Mamici norocoase de sept - oct 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 16
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CD27 Andreea felicitari pentru bebelina ![]() ![]() Joy bine ai revenit din concediu ![]() fetelor eu am primit comanda de la redoute din 24 iulie, nici urma de aia din 16 iulie si e cam subtire comanda asta, desi a venit in sac ; acum ma bate gandul sa cumpar baterii sa probez caruselulbaby boy am vazut hainutele sunt faine, acum regret ca nu am luat si eu body cu un pic de guleras, ar fi fost bine venite la iarna, dar nu e timpul trecut 33s Mikul Robert Constantin http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/ |
asteptam poze cu lucrusoarele, sa ne mai inspiram si noi.
33+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui larao Buna fetelor! M-am hotarat si eu sa fiu activa intr-un final. Nu am fost activa pana acum pe forum, deorece sunt o persoana mai retinuta, dar v-am citi cu mare interes majoritatea mesajelor. Anis, si nu numai...va abordez cu o problema, cred comuna. Si eu fac injectii cu clexane, descoperindumi-se sindromul antifosfolipidic. Fac clexane in speranta ca voi ramane insarcinata, dar se pare ca nu el nu prea vrea. Avem timp (cam 4 luni) de cand ne chinuim, si nimic nimic...nu vrea sa se prinda.Rugamintea mea la tine, este, dak vrei sa-mi spui la ce doctor ginecolog mergi? Eu sunt din Galati, dar merg foarte des in Bucuresti cu o problema oftalmologica, care s-a rezolvat si de la care am descoperit aceast sindrom. Oricum continui sa merg la dr Uscatescu, care m-a trimis la dr ginecolog Alexandru Epure. Este un doctor foarte de treaba, nimci de zis, dar totusi as vrea sa mai caut. M-ar interesa foarte mult parerea ta asupra doctorilor ginecologi din Bucuresti, mai ales in problema asta. Va multumesc pentru atentia acordata si astept cu nerabadre un raspuns de la voi. Pupici... |
Buna si bine ai venit,
ti-o recomand cu caldura pe dr, mea de la CFR2 care la randul ei daca cumva nu se pricee ea iti va recomanda un alt coleg din spital. O cheama dr. Budu Antoaneta iar nr. ti-l pot da pe PM daca vrei.
33+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 SAPTAMANI
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui Boo Am uitat sa va zic ca sunt fericita !! Mi-a iesit analiza de la cultura din col si sunt ok Mi-era cam frica, mai ales ca data trecuta cand mi-am recoltat imi iesise streptococul B Dar se pare ca dupa tratamentul cu antibiotice nu a mai aparut la loc. Am scapat de un stres. Dar le mai am pe alelalte de facut, din sange si urina, dar le fac saptamana viitoare, ca sa fiu in 36 s.Deci maine ne vedem ?? Cine imi explica si mie plssss unde e Cafeneaua Actorilor asta .. ![]() cu AlexandruBuburuza asa creste Buburuza ![]() "Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach |
bravooo Boo felicitari pt rezultat bun.
33+ Mami fericita de
Irina
AMR 6 SAPTAMANI
piolica spune:
clau- ai vazut ca ai ajuns la 1000 de mesaje... nu stiu cum mi-a picat ochii pe chestia asta, asa ca am zis sa-ti spun in cazul in care nu ai remarcat.
35+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
andy.p spune:
N-am avut internet de ieri nush ce s-a intamplat asa ca n-am putut sa va salut.
Noi am fost aseara intr-o vizita scutra la dr ..bb-lina mea e tot cu capul sus si n-a vrut sa ne arate nimic..din nou asa ca..n-am iesit ff incantata.saptamana viitoare m-a programat la doppler.Spuneti-mi si mie please cum e doppler-ul ...adica ce face ..se vede mai bine copilul,masoara mai multe lucruri.
andreea_and felicitari ptr vestile bune
clau vazut pozele esti ff frumoasa
Dya pe mine trece-ma la cezariana..si primul copil tot asa l-am nascut.
Joy welcome back!!
Boo felicitari ptr analiza.
Piolica ma bucur ca sunteti k si tu si bb..restul nu mai conteaza.
Lucutta ai ajuns la magazin?
34+
bbelina
AMR 6 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
clau_geo spune:
Dyanira, eu as opta pt nastere naturala cu epidurala dar dr a zis ca va fii cezariana datorita unor vase de sange de pe placenta si a faptului ca in trim. 2 am avut sangerari.
deci la mine e cezariana.
33+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
AMR 6 SAPTAMANI
andy.p spune:
Am uitat sa va zic ca am schimbat si noi semnatura
Mi-a dat si mie dr analize de trim III...Ramo ti le-ai facut la maternitate pana la urma?Ca acolo m-a trimis si pe mine.CUm a fost ?Cat ai stat?
34+
bbelina
AMR 6 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
Banu2268 spune:
buna
ce mai faceti azi?
sper ca toata lumea-i bine sanatoasa
nu am citit mult de prin urma, dar legea-i lege pt toata lumea, ca vreti sa va folositi de ea bine de nu iar bine. nu-i vorba de mila de ca am ramas gravida c-am vrut sau mai stiu eu, e dreptul gravidelor, si gata/
Si mie inca nu mi se cunoaste burta ca port haine mai largi probabil de asta nici nu prea le vine sa creada ca sunt gravida..
azi am fost la eco bebe are 1 kg si ceva tot baiat a ramas hehehe si cand sa vreau poza se intorsese si cu spatele......
hai ca mie mi-e foame pupici si sanatate tuturor
Banu
27+
Salih
clau_geo spune:
citat din mesajul lui andy.p N-am avut internet de ieri nush ce s-a intamplat asa ca n-am putut sa va salut.Noi am fost aseara intr-o vizita scutra la dr ..bb-lina mea e tot cu capul sus si n-a vrut sa ne arate nimic..din nou asa ca..n-am iesit ff incantata.saptamana viitoare m-a programat la doppler.Spuneti-mi si mie please cum e doppler-ul ...adica ce face ..se vede mai bine copilul,masoara mai multe lucruri. andreea_and felicitari ptr vestile bune ![]() clau vazut pozele esti ff frumoasa ![]() Dya pe mine trece-ma la cezariana..si primul copil tot asa l-am nascut. Joy welcome back!! Boo felicitari ptr analiza. Piolica ma bucur ca sunteti k si tu si bb..restul nu mai conteaza. Lucutta ai ajuns la magazin? 34+ bbelina AMR 6 saptamani ![]() laura si andy (07.04.2002) |
din cate stiu eu doplerul este pt masurarea batailor inimii lui bb dar e posibil sa ma insel.
multumim frumos

33+ Mami fericita de
Irina
AMR 6 SAPTAMANI
Boo spune:
Andy eu stiu ca e o ecografie ca toate celelalte, numai ca difera sonda .. sau poate nici macar atat. Ideea e ca o sa vezi in culori, rosu si albastru, niste chestii pe acolo. nu pot sa-ti spun ce, ca eu ma uit ca mata in calendar si nu pricep nimic. Cred ca se vede fluxul sangvin si alte dracii, venele.. inima. Ceva de genul asta.
Sper sa nu gresesc ![]()
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

si e cam subtire comanda asta, desi a venit in sac
; acum ma bate gandul sa cumpar baterii sa probez caruselul