Mamici norocoase de sept - oct 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Lucutta ma bucur ca ti-a placut.Eu merg la dr.Tit.

34+bbelina
AMR 6 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Piolica, dar ai idee care au fost cauzele pentru care gravidutele respective au patit ca au patit?Pentru ca pana la urma lipsa miscarilor e efectul, nu cauza...si nu stiu la ce mai foloseste sa numeri miscarile daca problema e alta.

Codruta, taxa de transport la mine a fost de 40 de euro - si cum cam toata lumea de aici a luat aceeasi combinatie (carut si bouncer si eventual pernita Chicco), cred ca si la Andreea taxa a fost aceeasi.

31+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Piolica, dar ai idee care au fost cauzele pentru care gravidutele respective au patit ca au patit?Pentru ca pana la urma lipsa miscarilor e efectul, nu cauza...si nu stiu la ce mai foloseste sa numeri miscarile daca problema e alta.

Codruta, taxa de transport la mine a fost de 40 de euro - si cum cam toata lumea de aici a luat aceeasi combinatie (carut si bouncer si eventual pernita Chicco), cred ca si la Andreea taxa a fost aceeasi.

31+
bebe David

Lucrusoare bebe David

Saru` mana mult mpentru raspuns! Super!

Pupici!

32+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AmandaR spune:

Andyp, la particular tariful pentru doppler eu stiu ca e 80 RON. Iar dopplerul de la maternitate e nou, asa ca se vede bine la el si poate sa-ti faca tot felul de masuratori pe care nu le poate face la eco normal.

Laureta, multumesc de info. Dar e specificata vreo perioada minima in care trebuie sa anunti intrarea in prenatal, sau poti si cu doua trei zile inainte?

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Amanda multumesc mult

34+bbelina
AMR 6 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui AmandaR

Merci mult de raspunsuri Clau_Geo si Claudinna . Claudinna eu nu sunt in prenatal cand se face majorarea, sunt inca in concediu medical, dar si acesta e trecut in Codul muncii ca suspendare de drept a contractului. De aceea nu stiu daca sa ma astept sa primesc majorarea sau nu.
Va doresc la toate o zi cat mai frumoasa!

24+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev306pr_.png

exact asha s-a intamplat si la mine luna trecuta si am primit majorarea!! eu ma refeream la prenatal, ca atunci esti platita altfel

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe

36+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Hello, fetele mele!

Eu azi cu treburi, analize, chestii, nu am avut cand intra. Am dat o fuga la Euroclinic sa imi iau rezultatul la examenul bacteriologic secretie col: culturi crescute la 48 de ore ABSENTE! Nu am streptococ sau alt crocobaur, nici la bacteriologic, nici la micologic. Am scapat! Acum, mai fac o data in S37, sper sa nu contactez pana atunci nici un brontozaur, eu mai ales nu merg la piscina unde colcaie de asa ceva deci...sper sa fie totul ok pana la final.

De-abia astept sa citesc ce ati scris azi, insa vreau sa raspund Claudinnei, am un "rest" de aseara. Claudinna , vrei bataitza? Eu iti dau! Tu stii ca mereu intreb de tine si sunt atenta cu tine, faza cu "covorul rosu "era o figura de stil, draga mea. Nu, fata de tine nu imi permit malitziozitati, din respect. Tu scrii frumos si calm, si nu, nu as avea de ce. Dezbateam o idee noi doua!
E adevarat ca nu am fost de acord cu ce ziceai tu, eu asa vad viata si tzine de cum mi-au explicat parintii mei drepturile mele. Dar cu tine nu am fost rautacioasa! Sunt taioasa cu principiile mele, asta este! Ma exprim ferm, asa imi e felul. Hai sa iti explic. Tata mi-a zis ca nu rezolv nimic cerand drepturile cu pumnul in masa, ca, de fapt, bunul simt deschide multe usi. Acum, asa este. Vad ca mai sunt fete respectate si care au prioritate, deci...mai exista oameni cu bun simt! Slava Domnului! Ca altfel eu sunt ultima persoana care sa ii ia de urechi si sa le zica "Nene, ridica-te, ca eu am un bebe in burtica!" Mi se pare atat de penibila scuza, dar fara margini! De asta am intervenit, nu mi-a placut ce ai zis, cum ca rusinea nu rezova nimic, eu nu dau rusinea pe tupeu, pur si simplu ii detest pe oamenii cu tupeu, cu tupeu la magazin, cu tupeu in trafic, cu tupeu, in general, care imi flutura mie drepturile lor pe sub nas. Sa nu uitam ca drepturile lor se sfarsesc unde incep ale mele, plus ca eu pot fi gravida dar omul ala poate are cancer, sau o boala crunta, are nevoie sa stea jos, sa intre in fata, de unde stiu eu? Poate ii e rau si mie nu! Atunci, cu legea lor cu tot, ii zic frumos "Intrati in fata, eu una pot astepta!" Eu asa zic ca ma fac respectata, nu zicandu-i "Domnule, sorry, e dreptul meu sa intru in fata! Dar eu te respect, sa stii!"
Ma rog, din fericire traim in Ro, in Occident e nevoie de lege pentru orice, e o societate alienata rau de tot, unde "induiosam" un suflet impietrit aruncandu-i legea sub ochi! Vai de ei!!!!!!

33+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 45 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AmandaR spune:

Andyp, cu multa placere
Claudinna , sper sa se intample si in cazul meu ca si in cazul tau si sa-l majoreze. Daca nu, asta e.

Fetelor, voi ati primit in timpul sarcinii tratament cu ovule Polygynax? Ca in prospect scrie ca nu sunt indicate in sarcina si mi-e cam frica sa le iau.

toate albinutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Am si eu o intrebare. Azi am luat Elevit, din nou, si surpriza, pe bon apar 38 RON, in conditiile in care toata sarcina am cumparat de la alta farmacie cu 44,5 RON. Difera de la farmacie la farmacie, atat de mult? Sau cum? Voi ati patit? La fel, ceaiul diuretic pentru gravide aici e 2,6 RON, Iar pe cutia luata de o prietene scrie 3RON. E vb de farmacii, totusi.
?????

33+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 45 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eva exact asa gandesc si eu si cel mai important din tot ce ai spus tu, defapt cel mai pe sufletul meu este acel "Drepturile lor inceteaza unde incep drepturile mele." Dupa mine si bunul simt inceteaza tot acolo unde incep sa ii deranjez pe ceilalti.

piolica nasoala faza cu plicul, neasteptata de fapt. Bine ca e bine copilul. Si da si la noi se plateste timpul doctorului si mai rar manevrele terapeutice propriu zise.

CD Sa iti fie de bine la 33 de saptamani nu mai are nici o influenta asupra copilului. Relax and enjoy ca nu e dracul asa de negru.

ilia Max (ca derivat al lui Maximilian) este unul dintre numele mele favorite dar din pacate am doi prieteni care isi striga patrupezii cu acest nume si mi-ar fi fost imposibil sa il pun si eu copiilor mei.

Boo te sun maine sa iti zic cum sa ajungi la Cafeneaua Actorilor.

feli eu vin dar sa nu imi iei gogosi te rog frumos ca nu pot manca sigur o cutiuta din aia.
clau si mie mi se pare bestiala rochia. Lasa mana de lucru ca nu sta nimeni cu lupa pe tiv si croiala important este ca aratai foarte bine in ea.

Miruna 34+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput