziri cu comanda, daca mai ai intrebari suntem aici. Si mie mi se umfla rau mainile, mai ales dimineata cand ma scol. Mi se mai umfla cateodata si picioarele, dar mainile zilnic, fara exceptie. Nici nu-mi mai pot scoate verigheta de pe deget. Si apa beau destula, chiar si noaptea, nu mananc prea sarat..vad ca in ultimele zile a inceput sa-mi mai creasca tensiunea, sper sa nu am probleme cu asta acum. 34+ cu Mina AlexandraPoze Asa crestem |
off neuronii astia, am uitat sa te felicit pt rezultatele de la eco, sa o tineti tot asa si chiar mai bine daca se poate

33+ Mami fericita de
Irina
AMR 6 SAPTAMANI

poate totusi il iei si tu ca stiu ca ti l-ai dorit si tu la fel de mult
esti super, super...nush cum da am facut llegatura cand am vazut poza cu una din pozele angelinei j.tot gravidutza cu o rochitza identica dar gri
efectiv am ramas socata cand am citit ce ai scris, nu m-as fi gandit ca poate fi asa si in alte parti decat in ro...si ce scor!!!! pe de alta parte ma bucur enorm pt vestile bune despre bebelina, acum eu stiu ca la nastere toate vom avea diverse neplaceri(fizice, psihice, financiare sau de alta natura) dar daca bebeii sunt sanatosi eu zic ca vom uita toate celelalte!
asta asa ca sa ma linisteasca!