Mamici norocoase de sept - oct 2008 (111)
Raspunsuri - Pagina 18
piolica spune:
andy, se ia un interval de max doua ore de cind ai mincat.
daca sint mai mult de 20 de miscari nu mai stau sa le inumar... ci notez 20 si o sageata in sus linga 20. insa, daca sint mai putin de 20 trebuie sa notez exact.
pina acum am notat de doua ori.... bebelina mea se misca la greu, mai toata ziua, asa ca deocamdata este ok!
35+ 
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
laureta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Banu2268 laureta te rog spune-mi si mie ce lege e? si ce cerere? Eu una mi-am scos la imprimanta noul contract colectiv de munca si alte legi..... Banu 27+ Salih |
Art.66 este in Contractul colectiv de munca 2007-2010
Laureta bb2 - 33+
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
Boo spune:
Laureta da, eu am facut. Dar pe site acolo, cand faci comanda, pana sa dai ok-ul final, iti spune exact care e taxa de transport in functie de ce ai comandat tu. In plus nu se mai adaug altceva la livrare.
pachetul banuiesc ca vine cu un curier ca il aduce cineva acasa, nu m-am dus dupa el niciodata. Dar nici nu stiu exact ce curier pt ca am comandat pe adresa alor mei de fiecare data ca sa fiu sigura ca e cineva acasa sa le deschida.
legat de produsele pe care nu le aduc, v-am mai zis ca sunt ciudati. Nu pricep care e logica. Ca daca ar fi doar dimensiunea as mai intelege. Dar nu e. Ca n-au vrut sa-mi livreze un mouse pad, dar mi-au adus un sterilizator..
cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
Joy21 spune:
Laura, din cate stiu, doplerul se foloseste si pe a vedea ce-a facut bebe cu cordonul ombilical.
tzitziri 
33+ cu
Anna Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
andy.p spune:
piolica k am inteles ,thanks
joy
Sa stii ca nici bb-lina nu s-a intors inca..mai au timp,daca nu se intorc singuri nu prea ai ce face.
34+
bbelina
AMR 6 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Joy21 Fetelor, multumesc de primire ![]() In Istambul a fost tare frumos, privelistea este superba, am mancat mult peste si porumb fiert care se asea la tot pasul, am traversat canalul Bosfor cu feribotul si am vizitat si cateva obiective turistice. Este uimitor cat de mare este diferenta culturala la o distanta de 1h25m de zbor cu avionul. Mi-ati facut pofta de salata orientalaaaaa ![]() ![]() Ce ma fac eu cu voi ca nu aveam in plan s-o gatesc. Poate imi pacalesc pofta pana maine Pentru sondajul referitor la nastere: eu vreu sa nasc natural dar cu epidurala. Pentru motivele mentionate mai inainte (refacere mai rapida, evitarea taierii uterului, dorinta de a vedea bebelina cat mai repede etc). Totusi ma ingrijoreaza ca bebelina inca nu e pozitionata cu capusorul in jos. Daca are cineva un sfat il astept cu mare placere. Cu dr. meu am sa vb. sambata, sunt curioasa sa vad ce-mi spune. Clau_geo, si eu am admirat lucrusoarele pe care le-ati cumparat. Fff dragute. IAr tu, in rochia verde, ai, asa, un aer roman. Iti vine tare bine! Ilia, numele Max ii place tare mult sotului. Daca va hotarati asupra lui va sfatuies sa alegeti varianta lunga iar Max sa fie "diminutivul". 33+ cu Anna SofiaBebelina se face mare Poze cu gagalicea mea Anna Sofia la 20 sapt. Burtica "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
Joy, multumesc frumos, apreciez ca v-a placut multora rochita mea, parca nu mai sunt asa debusolata de mana de lucru acum

33+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI
Banu2268 spune:
laureta
mersi
da eu sunt in invatamant deja am contractul colectiv de munca si e valabil 1 an pe 2008-2009
Banu
27+
Salih
clau_geo spune:
burtici eu va las pe seara asta, ne auzim maine.
sa aveti o seara frumoasa si racoroasa
33+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 6 SAPTAMANI
Codruta27 spune:
Am pierdut mesajul luuung si nominal!
Fac un rezumat!
Pupici pentru burtici!

Felicitari pentru toti bebelusii in grafic, nu mai nominalizez ca poate pierd iarasi mesajul, si eu altul nu mai scriu!!
Maine la 1 mergem si noi sa il vedem pe Vladut "Marut", sui ce mai face el in piscinuta!![]()
Andreea, super carutul! Cat a fost taxele de transport? Vreau si eu sa comand unul, si sa stiu la ce sa ma astept!
Si eu insistam ca o sa nasc natural, asta pana la Mr. H, cand optica a inceput sa mi se schimbe. In afara de asta nu prea sunt anestezisti care sa faca epidurala la Craiova. La Judetean, unde o sa nasc eu, e o singura dr., despre care am inteles ca nu vine de acasa pentru nimeni. Daca ai bafta sa nasti cand e ea de garda, faci epidurala, daca nu, natural 100%!
31+
Vlad
Bebe mic
LUCUTTA spune:
Andy.p,am fost ieri la magazin si chiar mi-a placut ,au lucruri frumoase dar eu voi merge la cumparaturi pt
abia in septembrie .
La ce medic mergi tu?
27+