Mamici norocoase de sept - oct 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

a si am uitat

mai sunt gravidute cu tensiunea mare?

eu am 13 cu 8
mi-a zis daca pot sa mi-o iau in fiecare zi......
sa vedem cum e

voua ce v-a zis medicul? eu luni am programare la cardiologie...

multumesc

Banu 27+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

andy, sa stii ca ai mare dreptate... asa am zis si eu, ma bucur ca e bebelina bine si ca ne vedem visul cu ochii, restul nu mai conteaza.
azi am primit o veste foarte nasoala, o prietena de-a mea a pierdut sarcina la 10 saptamini, am zis ca mor cind am auzit. cind auzi astfel de chestii, incepi sa vezi lumea cu alti ochi. efectiv am plins, era atit de fericita cind mi-a zis ca a ramas gravida... iar saptamina trecuta i-au facut chiuretaj.

doppler - o sa masoare bataile inimii bebelinei

felicitari pt schimbarea semnaturii

35+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Noi am fost aseara intr-o vizita scutra la dr ..bb-lina mea e tot cu capul sus si n-a vrut sa ne arate nimic..din nou asa ca..n-am iesit ff incantata.saptamana viitoare m-a programat la doppler.Spuneti-mi si mie please cum e doppler-ul ...adica ce face ..se vede mai bine copilul,masoara mai multe lucruri.

34+bbelina
AMR 6 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Ecografia Doppler este o investigatie noninvaziva care masoara fluxul sangvin in anumite regiuni anatomice ale fatului (cordon ombilical, creier, ficat, cord) pentru a evalua starea generala de sanatate a acestuia. Ecografia doppler se poate realiza concomitent cu ecografia normala (de morfologie) care urmareste conformatia anatomica a fatului si foloseste de asemenea acelasi echipament.

Citat...sursa e un site concurent, asa ca nu dau link

31+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

O noapte naspa si cu asta am zis tot.

In leg cu medicul de familie eu ma inteleg perfect cu ea si tin mult la ea. M a ajutat tot timpul cand am avut nevoie. Este si pediatrul Inisei si de sunt la ea de cand eram burtica cu Inisa.
Chiar sunt curioasa daca Elevitul se mai da compensat. Doctorita mea mi a recomadat sa incep Supradyn.

In leg cu prenatalul tb anuntat data la care intram si adaugam si cererea pt diferenta de salariu
Art. 66. - (1) in cazul in care salariata se afla in concediu de maternitate, unitatea va compensa, pe o anumita perioada, diferenta dintre salariul de baza individual avut si indemnizatia legala la care are dreptul.
(2) Perioada pe durata careia se acorda compensarea va fi stabilita prin contractele colective de munca la nivel de unitate, dar nu mai putin de 6 saptamani.

Boo parca tu ai comandat la MotherCare, ei aduc comanda cu posta sau curieratul? Si cat ajunge transportul? Eu am facut o simulare dar ma duce pina la plata cu cardul si nu imi arata transportul.
Unele produse nu le aduce (am vazut la checklists ca nu erau pe stoc)

Anis poti sa cauti pe net la farmaciile mari gen Helpnet, Sensiblu, Dona si iti arata care farmacie are Claxane.

Joy bine ai revenit din vacanta

Felicic vreau si eu sa vin la intalnealaaa. La 5 juma intru la Iosup si miine de dimineata am si musafiri socrul si nasha noastra, pleaca vineri. Poate reusesc cumva sa ajung.

MommyMagda tinem pumni sa stea bebelica cuminte in burtica

clau, super hainutele

andreea felicitari pt bebelina voinica

Laureta bb2 - 33+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

andy, esti sigura ca te-a programat pt doppler? poate este CTG?
eu de saptamina viitoare ma duc la CTG, care masoara bataile inimii cit si miscarile bebelusului pt a depista daca bebelusul este ok sau nu (fetal distress). plus de asta trebuie sa inumar singura miscarile de 3 ori pe zi si sa notez in carnetelul de gravida. sub 10 miscari in cele 3 intervale, dupa masa de dimi, ce de prinz si cea de seara --> trebuie sa ma duc la spital

doctorul meu mi-a zis ca a avut 3 paciente care nu au fost atente la miscarile copilului si s-au trezit cu moarte subita in uterus cu 3 saptamini inainte de termen. nu vreau sa va sperii pe niciuna, dar aveti grija la cit de mult se misca bebelusul.

35+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

laureta

te rog spune-mi si mie ce lege e?

si ce cerere? Eu una mi-am scos la imprimanta noul contract colectiv de munca si alte legi.....

Banu 27+ Salih

Mergi la inceput

laureta, sa treaca supararea pe noaptea cea naspa!

35+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

clau,boo,tzitziriAcuma ma documentam si eu pe net si asa e masoara fluxul sanguin la nivelul mai multor organe.
Piolicada sunt sigura.A zis doppler,de CTG nu mi-a zis nimic.Si cum e cu miscarile 10 la intervale de cate ore?
Acum va mai intreb ceva..tinand cont ca e doppler-ul de la maternitae si ma gandesc ca nu au preturi pe acolo..cat sa-i dau la dr.?Sau sa nu-i dau?

34+bbelina
AMR 6 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Fetelor, multumesc de primire

In Istambul a fost tare frumos, privelistea este superba, am mancat mult peste si porumb fiert care se asea la tot pasul, am traversat canalul Bosfor cu feribotul si am vizitat si cateva obiective turistice.

Este uimitor cat de mare este diferenta culturala la o distanta de 1h25m de zbor cu avionul.

Mi-ati facut pofta de salata orientalaaaaa Ce ma fac eu cu voi ca nu aveam in plan s-o gatesc. Poate imi pacalesc pofta pana maine

Pentru sondajul referitor la nastere: eu vreu sa nasc natural dar cu epidurala. Pentru motivele mentionate mai inainte (refacere mai rapida, evitarea taierii uterului, dorinta de a vedea bebelina cat mai repede etc).

Totusi ma ingrijoreaza ca bebelina inca nu e pozitionata cu capusorul in jos. Daca are cineva un sfat il astept cu mare placere. Cu dr. meu am sa vb. sambata, sunt curioasa sa vad ce-mi spune.

Clau_geo, si eu am admirat lucrusoarele pe care le-ati cumparat. Fff dragute. IAr tu, in rochia verde, ai, asa, un aer roman. Iti vine tare bine!

Ilia, numele Max ii place tare mult sotului. Daca va hotarati asupra lui va sfatuies sa alegeti varianta lunga iar Max sa fie "diminutivul".

33+ cu Anna Sofia

Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Joy, nu mai stiu unde am citit - o sa incerc sa caut- ca bebe se poate pozitiona si cu 2-3 saptamani inainte de nastere la prima sarcina si ca la a doua sarcina sarcina chiar cu cateva ore inainte de travaliu....

31+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput