Mamici norocoase de sept - oct 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Eva, imi pare rau pt neintelegerea de aseara si imi pare bine ca suntem femei mature si stim sa nu ne impiedicam de orice!
eu te admir si chiar imi place incisivitatea ta, dar mai ales faptul ca ai incredere in tine si ai principii clare!

eu am luat pana acum Elevit numai pe reteta...de fapt, nu, am luat in prima luna fara reteta. dar nu asta e important. pe retea Elevitul nu era compensat 100%, nu stiu exact cat era, insa daca luam reteta de la farmacii diferite, pretul era diferit chiar si cu 6-7 RON, pana m-am prins eu unde e cel mai convenabil...pe reteta nu mai luam decat Utrogestan si asta era gratuit...deci...fiecare farmacie cu adaosul ei, plus pretul de distrubuitor...

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe

36+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

eu simt de cateva ore niste intzepaturi in col...deranjante! a mai patit cineva??

pana una-alta, ma duc sa mananc ceva...nu e prea placut, ca eu mananc nesarat...

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe

36+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu nu inteleg cum luati voi elevit compensat si utrogestan gratis ca mie nu mi-a dat niciodata dr de fam ca a zis ca nu se da

atat mi-a dat toata sarcina 50% compensat la utrogestan, dar nu gratis!!! in rest totul am luat la pret intreg din farmacie inclusiv no-spa, aspenter si ce mi-a mai trebuit

si, da, eva difera pretul tare de la o farmacie la alta si eu m-am prins greu dar m-am prins!! in ultimul timp am luat de la farm donna ca am si card si imi da reducere (nu stiu cat) si e cel mai ieftin acolo

29+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Piolica si Denisa dar de ce trebuie sa scoata verigheta la maternitate? N-am stiut de asta pana acum...
Boo felicitari pentru rezultatul la analize!
Clau, laureta merci. Clau si eu am negociat serios cu sotul pana si-a dat acceptul sa luam respectivul carut, noroc ca nu se pricepe si m-a crezut pe cuvant ca ne trebuie acela, neaparat .
Laura merci, nu inteleg cum nu vede dr ta la eco nimic, macar o masuratoare ceva...felicitari pt schimbarea semnaturii!
Codruta ma bucur ca iti place, asa cum ti-a spus si tzitziri am platit transportul 40euro pt tot ce am comandat, era la fel indiferent daca luam numai carutul sau inca nu stiu cate alte produse.
Eva ma bucur ca ti-au iesit bine analizele. Eu Elevit am luat toata sarcina cu 35 maxim 38ron de la o farmacie oarecare din zona.
Claudinna mai simt si eu catedata intepaturi in col dar nu foarte puternice si nu dureaza mult. Pofta buna!

34+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

claudinna eu am intepaturi in col dintre cele mai naspa. La mine sunt clar de la miscarile bebeului parca simt asa cum imi da suturi.

Miruna 34+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Stati putin ca o sa fac un nou capitol.

Miruna 34+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Si eu am luat Elevit compensat. Acum nu era chiar gratis, dar oricum mult mai bine decat pretul intreg.

Muuh multumesc ca ma salvezi ca habar nu am unde sa ajung.

Eva bravo de analize ! ne luam de mana Sa stii ca si eu sunt de acord cu ce ai spus legat de sarcina in general. Nu vreau sa deschid un capitol incheiat, dar sunt perfect de acord cu tine.

Bai si la voi sighita bebeii asa non-stop??? Bine, poate exagerez eu, nu e chiar non-stop dar saracu asta al meu parca de fiecare data cand mananca inghite pe invers si o tine intr-un sughit. Ma termina de ras, dar mi-e si mila de el, as vrea sa-l ajut cu ceva cand il vad asa neajutorat. I-am tot explicat cum sa inghita dar nu pricepe nimic

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Si eu am intepaturi din astea, nu stiu exact cum le simt ca mi-e greu sa le descriu, ori in col ori in vezica, e o chestie combinata. Dar ma doare groaznic. Noroc ca tine putin, gen o secunda, doua, dar ma termina atunci. Si nu e clar contractie, e altceva.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

CAPITOL NOU AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Piolica, dar ai idee care au fost cauzele pentru care gravidutele respective au patit ca au patit?Pentru ca pana la urma lipsa miscarilor e efectul, nu cauza...si nu stiu la ce mai foloseste sa numeri miscarile daca problema e alta.

31+
bebe David

Lucrusoare bebe David

nu, nu stiu cauzele, sincer nici nu am intrebat, insa daca ar fi fost mai atente poate ca ar fi putut sa ajunga la spital la timp.

in weekend am aflat de o tipa care a pierdut sarcina cu putin inainte de tremen (copil mort de 2 sapatmini deja) si toata lumea s-a luat de ea ca fuma la greu. se pare ca nu asta a fost cauza... dar eu m-am blocat cind am auzit ca cineva a putut sa stea 2 saptamini fara sa se intrebe ce e cu copilul, de ce nu mai misca!!!!

din ce am citit pina acum, numai intr-un procent foarte mic acest kick monitoring poate sa salveze vietile bebelusilor, insa e bine sa-l faci. multi obstetricieni recomanda asta pe linga monitoringul special din clinici si spitale.

35+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput